Hodnocení lekce

Lekce 2 – Funkce a cykly

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

12. října 2020 20:24

Úprimne musím povedať, že lepší štýl výuky som ešte za celú dobu na SŠ, VŠ nezažila! Som veľmi vďačná, že ste ma zobrali do kurzu, pretože konečne mám možnosť sa naučiť niečo užitočné veľmi príjemnou formou.

Túto hodinu mi niekoľkokrát vypadol zvuk a obraz, ale vďaka tomu, že ste mysleli aj na YouTube nahrávku mi nič neušlo a všetko som si spätne pozrela.

Zatial mám na kurz len samé chvály, ďakujem koučom, že sú ochotní hneď pomôcť, systém výuky je maximálne premyslený a dobre fungujúci. Zatial som nemala ani jeden problém. Robíte to skvele! Vďaka :)



12. října 2020 23:00

Lekce byla v pohodě, náročností tak akorát. Uvidím, jaký názor na to budu mít při vyplňování úkolů, ale v průběhu jsem problém neměla (mimo drobností, se kterými mi ale byla okamžitě nabídnuta pomoc).
Sledovala jsem vše přes youtube a vzhledem k tomu, že jsem měnila papírky spolu s ostatními, myslím, že tam ani nějak podstatné zpoždění nebylo a šlo to velmi pěkně.



13. října 2020 9:18

Zdravím,

postřehy z minulé online výuky:
- podklady bez komplikací sleduji na YouTube (slidy se nesekají a hlas nevypadává)
Jitsi jsem tento kurz zcela vypustila protože kvalita nebyla ok, ale uvědomuji si, že pro živé dotazy je to zřejmě ok médium.
- papírky super, dotazy píšu přímo do sdíleného papírkového dokumentu což je pro mne osobně zatím nejefektivnější.
- Slack používám pouze v pondělí abych se dozvěděla info ohledem aktuálního kurzu.

Včerejší kurz pouze online musel být pro Petra dost náročný na moderování, obstál na výbornou!



13. října 2020 9:39

Stíhala jsem, rozuměla všemu, stále jsem ještě znala vše, o čem se mluvilo. Říkám si, že for cykly by pro začátečníky mohly být probrány pomaleji a zevrubněji, včetně nejenom for ... in range(), ale i opakování znaků z proměnné.



15. října 2020 17:48

Lekce byla super jako posledně. Zatím se snad stále chytám, ale už to nebylo tak triviální jako minule. Spojení bylo dobré. Ke konci jitsi vypadávalo, ale YouTube to jistil. Moc se mi líbí systém domácích úkolů s komentáři koučů!



15. října 2020 18:42

Na to že to je online myslím že je to velmi dobre zvládnuté, rozumela som všetkému, akurát je trocha problém preklikávať medzi youtubom a papierikmi, vždy mi niečo ujde, ale to je len moja neschopnosť nie organizačná chyba, je to super dík moc :)



16. října 2020 11:11

Pěkná hodina, děkuji za ni. Online mi absolutně vyhovuje, tentokrát jsem se na hodinku připojila v autobuse (YT), vše fungovalo i přes slabý signál ok a zbytek pak ze záznamu doma. Tempo je akorát, líbí se mi přístup vyučujícího, vyhovuje to mému stylu učení. Palec nahoru za možnost hlásit se s papírky a online kouče, i když jsem zatím nevyužila, dává to pocit klidu do budoucna :-)



16. října 2020 15:53

Druhá lekce se mi velmi líbila, tempo bylo v pohodě a vše bylo srozumitelně vysvětlené. Nemám co vytknout a těším se na další lekci :)



17. října 2020 7:54

Lekce byla dobrá, všechno bylo krásně vysvětleno. Občas vypadavalo video.



17. října 2020 7:54

Lekce byla dobrá, všechno bylo krásně vysvětleno. Občas vypadavalo video.



17. října 2020 21:00

Ano, tentokrát jsem stíhala víceméně vše. Lekce byla akorát.
Problém byl pouze s jitsi, musela jsem pak přejít na youtube.
Díky!



17. října 2020 23:57

Na tenhle sraz jsem nedorazila, protože jsem se nepodívala na Slack (fml) a nevěděla, že tento je jen online - takže jsem se napojila až doma a tedy pozdě, přes youtube (funguje dobře) a poslechla si přednes.
Želva je super a baví mě, nad některými úkoly se zamýšlím trochu moc dlouho a s některými asi budu potřebovat pomoct.



18. října 2020 10:02

Vše bylo velmi dobře vysvětleno, tempo tak akorát, kvalita přenosu dobrá a když to občas vypadlo na jitsi tak je tady ještě youtube. Vyučující je výborný, jen tak dál!



19. října 2020 0:13

Tentokrát jsem, jako ostatně všichni, vyzkoušela lekci online a musím říct, ze i když jsem se toho trochu bála, bylo to v pohodě. Bylo to trochu náročnější než minule, ale stíhala jsem a rozuměla jsem. Asi deset minut před koncem mi vypadlo jitsi, ale dosledovala jsem to na youtube. Ze strany organizátorů bylo vše výborně připraveno a vyučující byl opět super.



19. října 2020 15:51

Tentokrát som šla rovno cez YouTube a všetko fungovalo bez problémov. Veľké ďakujem za super vysvetlenie cyklov, skrz želvu to bolo super a cela lekcia okrem toho, že bola zrozumiteľná tak aj bavila :)



20. října 2020 13:05

Tentokrát poprvé online a musím říct, že systém s papírky je super :) I zapojení do výuky pomocí otázek je moc fajn :) Spojení bylo ok. Všechno bylo hezky vysvětleno. Lekce mě bavila.