Hodnocení lekce

Lekce 2 – První program

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

5. března 2020 15:14

Ahoj. Tento kurz byl už více informační, tak to bylo fajn. Většinou jsem stíhala a když ne, tak mi nějaký z koučů vždy ochotně pomohl. Nerozuměla jsem příkazům při nastavení Gitu, ale z toho si nic nedělám :D Lekce mohla být obsahově klidně trochu náročnější, věci, které jsme probírali, jsem téměř všechny již znala.
Díky za lekci! :) Těším se na domácí úkoly a příští setkání!



9. března 2020 11:53

Nejsem si jistá, jestli na to není na lekci čas, ale myslím si, že by se dalo účastnice více zapojit do programování (a ne především kopírování kódů z materiálu - kámen nůžky, bohatá šťastná...). Ráda bych si to na hodinách více osahala, abych danou látku lépe pochopila :) Také mi přišlo, že tempo bylo relativně pomalé.



9. března 2020 21:36

Stíhala jsem v pohodě, už to začalo být zajímavé :) Akorát jsou občas trochu zmatky, se kterými si ani koučové moc nevědí rady :D

Ale zatím vše chápu, věřím, že bude hůř :D



9. března 2020 23:31

No trochu jsem nestíhala, ale to je moje chyba, protože jsem si pořádně nezkontrolovala, zda mám vše nastavené, myslela jsem, že to, co se používalo na Hadím Workshopu bude stačit :D Lekce nebyla těžká, ale tím, že jsem se občas věnovala instalaci jsem pak nemoha vnímat, co bylo řečeno. Myslím, že to jinak bylo srozumitelné a s probíraným tématem problém nebyl. Možná jen ten GIT jsem úplně nepochopila, respektive rozumím k čemu slouží, akorát nevím, zda budu schopna ho příště zas použít :) Zatím nemám co kritizovat. Díky za lekci!



10. března 2020 17:32

Kouči byli super, výklad byl v pohodě. Lekce byla tak akorát detailní. Chybělo mi vysvětlení příkazu pro git hub ( jejich významu, co daný udělá), i těch, které jsme použili po úkoly domácím.