Hodnocení lekce

Lekce 7 – Opakovací hodina a live programování

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

18. března 2020 14:12

Lekce byla super, vše bylo dobře (a srozumitelně) vysvětleno, na dotazy bylo zodpovězeno. Technicky za mě v pohodě.



18. března 2020 14:26

Lekce byla super, technický problém žádný.



18. března 2020 17:27

Lekce byla fajn. Lumír vysvětloval dobře. Avšak tak daleko nejsem. Petra měla dobré vstupy k věci. Bylo by dobré, kdyby byl způsob konstrukce programu Oběšenec a Jap. abeceda zveřejněn. Zejména bych potřebovala připomenout konstrukci programu po těch blocích s postupem od základní hrubé konstrukce toho nejdůležitějšího. S postupným ošetřením dalších důležitých věcí, až po stále jemnější věci. Něco, jako schéma stavby programu.



18. března 2020 20:23

Ahoj,

když jsem se připojil na stream, vše fungovalo. Po 17. hodině jsem však slyšel jen zvuk, obraz streamovaných materiálů ne. Zkoušel jsem u mě restartovat a to se úplně pokazilo a nešlo zprovoznit.
Mrzí mě, že jsem přišel o tuto lekci. Jak to měli ostatní účastníci? Nebo byl problém jen na mém zařízení (a tím pádem asi i bude na dalších streamech). Lukáš Žíroš
Vážím si však přístupu lektorů a Python komunity. Díky



19. března 2020 11:21

Ahoj, lekce byla super. Pěkně vysvětleno, chápala jsem vše. Kupodivu mi to ani jednou nespadlo (bydlíme na samotě u lesa, internet ne vždy jede, jak má :)). Díky za tip s CheckiO... Už hraju :))



19. března 2020 13:35

Pěkná hodina..
Za mě výborný nápad, moc mi to pomohlo...
Jen mít teď trochu víc času :-(



20. března 2020 12:05

díky za opakovací hodinu, byla přínosem.



21. března 2020 7:41

Kdyby byl celou dobu k dispozici zvuk i obraz, bylo by to lepší.



21. března 2020 13:44

90% jsem stihala
rozumela jsem vsemu, zopakovaci hodina byla super.



21. března 2020 17:14

Pro mě byla opakovací hodina vymodlená, potřebovala jsem chvilku na nabrání dechu v každodenním běhu - a velmi mi sedla.

Moc se mi líbil Lumírův postup od nejjednoduššího řešení k "elegantnějšímu" :-)
Vysvětlování bylo pochopitelné, dalo se stíhat. Sedlo mi to opravdu hodně.
Tato hodina mi pomohla odbourat "nabíhající strach", který nějak asi velké části nám všech nahnala ta šibenice :-)

Bylo zajímavé postupně odhalovat, že to až taková hrůza není a asi nejvíc jsem na tom postupu pochopila, jak přesně je myšleno to "baby steps".

A opravdu, Lumíre, klobouk dolů, táhnout takhle k "slepému" monitoru dvě hodiny zajímavého výkladu - dobrý výkon!

I odpovědi na dotazy byly dobře zodpovězeny. Za mě jedna z top hodin - osobně si myslím, že by výhledově mohla být dobrá i pro další kurzy.

Z počátku se mi to několikrát seklo, ale vždy po novém najetí stránky to fungovalo, asi od půlky už se nesekalo. Pouze u Glutexa jsem slyšela hodně ozvěn, takže nebylo rozumět, co říká, ale jinak ok. Dokonce jsem tam pochytila i pár vtipných hlášek (nejen před začátkem hodiny), bylo to moc fajn.


Jen tento týden je opravdu dost specifický, chci podpořit kouče, kteří nyní vidí málo reakcí (nebo spíš nevidí skoro žádné) - asi hodně z nás teď dostalo záhul, určitě to ostatní taky nevzdávají, jen zřejmě je toho teď změněného fakt hodně, ale věřím, že si to brzo sedne...


Možné vylepšení - případně do budoucna, říkala jsem si, jestli by nebylo možno tu hodinu třeba nahrát a pro ty, co se jim připojení nepodařilo, třeba v nějaký nastavený čas pak pustit na Slacku (ať to tam není vyvěšené pořád - kvůli předzpracovanému projektu). Musím říct, že být video z této hodiny někde na youtube, tak ho mám v oblíbených :-)



22. března 2020 10:44

Ahoj, opakovacia lekcia bola fajn, mne ako začiatočníkovi vyhovuje, že som získala týždeň navyše, napr. pre robenie domácich úloh.
Pripojenie, zvuk, obraz, všetko dokonalé, mala som to šťastie, že som mala lekciu od začiatku až do konca v skvelej kvalite.
Bolo dobre pozorovať, ako Lumír behom chvíľočky, napísal jednoduchou formou celý program.



22. března 2020 17:33

Čím dál tím více zjišťuji, že si vše jenom dělám složité a zasekávám se na blbostech. Měl by se ke kurzu připojit samostatný kurz - jak myslet jako programátor.
Jinak vše dobře vysvětleno, měla bych začít používat mozek.



23. března 2020 12:49

Moc se mi líbilo sledovat Lumíra, jak dělá program. Vždycky to vypadá tak jednoduše. Když psal a vysvětloval, bylo mi to všechno jasné.

Bohužel jsem viděla a slyšela asi půlku, stále jsem musela restartovat. Škoda.



27. března 2020 9:39

Víc takových lekcí, prosím, za mě klidně nad rámec úterního večera, i když chápu, že kouči to mají náročnější. Přes počáteční problémy s připojením, které jsem nestihla vyřešit před lekcí, protože mě malá bezodkladně potřebovala, jsem se ale chytila relativně včas a odnesla si z této lekce opravdu hodně. Moc by se mi líbilo i kdyby dva programovali totéž, protože obzvlášť u programování platí, že když dva dělají totéž, není to totéž, jen pro takové otevření obzorů, které jsou obzvlášť pythonu velice široké. Děkuji!