Hodnocení lekce

Lekce 3 – Řetězce

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

19. října 2020 20:27

Stíhala jsem, rozuměla jsem. Jen malá poznámka, neviděla jsem takový přínos v detailním probírání toho, kolik je ve výrazu znaků, na úkor obtížnějších témat jako je výběr znaků z řetězců, nebo formátovacích řetězců, které by si zasloužili více pozornosti. Jinak díky všem za váš čas. Jste super <3



19. října 2020 20:27

Stíhala jsem, rozuměla jsem. Jen malá poznámka, neviděla jsem takový přínos v detailním probírání toho, kolik je ve výrazu znaků, na úkor obtížnějších témat jako je výběr znaků z řetězců, nebo formátovacích řetězců, které by si zasloužili více pozornosti. Jinak díky všem za váš čas. Jste super <3



20. října 2020 11:17

Lekcia bola fajn, trochu dlhšie prechádzanie domácimi úlohami, ale zas pekne vysvetené. Dnešná lekcia bola jednoduchá takže sa všetko stihlo akurát :)



20. října 2020 12:47

Lekce byla v pohodě, v druhé půlce trošku náročnější, přišlo mi, že se tam obrovsky zrychlilo a asi se k tomu ještě vrátím. Ale pořád se to dalo stíhat. Díky za ni.



20. října 2020 13:14

Lekce byla ok. Líbilo se mi probrání některých náročnějších domácích úkolů. Je fajn vidět i jiné řešení, ne jen to svoje. Těším se na příště.



20. října 2020 22:45

Lekce byla opět fajn.
Tentokrát musím pochválit jitsi, celou dobu jsem měla perfektní zvuk i obraz.
Musím přiznat, že už při řešení domácích úkolů k minulé lekci jsem se docela zapotila. U více úkolů mi přišlo, že mi ke kompletnímu vyřešení chybí nějaká znalost, jeden krok, který nebyl dříve vysvětlen. Mé dotazy na slacku i v rámci odevzdávání úloh ale byly trpělivě zodpovídány a pomohly. Za to moc děkuji. Připadám si sice jako blbec, že se pořád ptám, ale moc mi pomáhá, když mě postrčíte správným směrem. Zároveň nikdy neřeknete přesně, jak příkaz napsat, takže pak mám radost, že jsem na to přišla. Často mám na první pohled pocit, že to nikdy nevyřeším, ale potřebuji jen nějak "nakopnout".
Co se týče obsahu třetí lekce, většina byla srozumitelná, jen šablony jsem nějak nepochopila. Byly probírané hrozně rychle, asi proto, že nezbývalo moc času. Než jsem se stihla zorientovat a uvědomit si, co znamenají jednotlivé řádky scriptu, jelo se dál.



21. října 2020 9:27

Tentokrát nebyly žádné technické problémy. Děkuji za vysvětlení domácích úkolů.



23. října 2020 7:08

Lekce byla fajn. Jen si myslím, že domácím úkolům a poté jednoduší části hodiny se věnovalo až příliš času s poté se dost zrychlilo tempo u věcí, které by si asi toho prostoru pro pochopení zasloužily víc.



23. října 2020 9:48

Děkuji. Fakt super tempo :) i možnost se pak zpětně podívat na video.
Tentokrat se tolik nesekalo Jitsi.



24. října 2020 15:51

Díky za další prima lekci, jitsi bylo bez problému. Pro mě je to zatím všechno opáčko, videolekce mi přijdou dost jednoduché, úkoly oproti tomu už vyžadují se nad tím zamyslet a tady osobně pro sebe vidím přidanou hodnotu. Možná by nebylo špatné trochu vyvážit náročnost probíraného tématu s úkoly. Trošku mě mrzí, že jste mě nevzali už loni (z důvodu malých zkušeností s programováním ?!), protože teď už mi přijde, že jsem jinde. Loni by to mělo ten pravý wow efekt a upřímně si myslím, že na tento způsob výuky nejsou žádné předchozí znalosti ani zkušenosti potřeba a stíhala bych i tak. Moc se mi líbí vyučující (profesně samozřejmě :-D) a jeho vedení hodiny. Těším se na další pondělí.



26. října 2020 10:24

Vše bylo velmi dobře vysvětleno, tempo tak akorát, kvalita přenosu dobrá. Dle mého názoru jsme se příliš dlouho zdrželi na vysvětlení domácích úkolů a na počítání znaků v řetězci a potom zbylo míň času na náročnější věci. Ale jinak vše v naprostém pořádku.



26. října 2020 17:32

Opět výklad srozumitelný a jasný, stíhala jsem. Ze začátku to bylo dost pozvolné, ale ke konci, když už probíraná látka byla složitější se tempo zrychlovalo, ale myslím, že to bylo pořád dobře zvládnutelné. A jako vždy výborně připravené a odprezentované.



26. října 2020 17:51

V pohodě tempo, vše srozumitelně vysvětleno, těším se na další lekci :)



26. října 2020 18:15

Oceňuji srozumitelné vysvětlení úkolů z minula, vzhledem k obtížnosti někde nápověda bodla :) Takhle lekce si myslím že nebyla obtížná, jen je potřeba si ty věci ohledně řetězců zažít jejich používáním, např. až v úkolech, které sice doteď nemám všechny, ale nemám z nich tolik hlavu naruby jak např. ze želví kytky nebo spirály :)



27. října 2020 7:46

Zdravím,
lekce super. Moc chválím dotazy formou A,B,C odpovědí. Nutí to se víc zapojit. Pokud možno, více takového. Díky moc.