Hodnocení lekce

Lekce 12 – Bonus

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

21. prosince 2020 20:31

Stíhala jsem tak napůl, ale když jsem to teď ještě dokopírovala, co mi chybělo a dokomentovala, myslím že to byl super úvod do tématu. Rozhodně je třeba se s pygletem víc seznámit, ale na základní pochopení logiky, jak se taková hra vytváří mi to přišlo fajn, hlavně mi přišlo super upozornění na všechny možné problémy, které mohou v procesu nastat. Díky. Hezké Vánoce všem :)



22. prosince 2020 9:40

Díky za bonusovou hodinu. Ze začátku mě trošku mrzelo, že tam té grafiky je tak málo, ale pak jsem se velice bavila pozorováním toho, jak jde i zdánlivě složitá věc zapsat pomocí poměrně jednoduché logiky a výpočtů. Ukázka konkrétní práce s třídami mi dost pomohla se v tom lépe orientovat, protože jsem v tom i po plnění úkolů lehce plavala. Navíc jsem ke grafice dohledala i tahák a nějaké další materiály, takže už si to asi snadno dostuduji sama.

Děkuju též za skvělý kurz, neobvykle dobře poskládaný, zajímavé úkoly, zpětnou vazbu... Musím říct, že jsem si to dost užila a posunul mě daleko dál, než jsem očekávala. K řazení bych možná měla jen jednu jedinou poznámku - asi by mi víc vyhovovalo, kdyby byl projekt až na konci a procvičoval třídy. Po koťátkách jsem relativně chápala, co a jak. V šachách jsem často metodou pokus omyl zjistila, jak to funguje, a až díky té ukázce jsem si uvědomila, proč to tak funguje. Je to ale otázka, nakolik považujete zvládnutí tříd za důležité pro absolventa tohoto kurzu.



22. prosince 2020 11:30

Opět moc pěkná lekce, tyhle "celoprogramovací" mě baví asi nejvíc.
10/10 už jsem asi všechnu chválu napsala v minulých hodnoceních :-)
Pouze mě napadlo, že osobně neudržím pozornost na maximu celé 2h, docela by se mi líbilo, kdyby byla po hodině 5 minutová pauza, i když chápu, že času je málo a potřebujete stíhat.



23. ledna 2021 15:54

Bonusová hodina nebola len o programovaní, ale aj o oprašovaní školských vedomostí z geometrie a fyziky. Takže konečne odpoveď na otázku z mnohých meme obrázkov: čakám na moment, kedy využijem vzorec zrýchlenia v bežnom živote. Tadaa :)

Zaujímavá hodina, ďakujem za jej zaradenie do učebného plánu!