Hodnocení lekce

Lekce 1 – Instalace

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

4. února 2020 18:51

Prošla jsem si vše ještě v práci po 15h, tj vše jsem udělala komplet před 16.30 a stíhala jsem naprosto v pořádku.
Avšak - místo panenky jsem dostala PC a dělám v Tieto, ale nejsem 'ajťák', ale Projekťák :).
3 roky jsem odolávala a konečně jsem tu, baví!!!

Díky :)

Hint: chlapi prostě neumí šeptat. Tj když koučové pomáhají, bylo by fajn, kdyby se mluvilo lehce tišeji :).
Jinak, uvidíme :).



4. února 2020 18:56

Děkuji za možnost on-line verze kurzu!Vše jsem stihla, rozuměla, lekce byla pro mě těžká, ale díky instrukcím a materiálům na netu šlo vše dobře!



4. února 2020 20:40

Ahoj,
z první lekce jsem nadšená.
Díky perfektně zpracovaným materiálům se to dalo pěkně stíhat. Lekce byla tak akorát - na začátek mě spíš navnadila a ne vyděsila :-)

Koučové mi pomohli.

Ale teda zatím pořád tápu v tom Slacku, tady ten odkaz jsem hledala asi pět minut a jen doufám, že ho najdu i příště...

Na další hodině bych přivítala nějaké seznámení s tím doporučeným editorem - ten není v těch materiálech a zatím se v něm také neorientuji.

Shrnutí z první hodiny - prvotní obavy doposud absolutního "neprogramátora" mě opouští a těším se na další lekci.



5. února 2020 8:48

První lekce, tudíž jsem přesně čekal, že se bude jednat víceméně o organizační průběh + lehké nakousnutí, co náš čeká, nemine a kontrola, zda všichni mají připraveny NB, aby příště mohli fungovat na 100%.
Zatím jsem vše stíhal, ale v budoucnu to asi nebude taková sranda, nicméně je fajn, že je k dispozici více koučů, kteří vyloženě čekají, až budou zapojení k pomoci tápajícím účastníkům (alespoň mi to tak přišlo :-))
Celkově se mi lekce líbila, super, že panuje uvolněná atmosféra, snad to vydrží.
Na všem bych shledal jedno negativum, že lekce probíhá k večeru, kdy už je člověk ztrhaný z celého dne, ale za to samozřejmě nikdo nemůže a vzhledem k pracovním povinnostem všech není jiná možnost, takže by se všichni měli před lekcema nakopnout nějakou čokoládou, sušenkama či tak něčím :-)



5. února 2020 10:31

Ahoj,
bylo to skvělé. Lumír byl úžasný! Umí úžasně vysvětlovat a vytvořit úžasnou atmosféru! Tempo mi naproto vyhovovalo, mám ráda obecně svižnější tempo, takže paráda! Co musím vyzdvihnout je, že všichni účastnici byli skvělé připraveni a tímpádem jsme se nemuseli zdržovat nějakýma individuálníma instalacema apod., čehož si fakt vážím, protože už jsem prošla více různými kurzy a tohle bývá často velkým problém. Díky všem za skvělou atmosféru a těším se na příště! :-)



5. února 2020 11:47

Náročnost lekce byla akorát. Zatím rozumím.
Hodně se mi líbilo a těším se na příští týden.



5. února 2020 13:18

První hodina se mi líbila. Vše bylo jasné a srozumitelné. Je bezva, že je k dispozici více koučů, kteří v případě nejasností a potíží pomohou.



5. února 2020 22:51

Ahoj. Za mě první hodina OK. Vše vysvětleno do detailu, bez problémů. Já mám spíš problém teď v době epidemie chřipky a dalších infekcí. V rámci své diagnózy se tomu musím vyhýbat, což je v tomto období v rámci takových kolektivů problém. Je tedy možné, že se některou hodinu v nejbližších termínech budu muset omluvit, protože po transplantaci srdce a plic, kterou mám za sebou, pro mě může být taková věc mnohem fatálnější, než u ostatních. Ale to je můj problém. Bohužel neovlivním, jako včera, kolik lidí tam kašle, v jakém jsou stavu atd. Mohu a musím se tomu tak maximálně vyhnout. Jinak jsem s komunitou i průběhem spokojen. Anonymita je zbytečná, zvlášť v mém případě, nemám problém se vyjádřit svým jménem :-) Jiří Kopeček.



