Hodnocení lekce

Lekce 3 – Cykly

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

19. února 2020 9:25

Včerejší lekce s Petrou byla skvělá. Vyhovuje mi, že to dovede srozumitelně podat a věci perfektně specifikovat. A nebyl stres, že se něco nestíhá. Přesto mi kouč velmi dobře pomáhal. Zdá se mi, že se do toho dostávám.



19. února 2020 9:34

Péťa byla skvělá!!! Hodina měla řád, jasnou strukturu, kombinace teorie a zkoušení si. Vše skvěle a srozumitelně vysvětleno, prostě dokonalé!!!Děkuji.



19. února 2020 9:57

Lekce byla opět srozumitelná. Vše bylo dobře vysvětleno. Bavilo mě to dokonce tak, že jak jsem přišla domů, udělala jsem i pár domácích úkolů.

Jediné mínus byly některé dotazy, které zbytečně zdržovaly. Ale chápu, že je potřeba odpovědět.

Děkuji



19. února 2020 10:37

Včerejší lekce byla perfektní. Stíhala jsem. Obtížnost byla akorát.
Možná bych jen poprosila o pár minut bližšího seznámení s editorem (spouštění v editoru, pylint...). Díky moc za kontrolu domácích úkolů. Je to skvělé.



19. února 2020 11:03

Včerejší lekce byla super. Měla řád, strukturu. Peťa je super, má vyrovnaný projev, vše vysvětlila srozumitelně.



19. února 2020 16:00

Na hodině bez problému. Co válčím je to, že jsem po 2. lekci (která nebyla dle mého gusta a zpětnou vazbu jsem dala Marti ještě ten večer :)) onemocněla, tj 3-4 dny mimo pc a chce si to znovu projet krok po kroku vše psát ... Avšak co se 3. hodiny týče, stíhala/rozuměla.
Lekce byla příjemně vedená, kvalitně vysvětlená a prostě co si budeme, želvička! :D

Co se 3. lekce týče: Opravdu pochvala za Petru, jde vidět, že ji to baví a rozumí tomu a chce to s nadšením sdílet dále. Nevím, zda má za sebou zkušenost s učením atd., nebo je to prostě tím, že má děti (což je škola sama o sobě), ale toto je ukázka toho, jak tu lekci vést. Řeknu klidně rozvážně smysluplné info, počkám, vyhodnotím situaci, pokračuju (x krát se na více způsobů neopakovat, to byla bolest 2.lekce).

Jen note: dojednejte si s TietoEVRY podmínky, kde tedy máte možnost vyučovat :). v úterý jsem přišla po 16.45 nahoru, byli tam už někteří co čekali v HUBU s tím, že jim recepce řekla něco, proč mají čekat v HUBU, nic víc, nikde nikdo z couchů (informovaných). Přišla pak Peťka k B.9.4 s tím, že aha, tak jdeme do HUBU a ten jsme chystali společně všichni na provozu schopný prostor dané hodiny :).
Tak ať to nemusíme řešit co hodinu. Neb byly tam lehké rozpaky v tom, zda lekce je, kde je atd. :).
Dnes pochvala za Petru 🙂, nevím zda učila, nebo je to tím, že má děti, ale mělo to ten pro mě správný projev 🙂.



19. února 2020 16:02

Ano, stíhala jsem výborně.
Vše jsme pochopila.
Lekce byla dost lehká...
Ano, kouči byli vždy na blízku a ochotní.
Na téhle lekci bylo docela málo programování...

Lekce se mi moc líbila Petra má moc pěkný přístup k výkladu a umí vše krásně podat a vysvětlit :-)



19. února 2020 16:33

Včerejší hodina byla skvělá. Líbil se mi feedback k domácím projektům, pochopila jsem tak víc formu a jakým způsobem je plnit.
Vše bylo dobře vysvětleno, na vše byl čas a navíc jsem vše pochopila.
Mezi touhle a předchozí hodinou vidím obrovský rozdíl, minulá hodina pro mě byla naprosto nesrozumitelná, chaotická a cítila jsem se po ni hrozně. Tato hodina po všech stránkách byla výborná a vůbec mi nevadilo, že jsme jeli přesčas!



