Hodnocení lekce

Lekce 7 – Seznamy a n-tice

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

6. dubna 2020 20:22

Lekce byla super, vše bylo moc pěkně vysvětleno. Ještě si ale musím prostudovat, kdy použít seznam a kdy n-tici, aby mi to bylo úplně jasné.



6. dubna 2020 23:59

Lekce byla super! Vše dobře vysvětleno, líbí se mi, že jsme toho dost stihli (online lekce jsou podle mě čím dál tím lepší, ze začátku jsem byla k streamování skeptická, ted' to vlastně není vůbec špatné a dost mi to vyhovuje - Petr má super výklad, kdo má problém, může se poradit s koučem, nejsou žádné prodlevy atd). Za mě super, nemám co vytknout. Technická přestávka v průběhu vůbec nevadí, naopak, myslím, že je i fajn dát pár minut pauzu :-) Díky, bylo to super. Vůbec bych se nebránila lekci i příští pondělí, pokud tedy bude možné, aby proběhla skrz Váš čas. :-)



8. dubna 2020 19:16

Všechno bylo v pořádku, akorát mi to jednou vypadlo a nemohla jsem se znovu nalogovat... ale s tím asi nic neuděláte :-)



8. dubna 2020 23:29

Petře a všem ostatním děkuji,že pokračujete...je to fakt těžké nechodit pak aspoň na chvilku do hospody..diky tomu bude tento ročník silný i slabý, ale je fajn mít co dělat, slack už teď peferuji, youtubube mám jen kvůli videu Petra, kurz ok, jsem ráda, že mám čas dodělat a vylepšit i když se v tom plácám jak prase, tak děkuji.



10. dubna 2020 16:07

Vše ok, lektor opět super, pro mě srozumitelné, stíhala jsem. Je skvělé, že se lze připojit přes Jitsi i YouTube. Na počítači koukám na YouTube, když píši nebo zkouším kód, koukám na Jitsi na mobilu.



13. dubna 2020 10:04

Vsechno slo super, jedinou vytku kterou mam - ocenila bych praktictejsi priklady. Vysvetleni skoro vzdycky jsou jasna a srozumitelna, ale obcas nechapu jak nektere veci realne pouziju kdybych psala nejaky program. Je sice super vedet, ze pomoci nejake funkci/metody atd. muzu udelat z babicky prapraprababicku, ale stejne nevim k cemu to muze byt dobre ve svete 'realneho kodovani' :D



13. dubna 2020 17:36

Ahoj,

seznamy a n-tice se mi líbily. Oceňuji Petrovu Annu/Aničku. Skvěle to na tomto příkladu vysvětlil.
Po organizační stránce bylo vše v pohodě a dobré. Už jsem si na tento průběh výuky zvykla. Využívám Jitsi i youtube.
Díky.



13. dubna 2020 19:40

Trošku mě mrzelo, že jsme nestihli projít všechny kapitoly, ale ve výsledku ty vnořené seznamy nejsou tak hrozné. Seznamy mě moc bavily.
Výklad byl jako vždy super, technická pauza mi vyhovovala. Tenhle styl výuky se mi zdá stejně kvalitní, jen je škoda, že se vzájemně víc nepoznáme. Ale to už by byla furt stejná písnička... :)



14. dubna 2020 9:40

Vše super, stíhala jsem, jen se budu muset ještě vypořádat s úkoly, už je to těžší.



14. dubna 2020 10:53

Hodina opět super, jsem ráda, že i nadále pokračujeme :) Obsahově pochopitelné, chválím úkoly navíc na procvičení na dlouhé večery :)



14. dubna 2020 13:02

Lekce byla o5 super! Myslela jsem si, že o seznamech už něco vím, ale znovu jsem si potvrdila, že je toho spíš plno, co nevím. Technicky hodina zvládnutá za mě skvěle. Poslouchám přes jit.si a vše v pohodě. Děkuji :)!



15. dubna 2020 23:07

K prezentaci se vracím, díky, vše fajn.