Hodnocení lekce

Lekce 10 – Projekt

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

6. května 2020 7:41

Ahoj.

Lektor super, jen pro mě to nyní bylo rychlejší tempo a občas jsem se ztrácela.



6. května 2020 20:49

Ahoj, lekcia bola fajn :) Bolo to trochu náročnejšie, ale páčilo sa mi, že to, čo sme sa doteraz naučili sa dá využiť a vytvoriť takúto hru.



10. května 2020 9:00

Hodina byla fajn, skvělé Peťu pozorovat při tvoření většího projektu. Paráda, že byl i prostor projít některé z úkolů a zeptat se na věci, které nebyly zcela jasné. Díky!



10. května 2020 12:21

Lekce jasná a v pohodě, navazující úkol již dal trochu zabrat :)



10. května 2020 14:29

Ahoj,
moc se mi líbil piškvorkový turnaj. :)

Asi bych osobně při tvorbě projektu potřebovala buď pomalejší tempo lektora, nebo mít možnost po každé části si ještě sama v klidu projít studijní materiály, abych všechno pobrala svou rychlostí. Ale určitě je super vidět, jak se něco takového tvoří.

V rámci zpětné vazby bych se taky ráda vyjádřila k momentu, kdy Petr četl nahlas můj komentář k jednomu z úkolů, kde přiznávám, že mi s tím musel někdo pomoct a že to vnímám tak trochu jako švindl.
Myslím, že tomu bylo věnováno víc pozornosti, než muselo být. Navíc místo důležitých informací na youtube zůstane zrovna taková blbost... :)

Abych ten komentář dovysvětlila: zkrátka se mi to řešení úkolu zdálo být příliš dobré na to, abych ho vydávala čistě za svoje (jakožto začátečnice). Když to Petr četl přede všemi, měla jsem skoro až pocit, že jsem provedla něco špatného a že se mám za co stydět.
Osobně si myslím, že úplně stačilo (bez nějakého vizuálního znázorňování a přílišné dramatizace) připomenout, že cokoliv, co nám pomůže se v programování zlepšit, je vítáno a není třeba se za to stydět. :)

Ale jinak za mě vše v pohodě. :)



10. května 2020 21:13

Na těch streamech se mi líbí, že když vím, že se k něčemu budu chtít vrátit, můžu si například udělat PrtSc a nebo se k tomu pak zpětně proklikat na youtube. Líbilo se mi, že tahle lekce byla zase úplně jiná než naše běžné hodiny, taková víc koukací a hodně zajímavá :) K úkolu se bohužel dostávám hodně pozdě, až teď v neděli večer, tak snad něco vyřeším.



10. května 2020 22:00

Ahoj, lekce byla super, sledovat petra programovat takhle delší úkol bylo moc zajímavé. Za mě nemám výtky



11. května 2020 17:24

Učivo je vysvětlováno srozumitelně, avšak v té hodině toho bylo moc. Méně je někdy více.



11. května 2020 17:27

Líbilo se mi, že Petr ukázal, ak jde vše spojit a ještě z toho udělat hru. V Petrově podání to vypadá jednoduše u domácích úkolů to tak nemám. Jsem ráda, když si to spolu procházíme. Používala jsem Jitsi, ale je fajn, že se to ukládá i na youtube, můžu se k záznamu zpětně dostat.
Díky.