19. února 2020 18:39

Mé hodnocení asi trošku mimo, protože hodně programovacích konsturkcí znám. Ale vyjádřit se chci, protože:
+ výklad lektorky (omlouvám se, ještě se nevyznám ve jménech) byl super!!!, relevantní, pro mě srozumitelný, ujasnila jsem si hodně drobností a moc se mi líbil
- časové rozložení probíraných témat možná nemuselo vyhovovat těm, kteří vůbec neznají cyklus for (tzn. dělat úkoly na základě pár desítek minut, kdy byl vysvětlován...)



20. února 2020 10:10

Poslední lekce byla super 🙂 nemám co vytknout.



20. února 2020 13:26

Výklad vedený super :) Jenom mi moc nešlo vnímat, asi kvůli počasí...



20. února 2020 18:20

Bylo to super. Petra umí věci dobře vysvětlit.Z této hodiny jsem měla mnohem lepší pocit.Výklad byl srozumitelný.Nepůsobil zmateně. Vše bylo jasné.Tempo mi vyhovovalo.Takto bych si představovala každou lekci. Bylo fajn mít krátkou přestávku.



20. února 2020 21:25

Ahoj, lekcia bola v pohode, všetko sa stíhalo. Beriem ju ako ľahšiu, ale to hlavne preto, že prevažovala teória nad praxou, takže sa uvidí pri domácich úlohách :)
Výklad bol zrozumiteľný.



21. února 2020 18:32

Všechno se dalo stíhat. V lekci bylo všechno dobře vysvětleno. Koučové byli ready.



22. února 2020 5:10

Já jsem spokojená.
Zatím stíhám, když ne vím, že se můžu zeptat.



23. února 2020 18:26

Celkově - koučové jsou nápomocní, od druhé lekce chápu zhruba do dvou třetin, pak už jsem zahlcená spoustou nových vjemů, které ještě nemám zažité a bývá těžké ustát konec - resp. po druhé i třetí odcházím s myšlenkou - co tam průbůh dělám. A to se předem na to dívám a snažím se pochopit část už před lekcí.

Jako absolutní laik, který v únoru objevil, že má na PC nějaký příkazový řádek, bych si dovolila malé shrnutí po prvních třech lekcích.

Plusy:
- materiály - bezvadně připravené
- koučové i lektoři - za mě ok
- zpětná vazba k úkolům - dobrá věc
- úkoly velmi dobře koučované
- zadání úkolů - myslím, že jsou dobře namíchány, k procvičení je opravdu třeba se je snažit udělat - dá se na nich hodně věcí pochopit

Mínusy:
- pro laika - opravdu velká časová náročnost (ale budiž...)
- veliká nerovnováha mezi první a druhou lekcí, a to jak na setkání, tak v úkolech.

Z mého pohledu, první lekce se dala zvládnout (a to z opravdu extra-laického pohledu) i doma a na setkání jen lehce doladit. Také úkoly k první lekci byly ještě lehounké a zabraly chvilku.
Oproti tomu - druhá lekce je opravdu nálož! (byť lidem v programování sběhlým to tak asi nemusí připadat) :-)

Návrh na vylepšení:
Pro vyrovnání náročnosti a zažití si několika základních dovednosti (zadávat v programu na správných místech uvozovky, dvojtečky, ukládat s příponou .py, osahat si Atom...) by bylo hodně užitečné přidat už k první lekci minimální úvod do toho programování - např. po čtverec s výměnou proměnných. To je ještě relativně lehké, pochopitelné a naskočí na tom minimální návyk, který pak v dalších úlohách ušetří čas. Aby se to vše stihlo, tak zadat požadavek na nainstalování doma před lekcí...
Taky malý úvod k tomu texťáku by byl fajn.

Na příští lekci jsem ráda, že je plánováno procvičování. :-)



23. února 2020 20:04

Tato lekce byla super - Peťka je dobrá👏. Problém zatím mám jen s časem. Koučům na lekcích moc děkuji, domácí příprava totiž zatím "těžce kulhá"...🤔 Kritizovat není co - jste skvělí!



26. února 2020 20:58

Cykly od Lumíra byly podány přehledně a jednoduše.
Zaujala mě zenová pravidla programování. Ale uteklo mi, kde je najít.
Inspirativně motivační bylo Lumírovo nastínění možností využití Pythonu v životě.