Hodnocení lekce

Lekce 7 – Testování

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

29. června 2020 8:42

Velmi chválím vysvětlení debugování kodu. Při testech bych ocenila více praktických vsuvek. Látce se dalo bez problémů porozumět.



29. června 2020 12:15

Lekce byla zajímavá a dobře vysvětlená, ale také bych ocenila více praktických ukázek testovaní, než jen testování funkce "sečti" :)

Osobně jsem byla zmatená z toho, že jsme měli ukol z předchozí lekce (piškvorky) na dva týdny a v materiálech bylo napsáno, že v lekci testování další úkol nedostaneme, jenže i tuto lekci jsme dostali další pořádnou nálož úkolů a pro ty, co neudělali piškvorky hned po zadání to bylo opravdu časově náročné. Příště bych dva týdny na piškvorky nedávala.



30. června 2020 14:24


  1. lekce byla moc dobrá. Přednášející se snažil vše dobře vysvětlit, ale na mě to bylo lehce rychlé. Tím, že jsem neměla hotový ještě úkol piškvorky, tak jsem místy nevěděla, o co jde. Ale postupně jsem se zorientovala a vše, co jsme probírali, mi přišlo velmi přínosné a lekce mi fakt hodně dala! Děkuji za ni!



11. července 2020 19:54

Tahle lekce mi přišla proti ostatním celkem obsáhlá.



13. července 2020 20:38

No upřímně jsem se docela ztrácela, bylo to asi všechno poněkud abstraktní. Testování jsem sice pochopila na hodině, ale doma jsem zjistila, že mi to testování nějak nesedí do příkladů, které jsme měli testovat.. jakože mi tam přišlo zbytečné, no tak jsem si nebyla jistá zda jsem ho vlastně pochopila a nebo to chce jen praxi a složitější zadání :) No a try/except se zdá taky easy, ale doma mi to nějak nefungovalo, respektive když jsem kód přepsala, aby v něm byl nějaký ten try/except tak to prostě nefungovalo, jak předtím.. mnohem líp to šlo s obyčejným if/else a nevím, zda jsem ho používala špatně nebo se tam prostě nehodil :D Prostě z této lekce mi zůstalo nejvíce otazníků mám pocit.