Hodnocení lekce

Lekce 10 – Strojové učení - úvod, regrese

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

30. dubna 2020 7:00

Lekce byla super, vše bylo dobře vysvětleno, jsem zvědavá na pokračování. 😉 Jen nebylo úplně ideální, že mi častokrát vypadl obraz a tím pádem jsem měla jen zvuk a neviděla, co je zrovna komentováno.



30. dubna 2020 7:30

Bohužel ze začátku mi hodně padalo připojení. Na začátku lekce jsem se docela ztrácel kvůli výpadkum, kvůli nižší pozornosti přes online přenos. Měl jsem tedy někdy problém pochopit o čem je řeč. Například metriky jsem pochopil až úplně na konci, kde se vystvětlovalo MAE MES a R2. Nicméně bylo super že se Lumír k některým vysvětlením základních principů vracel několikrát během hodiny a ke konci už to začalo dávat lepší smysl. Téma bylo super, velice zajímavé. Zpětná vazba i pro mě, že je možná lepší si materiály důkladně nastudovat před hodinou a když dojde k výpadkům nebude se člověk potom tolik ztrácet. Je obrovská škoda, že tato hodina nemohla být na živo :(.Ale nedá se nic dělat.



1. května 2020 23:04

Hodně zajímavá lekce. Ale já mám pocit, že se začínám nějak ztrácet :-/



2. května 2020 15:43

Dneska můžu popel sypat na hlavu jenom sobě... moje schopnost soustředění se při online připojení se společně se schopností obrazu každou chvíli zaseknout vzala za své, a z lekce se někde po hodině stalo vyřizování všeho možného s tím, že si to projdu doma sama ještě jednou. Přiznávám, že se v tom začínám ztrácet. Příště si doufám materiály stihnu projít před hodinou.



3. května 2020 14:54

Jediná výhrada, kterou k hodině mám, je to, že se během přenosu občas zasekával obraz a pomohl jedině refresh v prohlížeči. Zvuk byl absolutně bez problému, tak jsem si toho zaseknutí kolikrát všimla až po chvíli.

Jinak, dík za hodinu, skvělá jako vždy. :)



5. května 2020 20:20

Lekce byla obsahově velmi zajímavá a výklad opět super! Co ale bylo nemilé, bylo zasekávání obrazu. Neustále znovuzapínání to sice řešilo, ale není to optimální. Kdy už se uvidíme osobně? :-)