Hodnocení lekce

Lekce 6 – Rozhraní a testy

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

30. března 2020 20:18

"Klikatelná" políčka jsou super, sice je strašně otravné takto hrát šibenici, ale je to zajímavé. Vše je pěkně a pochopitelně vysvětleno, líbila se mi logická posloupnost vysvětlování, typu tohle je vedlejší efekt, nemůžeme to otestovat, jak tomu zabráníme? apod. Jinak jsem stíhala. Kritiku žádnou nemám. Vůbec nevadilo, že jsme trošku přetáhli. 😉



31. března 2020 10:37

Lekce byla poměrně těžká, ale vysvětlení bylo velmi dobré. Sledovala jsem přenos pouze na Jitsi a vyhovovalo mi to. Lekce jsou přínosné a dozvídám se spoustu nových informací. Děkuji.



31. března 2020 15:28

Ahoj, lekcia bola fajn. Technicky to bolo zvládnuté perfektne!! Sledovala som na Jitsi. Látka bola tentokrát pre mňa trochu zložitejšia, ku koncu som už nestíhala vnímať, s ktorým súborom, čo práve robíš. Poznámky som nestíhala už vôbec, ale zase ma to bavilo a lekcia mi veľmi rýchlo ubehla. Som veľmi rada, že máme záznam na Youtube a tak si to môžem v kľude pomaly znova celé prejsť.



31. března 2020 19:41

Ahoj všichni,

líbilo se mi testování, protože už to beru jako praktickou věc. Těším se na úkoly. Na hodině jsem stíhala a používala jsem Jitsi. Youtube je sice fajn, že vidíme Petra, ale vadí mi to zpoždění. Přenos byl super. asi dvakrát mi to vypadl zvuk na vteřinu, ale jinak kvalita dobrá. Líbí se mi provedení papírků :-D
Díky za pokračování ve výuce. Je to pro nás přínosné, i když se nesetkáváme osobně.



31. března 2020 20:41

Ahojte,
myslím si, že je super, že jsme se slyšeli na Jitsi (přes které jsem poslouchala a dívala se), ale zároveň se můžu vrátit k záznamu na youtube (což URČITĚ využiju při plození úkolů). Takže za mě můžeme ponechat oboje.

Klikátko bylo super! :) Jednoduché testování jsem chápala, při zabředávání do komplikací funkce input a print při testování jsem se už lehce ztrácela, ale snad se to časem a s úkoly zlepší. Řešení vylepování papírků online se mi líbí čím dál víc. A taktéž děkuju za nástřel, jak mám postupovat při řešení úkolů.

Díky, díky, díky!



1. dubna 2020 8:57

Za mě byla lekce super! Co se technické stránky týče, tak jsem neměla problém. Poslouchala jsem přes jit.si a super. Co se týče náplně hodiny, ta byla zajímavá. Myslím, že Petr vše vysvětloval srozumitelně. Já jsem trošku někdy nestíhala, ale to je spíš můj problém. Jinak chci poděkovat Petrovi, jak ochotně vysvětluje vše, na co se ho člověk zeptá! Děkuji a těším se na další hodinu. PS. domácí úkoly pomalu přitvrzují :D.



1. dubna 2020 23:16

Lekce super, Petr opět vše vysvětlil pochopitelně :) Sledovala jsem výuku na Jitsi, ale při plnění úkolu jsem se kvůli něčemu vrátila zpět k přednášce na youtube, takže to, že existuje i záznam beru jako bonus :)
PS. Pokud by se mohli koučové občas mrknout na úkoly i v průběhu týdne, tak bych byla ráda ... ať chyby, co mi pak vytnou, neopravuji na "poslední" chvíli :))
PS2. Opět bych v úkolech uvítala nějaký "bojový" nepovinný, který nebude napsán úplně programátorský a budu si s ním moct ve volném čase lámat hlavu a zanadávat, jak to mám vyřešit :)) (viz např. úkol 10 u cvičení na Vlastní funkce)



4. dubna 2020 13:08

Lekci jsem začala sledovat na youtube, kde je lepší zvuk, ale po chvíli jsem přešla na jitsi, protože je to příjemnější při sledování dotazů. Osobně se mi tento způsob líbí nejvíc, dívat se na lekci přes jitsi a pak dodatečně na záznam na youtube. A přijde mi, že si už na stream zvykáme a ta interakce mezi účastníky a lektorem je lepší než na začátku.
Co se týče obsahu lekce, jsem velice spokojená. Dozvěděla jsem se nové věci, všemu jsem porozuměla.
Teď se snažím vymyslet strategii ai, to mi zatím dává zabrat :-)
Moc díky, Petře.



