Hodnocení lekce

Lekce 3 – Řetězce

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

9. března 2020 20:52

Dneska trošku více teoretická hodina, ale přišlo mi to fajn, máme tak dobrý základ na domácí úkoly.
Příklady, které jsme dělali, mi přišly obtížností tak akorát, možná spíše lehčí, ale to je dáno i tím, že bylo více teorie.
Výklad jako vždy pecka, skvěle se poslouchá a člověk si problematiku lehce zapamatuje.
Naprostá většina koučů úplná paráda, usměvaví a rádi pomohli. Možná jsem jediná, ale mám trošku problém s koučem jehož jmenovku jsem neviděla - modrá/fialová mikina a kšiltovka. Že si lehá po stole je asi jeho věc, co ale hrozně ruší je, jak dělá žvýkačkou bubliny a praská je.
Jinak vše super :)



10. března 2020 6:45

Moje první hodina a jsem z ní opravdu nadšená. lektoři byli fajn a vše dobře vysvětlovali. Tempo pro mě bylo akorát. na hodině jsem pochopila některé věci, které mi vrtaly hlavou. dále se mi líbilo, že jsme se mohly zeptat na úkoly z min. týdne..



10. března 2020 7:34

Lekce se mi libila. Libi se mi, ze se projdou ukoly z minule lekce a trochu se vysvetluji. Lekce byla srozumitelna, tahak je pro me skvely shrnuti toho nejdulezitejsiho k cemu se vracim i doma. Dekuji.



10. března 2020 8:34

Dnesna hodina prebiehala v poriadku, vsetko som stihala a rozumela :)



10. března 2020 13:53

Ahoj.
Kurz opět super.
Většinou jsem stíhala, všemu jsem porozuměla. Lekce byla akorát těžká.
Kouč mi pomohl, tentokrát jsem ho využila.
Jen při hlasování (počet délky řetězce) jsem byla ovlivněna ostatními.



10. března 2020 18:11

Stíhala jsem dobře. Lekce byla srozumitelná a velice zajímavá. Oceňuji hru s papírkami. Bylo to super a hlavně jsem to díky tomu lépe pochopila a zapamatovala si to.Takové podobné hry bych zapojovala více do kurzů.



14. března 2020 20:48

tentokrát mi to přišlo hodně jednoduché a říkala jsem si že úkoly budu mít rychle, ale nakonec jsem se stejně zasekla a víc si to prochzela a zkoušela
při opravování kódu oceňuji práci kluků, že už nás buzerují i za mezery navíc a vůbec cokoliv navíc a dbají aby jsme kód psali správně
u želvy příště doporučuji učit rovnou i speed, aby se to rychleji testovalo :-)
jinak všem opět děkuji za váš čas zejména teď kdy se situace díky coronaviru mění každým dnem/hodinou



14. března 2020 21:22

Ahoj, za mě opět všechno super. :)
Škoda, že to teď je tak jak je a nemůžeme se scházet.
To mě mrzí.



14. března 2020 21:49

Lekce dobrá, oceňuji zpracované učební materiály, není nutné pak vše na hodině ťukat do počítače. Super je i krátké zhodnocení úkolů :)



15. března 2020 0:31

Lekce byla trochu klidnější, což mi docela vyhovovalo. Bylo super, že jsme projeli domácí úkoly z minula. Líbilo se mi, že úkol s iniciálama, který jsme dělali, jsme zkoušeli v různých variantách a vysvětlovali jste, co je vhodnější apod., člověk si to dá více do souvislostí. Díky za váš čas :)



15. března 2020 22:25

Díky za další hodinu. Navazuje na základní informace a pořád dokola opakuje, což jen vítám. Rychlost super a to, že se vracíme k informacím z Hada je paráda.



16. března 2020 13:40

Ahoj, hodina bola super. Všetko som stíhala. Látka bola dobre vysvetlená a tiež ma to bavilo. Pomoc som nepotrebovala. Len to hlasovanie mi až tak dobre nešlo :) Už sa teším na ďalšiu lekciu a úkoly :)



16. března 2020 16:42

Hodina byla super, trochu lehci nez minule, ale to naopak vitam :D takove pomalejsi tempo mi celkem vyhovovalo.
Chtela bych pochvalit lektora a take kouce, hlavne Romana :) je velice pratelsky a trpelivy.



16. března 2020 16:52

Minulá lekce byla super. Moc mi vyhovovalo to, že jsme procházeli úkoly. Klidně bych než proletět je všechny vypíchla princip, který se často objevuje ve více úkolech. Bylo by i fajn ukazovat si v úkolech, jak je třeba neřešit, případně existuje-li více variant řešení atd. Jinak lekce byla docela svižná, ale super.



16. března 2020 17:23

Hodina byla skvělá, hlasování pomocí papírků bylo zábavné a člověk si tak více zapamatoval. Během lekce mi vše připadalo snadné, ale úkoly mě následně opět potrápily.