Hodnocení lekce

Lekce 11 – Strojové učení - pokračování regrese

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

6. května 2020 21:13

Dneska jsem měla neskutečný problém s pozorností. Lekce mi tím pádem přišla složitá, takže se na to budu muset kouknout znovu a pak si to možná "sedne". Jinak technicky to bylo v pohodě, dneska spíše než obraz (až na to, že mizel, když někdo jiný začal mluvit) blbnul zvuk.



8. května 2020 19:06

Po streamovací stránce bylo vše v pohodě oproti minule to byl znatelný rozdíl. Obraz mi nespadnul ani jednou. Občas se sice seknul zvuk, ale nebylo to nic dramatického co by výrazně ovlivnilo celou hodinu. Jelikož nemám statistický základ a měl jsem náročný den v práci tak mi hodně věcí unikalo a hodinu si musím procházet pomalu znovu a až zpětně mě napadají otázky. Hodně nového s čím jsem se nidky nesetkal a i proto byla pro mě hodina na pozornost náročnější. Přednes velmi pěkný srozumitelný, vše co bylo řečeno a zrovna jsem našel sílu být pozorný bylo jasné a dávalo smysl.



8. května 2020 19:09

Má zájem o další pokračování dokud bude zájem a čas ať už advanced python nebo analytiky. Baví mě to a myslím, že je super, že něco takového je dostupné zdarma. Nevím jestli je to v osnově, ale zajimal by mě i nějaký úvod do neural networks.



12. května 2020 16:01

Lekce byla super a moc za ni děkuji, většina výkladu byla jako vždy geniální. Shame on me - tím, že přeskakujeme některé souvislosti, se občas ztrácím. Například by mi pomohlo, kdyby se při hodnocení modelů pomocí metrik více okomentovalo, proč je její výsledek "velký nebo malý" - nemám metriky zažité do té míry, že "kouknu a vidím".



13. května 2020 11:52

Skvělá hodina, baví mě to čím dál tím víc!



13. května 2020 15:35

Vše vysvětleno v pořádku, jen ta pozornost u mě už trochu bohužel upadá. :(
Technicky oproti minulé hodině bezproblémové.
Díky za lekci.