Hodnocení lekce

Lekce 4 – Git a Github

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

3. června 2020 13:43

Pro pochopení principů gitu a githubu to bylo vysvětlené jasně. Fajn byl konkrétní příklad na domečku s okny. Možná příště zkusit jiný příklad pro vytváření .gitignore, jelikož obrázek (obrazek.ps) se ve složce nevytvořil všem, což odvedlo pozornost od samotného vytváření .gitignore.



8. června 2020 10:32

Ahoj, tahle lekce byla pro mě trochu náročná. Asi mi nepřijde to téma nějak zvlášť obtížné, jen jsem se trochu ztrácela v tom výkladu. Probrali jsme vlastně jen pár příkazů, ale já z toho byla stejně zmatená. Asi bych to potřebovala podat spíše víc strukturovaně, bod po bodu, což jste dělali, ale nějak mezi jednotlivými body byly buď dlouhé prodlevy nebo jsme někam odbočili a mně to pak začlo připadat, že je to hrozně komplikované a strašně to trvá, i když to tak vůbec není :D Ale snad čase najdu v gitu oblibu, jak si jej osahám více :) Díky za toto téma v kurzu!



8. června 2020 19:43

V hodině jsem měla pocit, že tomu docela rozumím, až u .gitignore jsem se sekla na tom, že se mi nevytvořil obrázek ve složce. Trochu jsem se ztratila u toho, kdy se vytvářely složky.



9. června 2020 8:36

Lekce byla dobre zpracovana, ocenuju vytisteny tahak, nemusim preklikavat na online materialy. Priste by bylo uzitecne zkusit si, jestli pripraveny priklad na GIT Hubu funguje, at nemusime ztracet cas s pridavanim uzivatelu. K lepsimu pochopeni by bylo dobre popsat fungovani GITu pomoci analogii. Jinak to bylo mile a pekne :)



9. června 2020 12:07

Ahoj, já myslím, že lekce byla super a srozumitelná, ale doma při odevzdávání úkolu jsem si uvědomila, že pracovat s GITem bude potřeba ještě potrénovat a že mu zatím až tak nerozumím :D