Hodnocení lekce

Lekce 5 – Chyby a moduly

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

2. listopadu 2020 20:00

Zdravím,

rozdělení na více části bylo dle mého ok rozhodnutí. Postupně se spojují střípky z ostatních lekcí. Super, že domácí úkoly z předešlých lekcí se používají pro další "vylepšování".
Hodnocení +++ za papírky.



3. listopadu 2020 18:03

Srozumitelná lekce, za mě super, díky! Koukala jsem zpětně z youtube záznamu, nestíhala jsem to na lekci, takže velké díky i za ty záznamy. Jen malá poznámka, já myslím, že lidi ví, že mají dát enter, někdo má prostě v tom googlu docu zakliknuto okýnko pro otázky, ale nepíše do něj. Prosím, neopakujte to každou lekci x-krát. A pokud neumí dát člověk enter (po tom, co byl 20x upozorněn), nemá v kurzu co dělat.



7. listopadu 2020 7:38

Opět pěkná hodina s optimální dynamikou. Líbilo se mi, že se na konci věnovala trochu času úkolům, které nás čekají. Možná by to obecně nebylo na škodu vždy na konci hodiny nastínit, co nás doma čeká. Nemyslím radit s řešením, ale upozornit na úskalí, čemu věnovat pozornost apod. Jinak opět 10 hvězdiček z 10 :-)



7. listopadu 2020 9:17

Lekce byla docela srozumitelná a uchopitelná. Látka už je náročnější, takže je důležité se pořádně soustředit. Co mi dělá trochu problém jsou úkoly. Na lekci mám vždycky pocit, že se chytám, ale u úkolů pak narazím na něco, s čím si nevím rady a mám pocit, že to nebylo vysvětlené. Ale to bude spíš moje chyba, že potřebuji na všechno přesné instrukce...



7. listopadu 2020 22:31

Omlouvám se, odložila jsem to a zapomněla. Lekce byla pro mě tentokrát maličko těžší, ale to bylo způsobeno spíš tím, že nebyl čas se pořádně podívat na úkoly. Nešlo ale o nic, co by se nedalo během chvíle dohnat. Byla jsem i docela ráda, když jsem pak viděla řešení jiných, protože mi došlo, že si některé věci zbytečně komplikuju (třeba kreslení domečku jedním tahem je vlastně zbytečná blbost, že). A to zkoušení importování modulů bylo trošku zmatečné (to s loukou), ale tomu jste neměli jak zabránit a v úkolu by to asi nešlo ještě více lidem. Takže díky za ni i za trpělivost s úkoly a vysvětlování, kde je chyba.



8. listopadu 2020 23:24

Myslím, že to máte tak vychytané, že není co kritizovat a ani moc co vylepšovat. Na srazech mám pocit, že chápu, to až pak doma tápu. Co hodně oceňuji je Python Tutor, to je skvělá pomůcka.



9. listopadu 2020 6:55

Látka je pro mně těžší a těžší. Děkuji za vysvětlení domácích úkolů. Mám pocit, že nestíháme probrat látku a tak mně přijde že první půlka lekcí je vysvětlena líp a víc do detailu, ale blíž ke konci už jenom lehce.



9. listopadu 2020 14:11

Lekce byla vysvětlena srozumitelně, jen už začíná přituhovat, co se týče látky. Osobně bych uvítala, kdyby se celá hodina věnovala vyjímkám a jejich většímu procvičení - sama ještě nemám srovnané, kdy je lepší try/except oproti if/else, kdy použít msto toho raise apod. Případně doučovací hodina, co už někde padla, by také nebyla špatná.



9. listopadu 2020 15:22

Ahoj, nestíhala jsem minulou lekci, tak jsem si to pustila ze záznamu. Obsah už byl těžší a určitě mne pak stojí více času si látku procházet a opětovně zkoušet. Plus do toho úkoly, na které si musím nyní udělat víc času..trochu jsem to tento týden podcenila. Ale zase mne to naučilo umět požádat lektora o pomoc. Moc děkuju, věřím, že to zdárně dotáhnu do konce kurzu :)



9. listopadu 2020 16:57

Lekce už jsou náročnější než na začátku,ale vše je dobře vysvětleno. U zkoušky importu bylo fajn, že tomu bylo vyhrazeno trochu víc času, aby to opravdu všem fungovalo. Děkuji za zpětnou vazbu koučů u domácích úloh.



16. listopadu 2020 17:20

Poznámka lektora: Na další běh je potřeba přidat i except ValueError as e: – hodí se to pak v úlohách.