Hodnocení lekce

Lekce 5 – Funkce a řetězce

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

3. března 2020 19:33

Opět super, a to díky streamu. Jsem vám moc vděčná, že to takto funguje, jinak bych to musela už asi zcela vzdát...:-)) Dnes se mi nezdálo, že bych něco nepochopila - uvidíme, jak se s tím poperu, až se snad dostanu ke zkoušení u domácí přípravy...:-)) Zatím díky moc!



3. března 2020 21:39

Dnes jsme všemu rozuměla a stíhala jsem, uvědomila jsem si, kde dělám zbytečné chyby atd. Péťa i Lumír jsou skvělí kouči. Uvidíme ještě, jak se zvládnou úkoly...ale snad to půjde pomocí baby steps.



4. března 2020 21:04

Pěkná lekce, všemu jsem rozuměla. Jestli jsem to správně pochopila uvidím v projektech. Pravdou je, že mě to baví čím dál víc...



6. března 2020 11:26

Lekce byla jako vždy super :) Nemám co vytknout. Zatím stíhám a všemu rozumím. Vysvětleno bylo vše hezky. Domácí úkoly mě baví a jsem moc ráda za zpětnou vazbu.



8. března 2020 10:01

Lekce byla v pohodě, jen se trošku protáhla. To nejdůležitější se stihlo. Nic bych nevytkl.



8. března 2020 11:08

Ahoj, za mě poslední lekce fajn, škoda, že se ještě nestihly ty šablony. Ostatní témata byla vysvětlena dobře, funkce byly asi nejtěžší, uvidím, jak to půjde v projektech. Ještě zde děkuji Petře za večerní pokec při řešení úkolů, a že měla čas určité věci probrat.



8. března 2020 11:50

Lekce byla fajn. Petra umí hezky vysvětlovat. Přetažení lekce nevadilo. Jsem ráda,že jsme si prošli důležité věci. Seznamy dostuduji doma a můžeme se k nim vrátit na začátku další lekce.



8. března 2020 16:38

Na lekci jsem stíhala, ale byla jsem v nějakém úsporném režimu a vlastně si do teď přijdu mimo, projevuje se to na úkolech, které už mi dávají hodně zabrat. Hlavně obdivuju, co do toho kouči (a hlavně Petra) dávate, hlavně co se projektů týče. Na tom je hodin a hodin práce, bez ohledu na to, že je neděle nebo pátek pozdě večer. Jste skvělí, díky za tento projekt a skvělé kouče!



8. března 2020 18:36

Na lekci jsem stíhala, ale byla jsem v nějakém úsporném režimu a vlastně si do teď přijdu mimo, projevuje se to na úkolech, které už mi dávají hodně zabrat. Hlavně obdivuju, co do toho kouči (a hlavně Petra) dávate, hlavně co se projektů týče. Na tom je hodin a hodin práce, bez ohledu na to, že je neděle nebo pátek pozdě večer. Jste skvělí, díky za tento projekt a skvělé kouče!



8. března 2020 22:24

Lekce mi v materiálech i při výuce přišla pochopitelná, za přetažení hodiny jsem byla spíš ráda, za mě by mohly být klidně i o půl hodiny delší - často se vše nestihne, případně by zbylo víc času na vícero otestování těch příkladů v hodině. (Teoreticky to vše vypadá snadné, dokud se do toho člověk nepustí.)

Ale, jako na "neprogramátora" na mě po této lekci dolehla hodně silná únava. Při pohledu na úkoly jsem se nějak vyděsila a z počátku jsem měla pocit, že už jsem překročila svůj limit... a vážně uvažovala, zda má smysl pokračovat.

Pro nás úplné laiky si myslím, že by mohlo být dobré malé nakopnutí k úkolům už při lekci - třeba jen pár minut, ať člověk chytne návod na začátek. Hlavně teda ty piškvorky na první pohled vypadaly děsivě (i když ve výsledku mě celkem baví se jimi prokousávat). Ale toto by mi přišlo dobré aspoň naťuknout (myslím jako návrh pro navazující kurzy).

Čistě za sebe, i když chápu, že organizačně to je asi nereálné - docela bych uprostřed kurzu přivítala jednotýdenní pauzu na doladění restů, prozkoušení si starších věcí, vypsání třeba vlastních "taháků" apod. - to teď při běžném denním zápřahu v práci i doma a podvečerním děláním úkolů nestíhám a začínám se cítit přetažená.

Dále - byť se hodnocení týká páté lekce, ráda bych se o krok vrátila: I když úkoly po lekci 4 mě vyloženě bavily a pořád uznávám, že jsou všechny fakt dobře poskládané, podle mě by bylo fajn přidat nějaké lehčí na procvičení while.

Jako velice dobrou pomoc vidím přidávání několika vzorových příkladů na Slack, mi to pomáhá.

A rozhodně stále úplně nejlíp hodnotím pomoc a zpětnou vazbu při úkolech - to je opravdu super!



8. března 2020 23:46

Omlouvám se za pozdní hodnocení. Asi by mi pomohlo, kdyby někdo po každé lekci hodil na slack připomínku - nezapomeňte na hodnocení :-) Jinak lekce byla skvělá. Peťa umí skvěle vysvětlovat. Musím říct, že má můj obrovský obdiv, a to i za to, jak nás neustále povzbuzuje na slacku, nabízí pomoc, dává příklady apod. O to víc mě mrzí, že aktuálně nezvládám plnit své úkoly na 100% :-( Věřím, že jakmile překlenu ještě tento velmi náročný týden, od toho dalšího začnu vše zase dohánět. Musím, protože začíná jít do tuhého!



9. března 2020 20:00

Během lekcí přestávám stíhat a rozumět, je to už dost těžké. Co se týká organizace a výuky je všechno super.



9. března 2020 23:32

Ahoj, lekcia bola zrozumiteľná, všetko dobre vysvetlené. V úlohách je to už ťažšie, chce to čas :)