Hodnocení lekce

Lekce 5 – EDA — Reprezentativnost dat, CLT a automatický pomocník

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

4. března 2020 19:29

Díky za každou další lekci. Vše opět krásně a srozumitelně vysvětleno. Pandas profiling je bomba! Proč mi tohle někdo neřekl dřív??? :-D
Zvuk byl dnes trošičku horší, ale poslouchat se dalo bez problémů.
Zdravím a těším se na příště :)



4. března 2020 20:56

Dnešní hodina mi přišla taková oddychová, nevím proč (ale to není nic negativního). Veškeré informace byly podány srozumitelně - líbí se mi příklady, na kterých je teorie vysvětlována. Problém jsem měla s CLT, ale myslím, že díky příkladům jsem si to tak trochu ujasnila. Musím říct, že Lumír umí vysvětlovat opravdu luxusně, je vidět, že má dané téma do hlobky nastudováno a zároveň má ten dar "řečnění" (anebo spoustu praxe), ale i to je jeden z těch důvoů proč jsem schopna i přes únavu danou látku vnímat. Jinak jsem ráda, že jsme zase byli v té zasedačce, přijde mi to tam lepší, pravděpodobně proto, že sedíme u jednoho stolu a můžeme tak nějak všichni diskutovat. Je super se každý týden scházet s tak skvělou partou lidí.



8. března 2020 14:50

Lekce byla super, bylo fajn, že byla povidaci, takže taková odpocinkova. Přitom ale nebyla nudná, protože bylo zajímavé téma.



9. března 2020 7:24

Když ono se na tu zpětnou vazbu pamatuje těžce, když je to spíše povídání z Lumírovy strany, to se pak těžko píše "co mi nešlo" a "zda pomohl kouč". :D Ale jako vždy, nemám co vytknout. :)



11. března 2020 9:16

Hodina byla jako vždy skvělá. Super tempo, super ukázky a logické vysvětlení. Těším se na další!



11. března 2020 20:38

Děkuji, jsem spokojen



11. března 2020 20:38

Děkuji, jsem spokojen