4. dubna 2020 13:32

Všechno bezva na hodině, díky za ni. Úkoly nedávám, testování není můj šálek kávy. Těším se na další pokračování :)



4. dubna 2020 18:35

Poslední lekce mi přišla trošku těžší, ale dalo se to pochopit :) opět děkuji za snahu i v této situaci pokračovat v kurzu :)



5. dubna 2020 12:51

Přijde mi, že při hodině rozumím všemu, ale jakmile jsou úkoly zadané trošku složitěji, tak tápu.
I z tohoto důvodu oceňuji, že se k lekci mohu díky záznamu na youtube vrátit.
Testování na mě nepůsobí moc lehce, tak uvidíme, jak se s tím do budoucna poperu.



5. dubna 2020 13:56

Ahoj, dnešní lekce byla pro mě trochu těžší - vysvětlena byla srozumitelně, spíš skrz to, že je vidět, čemu všemu už musíme rozumět a bylo pro mě těžší "pojmout" další nové vědomosti. Možná bych potřebovala do lekce větší úvod - k čemu danou věc potřebuju atd. Určitě je super za mě hlavně youtube - když nestíhám, můžu si zpětně cokoliv přehrát atd. Jediné mínus vidím v komunikaci s koučema, když něčemu nerozumím, je celkem složitější se zeptat, abych se pak neztratila v Petrově výkladu.



5. dubna 2020 13:56

Ahoj, dnešní lekce byla pro mě trochu těžší - vysvětlena byla srozumitelně, spíš skrz to, že je vidět, čemu všemu už musíme rozumět a bylo pro mě těžší "pojmout" další nové vědomosti. Možná bych potřebovala do lekce větší úvod - k čemu danou věc potřebuju atd. Určitě je super za mě hlavně youtube - když nestíhám, můžu si zpětně cokoliv přehrát atd. Jediné mínus vidím v komunikaci s koučema, když něčemu nerozumím, je celkem složitější se zeptat, abych se pak neztratila v Petrově výkladu.



5. dubna 2020 19:38

Ahoj,
já poslouchám přes Jitsi, ale jsem ráda, že se můžeme k výkladu vrátit na youtube. Lekce i úkoly začínají být náročnější.
Děkuji Koučce, za pozvednutí nálady - měla jsem chuť to již zabalit :D Naštěstí se tak nestalo.



5. dubna 2020 20:32

Lekce byla super, akorát Petr někdy moc zrychlí, tím jak se do toho ponoří a je to náročnější. Ale zase na druhou stranu si ho máme možnost přehrát i později :)



6. dubna 2020 17:07

Vše super, nemám výhrady, zatím nejlepší streamovaná lekce



6. dubna 2020 17:39

lekce byla hodně zajímavá, testy mi následně pomohly přesněji najít chybu, v kurzu jsem pro změnu nepoužívala youtube, ale kvůli zpoždění zůstala na jitsi a i v následujícím už u jitsi zůstanu, pokud mi vše pojede :-)
úkoly jsem tentokrát proletěla rychle za což jsem byla ráda, protože jsem ještě v pondělí do noci po kurzu dodělávala ty z předchozího týdne,
jen poslední úkol na vylepšení piškvorek mám rozpracovaný a ještě ho budu ladit, zatím mi zcela nefunguje



6. dubna 2020 17:43

Lekce se mi líbila, vše bylo pěkně vysvětleno a stíhala jsem. S úkolama se tentokrát peru více, než obvykle (hrozně jsem se teď sekla u jednoho úkolu v první verzi piškvorek, takže verzi s automatickým testováním ještě nemám), ale snad to půjde :) Díky moc za Váš čas!



6. dubna 2020 17:57

youtube je lepsi, jinak vsechno super