6. února 2020 6:20

Tempo vysvětlování bylo příjemné, žádný sprint ani loudání. Myslím, že jsem porozuměl všemu. Na začátek byla lekce lehká tak akorát, aby účastníci nebyli v šoku. Koučové jsou fajn. Zatím těžko soudit, co se dá vylepšit. Byl jsem spokojený s celkovým přístupem. Mám z lekce pozitivní dojmy.



6. února 2020 10:45

Lumír má očividně v malíčku nejen programování, hasičství, ale i lektorování. Lekce měla skvělou energii, i když na mě trochu pomalou, ale chápu, že skupina je větší a úvod je holt také potřeba, ne všichni jsou na stejné úrovni. Děkuji, těším se na další!



6. února 2020 16:33

Ahoj,
první lekce se mi moc líbila. Panovala uvolněná atmosféra, Lumír vše hezky a humorně vysvětlil. Budu se těšit na další lekci.



6. února 2020 17:25

Stíhala jsi?ano
Rozuměla jsi všemu? ano Pokud ne - čemu?
Byla pro Tebe lekce moc těžká/lehká/akorát? akorát
Když jsi potřebovala, pomohl Ti kouč? ano, hned
Můžeme něco vylepšit? nic mě nenapadá
Chceš se nás na něco zeptat? zatím ne
Chceš nás zkritizovat? Jen do toho! néééééé



6. února 2020 20:09

I když jsem nebyl přítomen, z pěkně udělaných on-line materiálů to šlo naštěstí zatím taky šlo pochopit :)



6. února 2020 23:17

Ahoj, stíhala, rozumela. Myslím, že prvá lekcia bola ľahká, ale je to v tej pripravenosti. Keď sa človek podíva do materiálov, tak to ide ľahšie, ale očakávam, že také ľahké to do budúcnosti nebude (aj keď sa to tých materiálov podívam) :)
Kouč super, páči sa mi myšlienka, že je tam viac koučov na pomoc.



8. února 2020 17:59

Nestíhala, i když lekce nebyla těžká - čemu však nerozumím, nebo mi to nešlo doma jsem čekala, že se dozvim a nechám si vysvětlit na místě. Zaskočilo mne pak hodně tím pádem tempo lekce, koučem očekávaná příprava doma, přestože v prvním infu je, že mi bude pomoženo (na první lekci, kde jsou základní instrukce a nemám ještě vytvořeny vztahy s ostatními, nepřihlášená na Slacku jsem to nečekala...) Zvládla jsem doma instalace a nastudovala všechny materiály, takže průběh lekce jsem de facto "zmákla" (resp. lepení zelených papírků...:-)) , ale jeden drobný dotaz na nejasnost (kouči jsou mimochodem super, moc hodní a pomáhají perfektně), minuta diskuze s nimi a Lumírův výklad ztrácí kontinuitu, už mi unikaly souvislosti, utekly mi některá dobrá vysvětlení, ukázky "co, jak, kde"...Ale jinak mohu konstatovat, že "wow!".Pokud se zařadím, chytnu tempo a spojíme síly se svymi kolegy v kurzu na chatech, tak to asi bude super...Chválím materiály, ty jsou vymazlene... Těším se a věřím, že to dám. :-))Díky!



9. února 2020 11:08

Ahoj, děkuji za první lekci, bylo to moc fajn! Materiály jsem si prošla před lekcí, takže i jako nováček jsem vše stíhala a rozuměla jsem všemu. Budu se těšit na další!



10. února 2020 14:13

Dobrý den, přímo 1.kurzu jsem se nemohla zúčastnit, ale vše jsem z materiálu pochopila a úspěšně nainstalovala. Takže za mě a za materiály máte 1.



13. února 2020 11:13

Už to začíná nabírat trochu otáčky, nicméně zatím jsem stíhal. Lektoři opět ochotní, tentokrát už mezi námi chodili více, vždy pomohli a Martina nepokračovala, když někdo náhodou někde tápal.



17. února 2020 19:41

Ahoj, první lekce byla OK, vše jasné, mohla probíhat i rychleji (ale to jen z mého pohledu...)



3. března 2020 19:08

Dobrý den,

ano stíhala jsem, ano rozuměla, lekce pro mne byla lehká, zeptala jsem se na jednu věc a ochotně mi napověděli.