Hodnocení lekce

Lekce 6 – EDA — Testování a význam statistických hypotéz

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

11. března 2020 19:53

Lekce byla super. p-value je celkem složité na pochopení jen z materiálů, proto jsem ráda za vysvětlení. Myslím, že už to alespoň trochu chápu. Vše bylo jinak vysvětleno skvěle. Interaktivita v jupyter notebooku a mapová data byla taky přínosná - je úžasné, co všechno ten jupyter umí. A na závěr jen takový detail: Francouzská Guyana opravdu není ostrov.



11. března 2020 20:07

No, asi tě Lumíre zklamu, ale fakt mi přišla daleko zajímavější druhá část hodiny. Především ty mapičky. Bylo by možné zaslat kód s geopandas?



11. března 2020 20:21

Druhá polovina byla zajímavá, první byla nuda, ale chápu, že nutná nuda 🙂
A velké plus za připomínku mailem, zas bych se na to vykašlala 😉



11. března 2020 20:37

Jsem maximálně spokojen. Jediná nevýhoda při sledování streamu je, že nejdou dobře slyšet dotazy fyzicky přítomných účastníků. O důvod více účastnit se osobně :-)



11. března 2020 21:16

Dnešní lekce byla tak akorát zřetelná a pochopitelná i když nebylo tolik praktických ukázek tak přednes byl natolik poutavý, že to vůbec nevadilo.



12. března 2020 10:04

Super lekce, myslím, že bychom měli Lumírovi za ty kurzy platit (aspoň symbolicky), protože tohle dávat dohromady takto srozumitelným způsobem a ještě s lehkostí jemu vlastní, to je opravdu příkladné a obdivuhodné! Díky



12. března 2020 10:58

Méně akčnější lekce. Ale díky kvalitnímu přednesu jsme se tím prokousali. Ultra super byla ukázka práce s geodaty v druhé polovině.
Teď už je Jupyter v mých očích nadobro silným nástrojem :D



15. března 2020 16:18

Jak avizoval sám Lumír, trošku nudnější lekce než ty předchozí, ale i tak super. Potřebné informace byly předány nejsrozumitelněji, jak to šlo :) Bylo fajn to proložit zábavnějším geopandasem, aspoň mám zase větší přehled, co se dá s daty dělat a jak.
Celou EDA hodnotím jako úplně maximálně super, perfektně zpracované materiály, vysoce pochopitelé, možnost streamu.. škoda, že jsem kvůli změně okolností neměla tak moc času na procvičování doma, jak jsem myslela, ale za 14 dnů nastupuji do nové práce jako data analytik, takže se mi získané znalosti budou hooodně hodit a tam je budu moct hned uplatnit v praxi, takže super načasování :)
Ještě jednou díky a těším se na pokračování!