Hodnocení lekce

Lekce 1 – Instalace

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

26. února 2020 10:02

Jsem rád, že je zpětná vazba anonymní.
Bylo to fajn, těším se až se do toho pořádně opřem.



26. února 2020 22:07

Na úvodním srazu panovala fajn atmosféra, dobrý nápad bylo prolomení ledů na baru :)) Organizační věci byly vysvětleny stručně a jasně, obtížnost lekce asi nejde zatím zhodnotit.



28. února 2020 19:27

Pivo/víno - Super nápad pro seznámení s ostatními účastnicemi i koučemi. Nebylo však jednoduché si zapamatovat, kdo se čím zabývá. Ocenila bych pod jménem na triku také nějaké zařazení - např. analytik, backend apod.

Co se týče pak druhé poloviny hodiny, super nápad s barevnými lístečky. Jinak tempo přiměřené.



1. března 2020 16:39

Vzhledem k tomu, že byla první lekce spíše seznamovací, tak jsem neměla problém stíhat :) Zatím se vše zdá fajn, tak uvidím dále.

Jediné co - zadání úkolu ve Scratchi Pavlem bylo celkem vágní. Vzhledem k tomu, že s tím většina z nás nikdy nedělala, asi moc netušíme jaký projekt dělat.



1. března 2020 16:41

První lekce byla super neformální, seznamovací, nic vyloženě složitého jsme neprobrali.



1. března 2020 19:33

Ahoj, dnešní kurz byl první. Moc příjemně mne překvapila neformálnost seznamovacího setkání. Děkuji za ni! Dozvěděla jsem se, že existuje Scratch, se kterým si poslední dny ve volných chvílích hraju, za to taky díky :) Sice jsme toho zatím moc neprobrali, ale je mi jasné, že se to během následujících setkání rychle změní. Těším se. A jsem zvědavá jestli mě všechny domácí přípravy budou tak bavit, jak tato :D



1. března 2020 23:05

Myslím, že na úvod toho bylo akorát a všechno bylo super, těším se na příště :)

Pája



2. března 2020 19:24

Za me ok, ale asi je to tim, ze jsem se s terminalem/prikazovym radkem uz setkala...jinak to byl urcite celkem fofr. Na druhou stranu vse je v materialech, takze se k tomu da vratit. Zbytek hodiny dobry. Scratch je super!



3. března 2020 12:09

První lekce byla fajn, panovala příjemná přátelská atmosféra. Osobně mě zaskočilo, že si máme hned na místě vybrat kouče. Na takové rozhodnutí bych ocenila více času.