Hodnocení lekce

Lekce 8 – Seznamy

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

24. března 2020 19:15

Ahoj, bohužel mi dnes padal internet, tedy jsem z hodiny moc neslyšela. Každopádně jsem si během toho času projela materiály a myslím si, že vše chápu. Jestli je to pravda se ukáže na úkolech :)) Kdyby něco, doptám se. Každopádně je fajn, že je možnost se sejít aspoň takhle online, i když to ne vždy vyjde z různých důvodů na 100 %. Jste super! :)



24. března 2020 19:17

Lekce byla super, až na ty části, kdy to hromadně vypadlo 🤣. Jedna věc, která je ale určitě na "in person" lekci lepší, je to, že i prostředí samotné nutí více dávat pozor. Ale jinak za mě vše bylo vysvětleno perfektně a srozumitelně, jen si lekci budu muset projít ještě jednou ať se to "zažije". Ale nenechte se techickými problémy odradit, protože kdybych neměla PyLadies, tak mi z té karantény začne "hrabat".



27. března 2020 9:33

Výklad byl srozumitelný, aspoň si myslím, všechno se ukáže až u úkolů :-D Přišla mi jako jedna z jednodušších, příjemné doplnění toho, na co jsem už u úkolů narazila a sem tam už nějaké seznamy použila. N-tice mi teda zatím spíše unikají, ale věřím, že se to utřepe, už na ně nebylo tolik času. Online lekce přes Jitsi byla sice opět trošku náročnější na připojení, ale víceméně mi vše fungovalo a vždycky se to povedlo zase rozjet.



27. března 2020 11:21

Ahoj, až na ty občasné výpadky to bylo fajn, slyšet i vidět bylo dobře, výklad postupný a srozumitelný. Samozřejmě to chce ještě pročíst a zkoušet znova a znova, udělat úkoly. Je dobře, že to můžeme dělat aspoň touto formou přes web. takže díky. J.



27. března 2020 14:12

Dokud videocall fungoval, bylo to fajn jako vždy. Poté už nebylo co hodnotit.



27. března 2020 16:42

Ahoj online hodina opět super, lehké problémy s připojením... vše jsem pochopila i v rámci možností stíhala.
Kurz doma v obýváku má své výhody... ale hodina s lidma to není.
Vzhledem k situaci to je SUPER, že můžeme být alespoň nějak v kontaktu!!!
Držte se a jen tak dál!



27. března 2020 18:14

Ahoj, díky moc za lekci a díky za to, že bojujete proti nepříznivým podmínkám! Vysvětlení bylo pro mě srozumitelné u seznamů, u N-tic ještě čekám na ten "klik" v mojí hlavě. O víkendu se jdu vrhnout na úkoly, tak snad se to povede "dopochopit". Díky i za nabídku lekce 1:1 a podporu na Slacku.



28. března 2020 7:30

Lekce opět super. Je skvělé, že jedeme dál i za této situace. Připojení bylo v pohodě.



29. března 2020 17:08

Tak jak moc mě mrzelo, že se mi tentokrát nepovedlo připojit a přišla jsem o Lumírův výklad, tak o to víc musím poděkovat Peti za nabídku další lekce pro nás pár zbývajících, kteří s připojením to štěstí neměli.
Výklad byl velice srozumitelný, s názornými příklady - opravdu moc děkuji!

A je od vás obdivuhodné, jak se s danou situací zvládáte popasovat a hledáte další řešení, jak pokračovat!

Jinak lekce - během vysvětlování mi připadala velmi pochopitelná, v úkolech se ale zas trochu melu :-) - takže klasika...



30. března 2020 9:37

Ahoj, lekcia bola zrozumiteľná, spojenie bolo dobré. Už len to všetko strebať :)



31. března 2020 17:57

Těžší a těžší, seznamy jsou hodně náročné, lekce skvělá!Asi si budu muset dodělat pár úkolů, co mi chybí z dřívějších lekcích a využít tu doporučovanou hru.