Hodnocení lekce

Lekce 2 – Funkce a cykly

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

2. března 2020 22:22

Ahoj, díky za dnešní lekci. 🙂 Nemám žádné připomínky. Výklad je jasný, vzorové příklady jsou vtipné a člověk si tak vše lépe zapamatuje.
Jsem ráda za skvěle zpracované materiály, můžu se pak soustředit na výklad namísto neustálého zapisování.



2. března 2020 22:27

Tato lekce už mi přišla náročnější spíše z časového hlediska, že nebylo tolik času si věci promyslet a utřídit.
Koučové super, vždycky pomohli



3. března 2020 7:42

Lekce byla moc prijemna. Konecne jsem zacala trochu chapat for cyklus a proc ho pouzivat. Moc dekuji.



3. března 2020 12:45

Skvělá hodina! Tempo dobré, prostoje malé. Koučové usměvaví, atmosféra parádní. Po chvílích zoufalství nad úkolem z první hodiny mám znovu chuť jet dál. Díky za čas, co nám věnujete, vážím si toho! A teď hurá na úkoly :)



3. března 2020 15:50

Ahoj, vcerejsi lekce pro me byla tezsi, nez minula, vse ale bylo vysvetleno dobre, co jsem nepochopila, na to se podivam podrobneji do materialu a pripadne se ozvu na Slacku, prislo mi fajn trochu rychlejsi tempo, nez v prvni lekci (aspon muj pocit, na me bylo rychlejsi). Takze za me super.



3. března 2020 18:59

Ahoj, lekcia bola fajn. Tempo mi vyhovovalo. Výklad bol podľa mňa zrozumiteľný. Lektor to skvele vysvetľoval. Páči sa mi, že sme viac času venovali počúvaniu výkladu ako príkladom, ktoré si môžem pozrieť doma. Za mňa to bola super hodina a teším sa nabudúce :)



3. března 2020 20:37

Super!Za druhou lekci netuším, co bych navrhla zlepšit.



4. března 2020 17:44

Ahoj,

tentokrát jsem se asi chytala lépe než první lekci. V první lekci jsem si teprve vše ohmatávala a seznamovala.
Petr měl i dobré tempo a vysvětluje vše velmi dobře. Oceňuji cvičení se želvičkou. Lekci to zpestřilo a dobře se na tom látka vysvětlila.



5. března 2020 11:07

Tentokrát jsem byla nějak mimo, hlavně ke konci při tréninku kódování přerušované čáry a cyklu while. V rámci dalšího vzdělávání ve své profesi jsem zrovna toto pondělí absolvovala kurz plný přednášek, takže už jsem večer byla vážně vyčerpaná. Když mi to tedy večer nemyslelo, začala jsem trochu panikařit, jestli mezi těmi holkami náhodou nesedím zbytečně. :) Nicméně když se teď dívám na lekci znovu doma, připadá mi práce s želvou v pohodě (k cyklu while jsem se ještě nedostala) a kód jsem pochopila, takže myslím a doufám, že moje mimóza byla způsobená převážně únavou a nedostatkem koncentrace.

Jinak myslím, že ze strany koučů a lektora bylo vše v pohodě.



6. března 2020 22:55

Nazdárek,

stíhala jsem úplně v pohodě, všemu jsem rozuměla, až mi přišlo, že si nemám k čemu ani dělat poznámky, jen jsem si celou dobu říkala jojo jasný vše je mi jasný, ale k čemu to vše je? Na co se to používá?
I při plnění úkolů se pak ukázalo, že bych potřebovala vidět víc příkladů napsaného kódu.
Koučové i organizátorky byli úžasní a o přednášejícím ani nemluvě, děkuji všem s jakým nasazením a ochotou do toho jdete.



7. března 2020 9:27

Rozumela jsem, ale v nekterych castech jsem nestihala psat zapisky a jeste vnimat. Casto se mi pak stavalo, ze jsem nevedela, co mam delat a nez jsem se zorientovala uz jsme zase byli dal...



7. března 2020 10:30

Ahoj,
prozatím stíhám a vše chápu lépe než před tím. V předchozí zpětné vazbě jsem nepochválila materiály. Udělám to teď! Máte to naprosto skvěle a pochopitelně zpracované. Nemám co vytknout. Dík



7. března 2020 15:55

Materialy jsou super, lektor taky, moc dobre vysvetluje a ukazuje na prikladech! Libilo se mi kolik jsme stihli za 2 hodiny.



7. března 2020 21:08

Vše v pohodě, trochu více teorie, ale předpokládám, že se nám to bude časem hodit :)



8. března 2020 10:32

Lekce opět super.
Stíhala jsem.
Trochu mi nebylo jasné, jak funguje funkce range, ale při řešení úkolů jsme to pochopila.
Kouče jsem nevyužila, ale všichni byli ochotni pomoci.



8. března 2020 16:19

Ano stihala som
Rozumela som vsetkemu,
Vzhladom na absolvovanie hadieho workshopu bola pre mna lekcia jednoducha
Ked som nieco nevedela, kouc hned pomohol
Na zaklade tejto lekcie mi prislo vsetke idealne, nenapada ma nic na zlepsenie



9. března 2020 16:20

Ahoj, ahoj.
Druhou lekci hodnotím na jedničku, naprosto beze zmatku, vše srozumitelné a zábavně podané. Tempo tak akorát, přestože jsem pomoc koučů nevyužila, byli připraveni po ruce. Těším se opět dnes! :)