Hodnocení lekce

Lekce 11 – Třídy a dědičnost

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

17. prosince 2020 19:32

Chtěla bych hrozně moc poděkovat za celý kurz! Bylo to pro mě hrozně přínosné a užitečné. A hlavně konečně efektivní způsob, jak s programováním vůbec začít a trochu se rozkoukat. Všechny ostatní pokusy doteď neklaply. Organizace byla perfektní. Na začátku jsem si to nedovedla představit a měla jsem obavy, že to nebude fungovat, když budeme každý doma za svým počítačem a nebudeme moct rychle interagovat. Ale vše fungovalo skvěle! Byl to super semestr a bude mi to chybět. Kdybych měla v budoucnu možnost absolvovat nějaký z dalších kurzů, určitě bych do toho šla! :)



18. prosince 2020 13:03

Asi nejnáročnější hodina na pochopení a stíhání, co byla. Ten příklad se zvířaty na jednu stranu pomáhal to pochopit, na druhou stranu jsem pak měla docela problém to převést do dalších příkladů, musela jsem si to dohledat ve více obecném popisku.

Na konci jsem byla velice ráda za závěrečné "A co dál?". Ten přehled je super. Díky moc za lekci.



18. prosince 2020 13:16

Díky Petře za skvělou lekci, pyladies byly vážně boží, rychlý, zábavný způsob jak se naučit programovat. A i na první pohled velmi složité téma tříd jste schopní předat srozumitelně a elegantně. Díky moc :)



9. ledna 2021 20:47

Aj posledná lekcia bola skvelo spracovaná, rovnako ako všetky ostatné. Zvieratkovský príklad bol super pre pochopenie, ako triedy fungujú.

Ďakujem moc organizátorkám, lektorovi, koučom, všetkým, ktorí sa podielali na tom, že tento kurz mohol vzniknúť, bola to pecka! :)