Hodnocení lekce

Lekce 4 – Bash III

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

27. října 2020 21:33

Dneska to bylo zase dost rychlé, často jsem nestíhala. Mívám problém, když se mají zapsat znaky jako dollar, ampersand... Než si vygoogluju zkratku, tak je výklad o kus dál a já přestávám psát u sebe v PC, jen koukám na výklad, protože obojí nestíhám. A pak doufám, že se chytnu o kus dál.



29. října 2020 14:37

Na mě to tentokrát bylo dost rychlé – podívám se na záznam. :) ... protože jsem na druhou stranu ráda, že se toho stihne víc – takže věřím, že vše dopochopím z videa.

Díky za váš čas :)



29. října 2020 16:23

Informativní, praktické a do hloubky pro ty, kteří to potřebují. Tempo bylo tentokrát perfektní, kvalita strimu taky. Diky moc!



29. října 2020 21:21

Stíhala jsem, výklad byl poutavý, nenudí to, naopak! díky!
Rozuměla jsem téměř všemu, ale až když jsem si pustila záznam podruhé, všechno do sebe zapadlo a bylo spoustu "jo aha" momentů :)

A úkoly jsou super, protože u toho mi docvaknou také další věci a je to asi nejlepší možnost jak si to procvičit... mám mnohem větší motivaci si to tím ještě znovu opakovat. Jen možná by u úkolů bylo fajn moci si rozkliknout výsledek, pokud je jednoduchý a nedá nápovědu na vytvoření příkazu. :) MM



30. října 2020 9:44

Vsechno bylo super :)



30. října 2020 15:53

Díky za další lekci. Tentokrát mi tempo vyhovovalo. Všemu jsem rozuměla. Ocenila bych případné úkoly vždy hned po lekci, abych měla dostatek času na jejich zpracování.



30. října 2020 18:12

Tentokrat jsem to stihala a všemu rozuměla. Ale abych si to zapamatovala, musím si to pustit ještě jednou. Obecně se mi osvědčilo zúčastnit se úterka a vse si s Petrem zkoušet a pak si to celé během tydne pustit znovu pomalu a přepisovat si poznámky. Moc dekuji za lekci i za celý kurz.