Hodnocení lekce

Lekce 2 – Bash II

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

14. října 2020 6:31

Ahoj, posledni lekce byla pohodova. Martin mluvi srozumitelne, nikam se nezene. Stihala jsem si i zapisovat, takze mi tempo vyhovovalo. Libilo se mi, jak byla hodina informacne nabita. Tesim se na dotoceny zbytek hodiny a hlavne na ukoly, neb az ty mi prozradi, jestli jsem vse pochopila a vstrebala.



14. října 2020 8:54

Ahoj, lekce byla akorát lehká/těžká. Občas by se hodilo, kdyby lektor probranou věc ještě jednou prošel/zopakoval. Někdy bylo těžké stíhat sledovat zvuk, video a ještě si to sama zkoušet. A když jsem se na něčem trochu zasekla, někdy nebylo snadné se chytit zpět. Jinak super 🙂



18. října 2020 20:31

Ahoj, jj, stíhala jsem Martinovi dobře. Byla to příjemná hodina a konec nevadil, hold technika. :)

Martin skvěle sledoval barevné papírky a rychle reagoval – tempo akorát.

Za mě prima a těším se na příště! :)



19. října 2020 16:04

Stíhala jsem, roury bylo trochu složitější téma a u takových je lepší když se to řekne třeba dvakrát a pokaždé trochu jinak, bohužel technika k tomu nedala prostor, tak se mrknu na záznam a kdyžtak se doptám na slacku. Papírky byly super a fungovali. Martina se moc dobře poslouchalo. :) Díky :) MM.



19. října 2020 20:15

Lekce byla pro mě akorát tak těžká, pokud jsem měla problém, tak lektor vysvětlil znovu. Do budoucna bych ocenila, pokud by lektor řekl klávesnicovou zkratku nějakého znaku, co se běžně nepoužívá (např. jsem googlila, jak se dělá roura), ale každopádně přednes byl přehledný, dobře se poslouchal a kdykoliv jsem potřebovala pomoci nebo se na něco zeptat, tak nebyl problém. Systém s papírky v excelu je dobrý nápad a lektor to kontroloval, což bylo super.



19. října 2020 21:37

Hodině byla zajímavá, jen jsem někdy měla co dělat, abych stíhala. Klidně bychom mohli trochu zvolnit.



20. října 2020 11:08

Martin nasadil příjemné tempo, které jsem stíhala. Ani rychle, ani pomalu, pro mě akorát.
Rozuměla jsem všemu.
Pomoc jsem nepotřebovala, ale byla jsem ráda, že ostatní holky měly dotazy, které mě nenapadly.
Ještě musím dokoukat zbytek ze záznamu.
Celkově se mi hodina moc líbila a měla pro mě velký přínos (vše je pro mě nové).



20. října 2020 15:36

Užitečne, moc hezky vysvětleno a provedeno. Mentory, kouče a organizatori perfektni. Děkuji moc za všechno



24. října 2020 19:24

Omlouvám se, že posílám zpětnou vazbu až teď. Martine, skvělý výklad. Moc děkuji! Působil jsi velmi klidně (a to uklidňovalo i mě - někdy totiž vážně panikařím, když nestíhám :-D) a pro mě nebylo tempo pomalé, ale naopak mi velmi vyhovovalo, protože jsem si stíhala dělat i hodně poznámek, což je pak pro mě úplná nutnost u domácích úkolů. I délka hodina a půl pro mě byla ideální.