Hodnocení lekce

Lekce 8 – Služby a HTTPD

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

1. prosince 2020 20:21

Super hodina dneska, moc děkuji za sdílení Tvých znalostí. Oceňuji odbočky od hlavního tématu, např. jak dneska - je to zajímavé zpestření.



4. prosince 2020 19:57

Stíhala jsem, náročnost tak akorát, zpracované materiály na naucse jsou super, nemusím si zapisovat vlastní :)



5. prosince 2020 14:46

Skvěla lekce, zase prakticky a skvěle vysvětleno. Upřímně řečeno jsem docela unavena používat češtinu abych se naučila něco dalšího (jako programovani nebo Linux administrace). Petr ale vždy přidáva příklady ze skutečného "života". Žádný jiný kurz, který jsem zatím prošla online (prošla jsem jich docela dost) nema takovy detaily. Takže díky!



8. prosince 2020 15:09

Velmi zajimave informace ohledne portu 80 – http, 443 – HTTPS, 25 – SMTP, 22 – SSH – tohle bylo pro me uzitecne. Kdysi jsem o tom slysela, a ted mi to „secvaklo“. Hrozne moc ocenuji materialy, ktere Petr poskytuje na naucse.python.cz Mam je vzdy před sebou a pomaha mi to soustredit se na vyklad. Ztratila jsem se u curl, a pak asi od pulky nestihala, protoze se mi nepodarilo prejit na webovou stranku a kouc David mi pomohl. Vzdy se divam na lekce na youtube vickrát, takze mi urcite vse klapne na podruhe v terminalu a na potreti v hlave :-D Jsou to uzasne informace a moc si toho vazim, ze k nim mam pristup. Velmi strukturovany a systematicky vyklad. Dekuji.



8. prosince 2020 15:54

Celý kurz si moc užívám. Petr je skvělý lektor. Látka je vysvětlovaná srozumitelně a spousta věcí, kterými jsem si nebyla jistá, mi najednou zapadá.