Hodnocení lekce

Lekce 7 – Databáze

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

18. března 2020 19:27

S SQL pracuju skoro každý den, takže tahle část pro mě byla spíš jako takové zopakování, nicméně propojení s pythonem jsem nikdy nepoužila, takže díky za vysvětlení tohoto.
Hodně děkuju za možnost online výuky. :)



18. března 2020 21:24

Lekce byla skvělá, ale stejně asi preferuji "in person" lekce, ale co se dá dělat. Technika fungovala, takže to bylo super. Lumír má opravdu luxusní přednes, takže to, že materiály nebyly dopsané ničemu nevadilo. Na začátku lekce jsem se hodně ztrácela (a stále tomu úplně nerozumím). S pozorností to také nebylo slavné (a místní rozhlas s důležitými informacemi tomu také úplně nepomohl). Myslím, že vše bylo srozumitelně vysvětleno. Lekce mi přišla tak akorát, spíše lehčí. Líbil se mi "lístečkový systém", na všechny dotazy bylo zodpovězeno. Líbil se mi úkol v průběhu lekce. Takže za mě super.
P.S. Zajímalo by mě, kolik má Lumír monitorů, že je schopen zároveň sledovat tabulku s dotazy, notebook...?



19. března 2020 6:00

Ahoj Lumire, hodina byla super. Omlouvám se za pozdní příchod. Byla jsem trochu zmatená, ale to je moje chyba 🤣 protože manžel a děti trochou zlobili tak jsem nebyla soustředěná.



19. března 2020 7:34

Nestíhala



19. března 2020 8:10

SQL mi není cizí, takže to pro mě byla spíš opakovací lekce. Díky tomu, že jsem se v probírané látce orientoval, mi ani nevadily technické problémy s výpadkem obrazu.
Jsem rád, že máme způsob, jak v kurzu pokračovat i s přistřihnutými křidélky :)



19. března 2020 11:26

Je skvělé, jak jsi, Lumíre, zareagoval na stávající situaci. Připravit si ze své vlastní iniciativy tak super lekci během chvíle (a za takové situace - máš rodinu, plno práce...), to si zaslouží metál. SQL je pro mě nové a hodně zajímavé téma, líbilo by se mi, kdyby k tomu byla ještě jedna hodina, ať to dostanu více pod kůži a pochopím v širším kontextu. Skvělý přednes, zábavný a velmi zajímavý. Stream fungoval dobře, přesto je to pro mě osobně prostě lepší ;-)



19. března 2020 14:16

Ahoj,
díky za stream! Jsem ráda za tu možnost.
Naštěstí jsem neviděla SQL poprvé, ale propojení s pythonem je pro mne novinka.
Díky!



19. března 2020 14:48

Díky za stream, je super, že vše běží, i když k tomu nejsou nejvhodnější podmínky. Škoda ale, že stream není schopen vyvážit nám ten 100% zážitek, jako bychom byli přítomni na živo/osobně. Sama jsem se přihlásila 5minut před začátkem hodiny, a už jsem měla problém se zorientovat, co se kam instaluje. Dítě, co už dosáhne na kliku, tomu taky moc nepřidalo, a s udržením pozornosti to v tom případě bylo úsměvné. Takže za mě určitě in person.
Nicméně palec nahoru za organizaci tak za pět dvanáct.



20. března 2020 11:02

Děkuji za stream i za hodinu, bylo to zajímavé. Bohužel jsem se musela přihlásit až o něco později, tak jsem se pak hůř chytala, ale téma skvělé, vysvětleno na jedničku. Moc díky.



25. března 2020 21:07

Měl jsem problémy se streamem z tohoto důvodu jsem se lekce nakonec nezúčastnil.



5. dubna 2020 11:32

Ahoj, díky moc za další lekci. V současné době jsem fakt hodně ocenila, že je záznam na YouTube, protože se dívám s velkým zpožděním :( Lekce byla opět srozumitelná, asi i proto, že jsem o databázích něco málo věděla už z dřívejška.
Díky moc za tuto a další lekce, náplň je pestrá a zajímavá, jsou to přesně témata, o který se potřebuji něco dozvědět a jsou vysvětlená úplně perfektně. Jen mě mrzí, že teď zrovna totálně nestíhám..
Ještě jednou děkuji :)