Hodnocení lekce

Lekce 6 – Soubory a výjimky

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

10. března 2020 18:42

Stihala jsem
Rozumela jsem
Lehce byla akorat
Kouči pomahali
Stream :-D
Nechci kritizovat



11. března 2020 9:50

Bylo to super. Nastoupil jsem do rozjetého kurzu po domácím samostudiu. Byl jsem většinou v obraze. Živý kurz je lepší než domácí samostudium. Kladně hodnotím pozitivní přístup lektorů a starších kolegů, rádi pomáhají. Programování je pro mě novinka, takže ne všemu rozumím, ale mám v plánu vytrvat a věnovat se tomu aktivně, takže co nyní neznám, neumím, nerozumím, se časem zlepší. Lekce byla přiměřeně těžká. Samostatně však naprogramovat 1D piškvorky nedokážu, nevím jak. Nevím jak přemýšlet a nastavit jednotlivé kroky.
Díky, Lukáš.



11. března 2020 11:37

Ahoj, lekce byla super. Stíhala jsem, rozuměla jsem. Lekce byla pro mě náročná tak akorát. V minulých úkolech bylo super, že hra piškvorky byla rozdělená už od vás do jednotlivých funkcí, takže napoprvé se s funkcema člověk hned neztratil. Kdyby to bylo v jednom velkém balíku Udělej 1D piškvorky, člověk by se toho zalekl, takhle to bylo moc fajn.
Baví mě to čím dá víc :)



11. března 2020 13:30

Na lekci je vše srozumitelné. Lekce jsou dobře vedené, zorganizované. Lumír s Petrou umí předat pozitivní energii a nadšení pro věc. Už začíná jít do tuhého a i přes poctivou domácí přípravu, mám problém rychle tvořit. Něco funkčního vymyslet mi zabere dost času. Obdivuji, že někdo už druhý den po lekci odevzdá úkoly. Opravdu klobouk dolů. Pro mě, naprostého začátečníka,je to nepředstavitelné!



11. března 2020 21:11

Nejsme ani v polovině a je to teda hardcore. Teorie vysvětlena jako vždy velmi dobře. Všemu jsme rozuměla, konečně mi některé věci začínají více docházet, ale ještě to bude boj😀uvidíme, jak si poradím s oběšencem, další výzva!



11. března 2020 21:25

Lekce 6 byla pro mně náročnější. Velmi mi pomáhalo, když Lumír vysvětloval, jak se Python v programu pohybuje a co právě tam dělá.



13. března 2020 20:20

Lekce mi přišla tak akorát, na lekci mi to bylo vše jasné - přišlo mi, že se probralo vše, co bylo v materiálech.

Ale v úkolech to vidím, že na oběšenci si vylámu přinejmenším zuby (ne-li zlomím vaz...).
Tenhle pocit sice mám skoro každý týden, ale pro dosavadní neprogramátory - určitě už hodně přituhlo...
Klidně bych v úkolech přivítala několik zas menších zahřívacích zadání...



15. března 2020 7:18

Lekce byla v pohodě. Stream nás zase trochu zasekl, ale hlavně, že jsem vše stihli. Nemám jinak výhrady.



15. března 2020 9:43

Z hodnocení je jasné, že opravdu začíná jít do tuhého, nejen pro mě. Něco se mi daří, něco už méně.
Na lekci jsem stíhala, chápala, lektorům nemám co vytknout, což se ovšem nedá říct o materiálech, kde bych alespoň pro to samostudium očekávala odlišné stránky s více příklady, takhle kolikrát prostě pátrám internetem, dokud nenarazím na něco použitelného a to je problém, vzhledem k tomu, že v angličtině pátrat nezvládám. Opět bych uvítala postupné zvyšování obtížnosti, i když chápu, že pokud něco člověk nezažije, tak to nepochopí, cyklus while jsem začala pomaličku trochu chápat až teď. Jinak si začínám fakt připadat jak úplný mimoň a ačkoliv nad úkoly trávím desítky hodin, tak to nějak není poznat.
Každopádně lektoři do toho dávají opravdu hodně, děkuji!