Hodnocení lekce

Lekce 6 – Rozhraní a testy

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

9. listopadu 2020 21:27

Lekce byla pro mne tak akorát. Obávám se, že to, že byla dost těžká pochopím až u domácích úkolů



10. listopadu 2020 11:22

Všetko je zrozumitelné, akurát som trochu už nestíhala aj písať v pytone aj pozerať, bolo by super ak by sa vždy tie kody hodili do eterpedu, pretože v materiáloch sú niektoré verzie staršie a nefungujú. Nájsť potom chybu je nekonečné :D

Inak ma to baví a príde mi, že v daných možnostiach je to zorganizované najlepšie ako sa dá :)



10. listopadu 2020 12:42

Podľa mňa bola lekcia opäť super. Nemám vôbec nič, čo by som vytkla. Teším sa na každú ďalšiu lekciu pretože sa mi s vami veľmi dobre učí. Ďakujem!



10. listopadu 2020 17:58

Pěkná hodina, 10/10, nemám k tomu, co dodat :-)



10. listopadu 2020 22:03

Lekce byla v pohodě, dávala smysl a neměla jsem problém stíhat. Zvlášť jsem ráda, že jsme v ní prošli i instalaci pytestu. Díky za ni.



12. listopadu 2020 9:16

K úkolům z minula - není úplně jasné, kdy se chce, aby se z funkce vyhodilo jen slovo a zbytek se vypsal v printu bokem, nebo zda se chce, aby funkce vrátila celou větu sama, bylo by fajn mít instrukce v tomto jasnější, není tak příjemné, když vám to pokaždé někdo vrátí, že to mělo být přesně naopak, než to máte.

K lekci - měla jsem technické problémy s modulem pytest (VS Code vycházel z jiné verze Pythonu v počítači a ne z virtuálního prostředí, kde byl naistalovaný pytest), takže jsem byla ráda, že jsem koukala až druhý den z Youtube a mohla jsem si to pauznout, než jsem přišla na to, co je za problém.

Lekce byla hutnější, rozdělila jsem si ji na poloviny, ale jinak všechno srozumitelné, jako vždy.

K úkolům - nevím, zda je úplně nejšťastnější, že se rozdělovaly piškvorky na moduly už na lekci, takto už máme část věcí předpřipraveno, nehledě na to, že se mi vážně nechtělo ten samý program psát znovu a vykopírovávám jen příslušné části z předchozí verze.



13. listopadu 2020 13:38

Tentokrát pro mě byla lekce složitější než předchozí lekce. Vše ale bylo vysvětleno a nemám, co vytknout.



15. listopadu 2020 11:02

Tato lekce pro mě byla náročnější na pochopení. Bylo toho dost a jelo se docela rychle. Jak přesně fungují testy zjišťuji až z domácích úkolů. Ale obecně mi všechno nejlépe dochází až ve chvíli, kdy si to sama vyzkouším, takže to nemyslím jako kritiku. Bylo to fajn jako vždy :)



15. listopadu 2020 23:35

Lekce už byla těžší, ale vše je dobře vysvětleno. Klidně bych přidala více hádanek během samotné lekce.



16. listopadu 2020 20:08

Zdravím,
hodina byla perfekt - za mne nesmírné díky za papírky a možnost psát dotazy přímo do GDocs. Ideál je pokud se kladou dotazy a my na ně musíme odpovídat - moc mi to pomáhá se prakticky zorientovat.



23. listopadu 2020 20:04

Zdravím,

velké díky za zodpovídání dotazů. Vše je perfekt, systém vyhovuje. Problém jsou úkoly, které se mi hromadí, tj. chyba je pouze na mém přijímači.