Hodnocení lekce

Lekce 9 – Slovníky

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

31. března 2020 19:04

Na YouTube byla lekce super. Nebyl problém s ničím zásadním. Vše srozumitelně vysvětleno a zodpovězeno jako vždy.



31. března 2020 19:04

Ahoj, za mě lekce super. S youtubem jste to vyřešili dobře. Občas se mi to sice zaseklo, ale byly to jen chviličky a on nic jsem nepřišla :) Ten chat k tomu je taky fajn. Slovníky jsem pochopila, ten zbytek už byl o něco horší pro mě. To si ještě znovu projdu :)



31. března 2020 19:05

Lekce byla super, jen se mi trochu sekal stream, takže sem tam v průběhu vypadlo nějaké slovo uprostřed věty. 🤣 Vše bylo srozumitelně vysvětleno. Lekce mi přišla tak akorát. Technicky je to asi jedno z nejlepších řešení.



31. března 2020 19:05

Lekce mi přišla srozumitelná, dala se stíhat.

Opravdu velice oceňuji, jak k tomu v této době přistupujete - a tohle řešení mi připadá super! Ke konci se video sice trochu sekalo, ale je fajn mít možnost se k němu i vrátit.

Opět Lumírův výborný výkon ve spolupráci s Petrou, která hlídá detaily.
Jste úžasní, děkuji :-)

PS: nešlo mi přidávat komentáře na youtube /nemám účet/, ale to mi v této lekci nevadilo a navíc byl prostor i v té docházkové tabulce.



31. března 2020 19:09

Samotnou lekci jsem stíhal. Obecně jsem však pomalejší v aplikování poznatků a pochopení natolik, abych to uměl používat. Jsem pozadu a nestíhám dělat domácí projekty. Ale pokračuji.

YouTube řešení streamu bylo pro mne nejlepší.

Koučové velmi pomáhají a jsou vstřícní. Úžasní. Děkuji.
Lukáš Ž



31. března 2020 19:15

Díky moc za lekci, přes Youtube to jelo o dost lépe. Procházení řešení úkolů na začátku bylo moc fajn, je zajímavé vidět, jak to řešili i ostatní. Vysvětlení slovníků bylo srozumitelné, díky i za osvětlení JSON a API, zase jsme chytřejší. Výklad hezky plynul.

P.S. a ty bicí v pozadí jsou super! :)



31. března 2020 21:13

Dnes jsem stíhala, myslela jsem si prvně, že jsem dnešní látku nepochopila, ale potom co jsem zkusila úkol 0, tak si říkám, že to možná půjde. Zajímavá pro mě byla část o Api - to bylo konečně něco, kde jsem si vizualizovala, jak kód funguje v praxi. Díky, že jste tak flexibilní a že to takto pro nás děláte!!!



3. dubna 2020 9:30

Ahoj, je fajn mať lekciu na videu, aspoň mám možnosť sa nato podívať ešte raz, ak by sa mi zdalo, že mi niečo uniklo, čo asi uniklo, takže som rada zato.



4. dubna 2020 9:25

Budu asi trochu vybočovat z proudu, lekce na youtube mi nevyhovovala, u Jitsi se mi nestalo, že by mi to tak padalo nebo se zasekávalo, ale jsem nejspíš jen ojedinělý případ, takže to svadím na svůj noťas :-D Lekce byla super, API a JSON jsou hodně zajímavé. Jestli jsem pochopila probíranou látku se ukáže na úkolech, ve kterých jsem bohužel už od minule hrozně pozadu, protože se musím přes týden věnovat dětem. A jestli mi to půjde tak, jako minulý týden, tak nad tím budu sedět ještě do Vánoc :-D



6. dubna 2020 17:45

Výborná přednáška. Pro mne zatím nejlepší věc od začátku kurzu.
A to pro možnost zpětného přehrání s projitím si věcí, ke kterým se chci vrátit.
Písemná vzájemná interakce je naprosto postačující.



7. dubna 2020 6:28

Lekce super, a hlavně se k ní mohu vrátit. Děkuji.



7. dubna 2020 12:07

Lekce byla ok. občas se na několik sekund sekl obraz, občas zvuk, ale nějaký delší výpadek se naštěstí nekonal. Takže přenos, aspoň u mě, proběhl dobře. Díky. Hlavně se k tomu dá vrátit, což je výborné, nahrané video je již bez komplikací.