Hodnocení lekce

Lekce 10 – Projekt

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

7. prosince 2020 20:59

[Poznámka lektora] Vypisování stavu podle materiálů je dost složité, dá se zjednodušit na jeden balíček/sloupeček na řádek – U: [...] [...] [...] [...] atd.



8. prosince 2020 11:17

Lekce byla fajn, trošku rychlejší, ale ke sledování v pohodě. Nestíhala jsem jen v případě, že se postupy hodně lišily od mých úvah, pak to chtělo hodně pozornosti se zase chytit. Jsem docela ráda za zařazení této lekce, člověk díky tomu získal představu, že by to chtělo myslet i dál dopředu. Děkuju.



8. prosince 2020 12:35

Tato lekce se mi velmi líbila. Bylo to super zpestření:) Moc díky za pěknou hodinu :)



9. prosince 2020 18:17

Ahoj, tato lekce byla příjemným obzvláštním a zpestřením. Je fajn vidět, jak vzniká složitější projekt. Vše bylo hezky vysvětlené, ale pro plné pochopení bylo tempo docela rychlé, budu si muset záznam pustit vícekrát.



13. prosince 2020 11:31

10/10 moc pěkná hodina, zajímavé vidět postup u delšího projektu. Už nevím, jaká další slova chvály psát :-) Celkově se mi PyLadies moc líbí a kurz pro mě byl/je opravdu přínosný, pochvaluju si úkoly, které sice ještě nemám všechny vyřešené, ale to je spíše časovými možnostmi. Velké díky PV za příjemně prezentovaná témata, vše je probíráno s velkou pečlivostí. Za mě ještě velké + za příjemný hlas a hezký projev i co se týká výrazových prostředků. A nesmím opomenou pochvalu koučů, za to že se nám ve svém volném čase zdarma věnují, jmenovitě velké díky LR, DK, MM a ostatním za čas a ochotu.



13. prosince 2020 19:47

Táto lekcia bola skvelou vsuvkou - ďakujem za možnosť vidieť pospájané kúsky skladačky (alebo kódu :)) do uceleného projektu.

Napriek objemu informácií a obmedzeným časovým možnostiam to bolo podané zrozumiteľnou formou pre uši a oči začiatočníka.

(Zhodou okolností som tento víkend absolvovala jeden iný krátky kurz, ktorý mi dal skúsenosť, resp. možnosť vidieť a porovnať štýly vysvetľovania látky iným lektorom // nešlo o programovanie v Pythone, ale súvisiacu oblasť IT //. A naozaj musím vyzdvihnúť Petrov prístup - má schopnosť vcítiť sa do hlavy začiatočníka a našej úrovne pochopenia látky a vie ju vysvetliť spôsobom, aby bola pre túto našu úroveň skutočne zrozumiteľná. )



14. prosince 2020 18:30

Hodina se mi moc líbila, spojila dokupy vše, co jsme probírali a bylo zajímavé pozorovat, jak vypadá postup při tvorbě delšího programu. Výklad je srozumitelný a lekce jsou vždy příjemné. Nastoupila jsem do nové práce, kde se teď zaučuju a musím říct, že bez tohoto kurzu bych byla hodně ztracená.



17. prosince 2020 21:18

Tato lekce byla super ukázkou přemýšlení nad větším projektem, dost se mi líbilo, jak se ty původní myšlenky upravovaly a dozrávaly, inspiruje mě to k tomu si nejdříve lépe promyslet, čeho chci dosáhnout a jakým způsobem a pak se teprve pustit do programování. Díky!