Hodnocení lekce

Lekce 5 – Chyby a moduly

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

23. března 2020 20:05

Hodina byla příjemná. Všechno šlo slyšet dobře. Nebyl problém s vypadáváním spojení. Zkusili jsme si i něco napsat samostatně. Petr se vrátil i k domácím úkolům, což jsem moc ráda. :-) Děkuji :-)



23. března 2020 20:07

Musím povedať, že viac sa mi to páčilo asi prvý krát, keď sme mali len jitsi bez youtube. Ten stream bol velmi pozadu a pre kazdeho v inom case, tak kym som ja napríklad počula ešte len otázku, tak ostatní už odpovedali. Alebo keď Peťo niečo vysvetloval, tak cez to som počula, že už sa niekto pýta otázku, takže som Peťa vôbec nepočula a vypínať zakaždým zvuk na jednotlivých oknách je celkom komplikované. Inak ale zaujímavá lekcia, konečne viem, ako si pripojiť ďalšie moduly. Všetkému bolo rozumieť, bolo to dobre vysvetlené. To je asi všetko, čo som si všimla. Ďakujem veľmi pekne :)



23. března 2020 20:08

Obsah a výklad lekce jako vždy super, jen jsem na vážkách co se streamu týče (YT / Jitsi). Je super, když se lekce nahrává, jelikož se stává že vypadne internet nebo něco a pak se člověk už nechytne. Na druhou stranu si myslím, že ty prodlevy dělaly docela neplechu jak pro nás, tak pro Petra, který mohl jet dál a v půlce věty slyšel předešlý dotaz. Přikláněla bych se tedy asi k Jitsi s tím, že když někdo něco nestihne/spadne internet, tak může hodit papírek (čímž chci vyzdvihnout papírkový systém v Google Sheets - paráda) a koučové poradí.



23. března 2020 20:11

Ahoj, dneska to bylo fajn :) Za me je lepsi youtube, kdyz je na kouce videt. Bylo rozumet vsemu. Mozna by bylo fajn zkusit dotazy i psat, kdyz je tam takova dlouha odezva.



23. března 2020 20:15

Děkuju moc za lekci, Petře, seš super! :)

Ta dnešní lekce byla samozřejmě lepší v tom, že byly vychytené mouchy té minulé lekce. Obě varianty (Jitsi/Youtube záznam) mají něco do sebe, jak Petr sám na konci shrnul, ale já asi upřednostňuju ten Youtube záznam, protože se k němu budu moct v budoucnu vrátit. Nemám šanci pochytit v průběhu lekce všechno. Taky se mi na konci líbilo rozebrání složitějších úkolů, ale je mi jasné, že to nejde dělat pokaždé.

Škoda, že se nemůžeme po lekci sejít, přicházíme tak o jeden z aspektů, který jsem od kurzu očekávala (motivovat se navzájem), nicméně to není výčitka, za to nikdo nemůže. Jen si tak nahlas stýskám. :)

Abych ale neskončila negativně... děkuji, jsem spokojená s tím, co za daných okolností dostávám. :)



23. března 2020 20:32

za mne tentokrát super, mnohem lepší než minule, oceňuji, že se k tomu můžu zpětně vrátit kdyby bylo potřeba, odkazy ke streamu bych ocenila, kdyby ny slacku byly už třeba ráno, abych si to mohla v klidu nastavit, protože na sledování slacku už pak nemám okno...:D
10 sec zpoždní mi nevadí aspoň stíhám vše dopsat nebo si nachystat nový soubor nebo si to vyzkoušet
hodně se mi líbilo koukat ti pod ruky u toho jak jsi dělal ty úkoly, je to inspirující na to jak si správně dělat poznámky a co jak nazvat
jinak u těch minulých úkolu byl strašný skok z toho vypsání jak pro blbého do toho že poraď si úplně sám....nepoměr mezi kytkou a kostkama např

každopádně jednoznačně moc děkuju, že pokračujete, Petře seš borec jak to zvládáš s tou problematickou zpětnou vazbou, že tě to nijak nenervuje a v pohodě to dáváš

a za mne to dnes byly úžasné dvě hodiny štěstí a radosti a kdo toto může říct, že v posledním týdnu s coronou měl, že....



23. března 2020 23:28

Ahoj, tak oproti minule byla lekce co se týká techniky mnohem lepší, bylo to super. Já mám akorát problém s tím, že mám přenos trochu opožděný, a tak třeba papírky a odpovídání na dotazy, jestli rozumíme, jsou pro mě v tomto nepraktické. Ale to je jediné, jinak jsem nadšená :-) vyhovovalo mi hodně procházení úkolů, hlavně to na konci, konkrétní úkoly hodně dopodrobna - přijde mi, že když vidím, jak Petr píše program, řekne, jak by bylo lepší ho napsat, ukáže víc variant, to mi opravdu pomáhá pochopit tu podstatu víc. Díky! :-) Těším se na příště.



24. března 2020 15:05

Za mňa pale hore za túto lekciu! Stream bez výpadkov youtube super obraz. Omeškanie medzi Jitsy a youtubom mi neprišlo tak katastrofálne s troškou trpezlivosti úplne v poriadku :) Za mňa veľmi podarená lekcia! :)



24. března 2020 20:25

Skvělé! Vylepšili jste to, jak jste jen mohli. Video se nesekalo, nic nespadlo, vše běželo jak mělo.

Hodně mi pomáhá, když spolu procházíme DU (protože se stydím napsat ,,koučům"



25. března 2020 12:27

Lekce byla super. Kvalita streamu byla luxusní. Vše bylo moc pěkně a srozumitelně vysvětleno. Oproti Ostravským kurzům se jelo vše iteraktivně, což mi vůbec nevadilo - byla to příjemná změna. I když jsem si kurzem před několika měsíci prošla, tak jsem se dozvěděla něco nového, takže děkuji.



25. března 2020 14:22

Lekce se mi líbila a stíhala jsem dobře.
Líbilo se mi zapojení i youtube a nějakého vizuálního kontaktu s Petrem jako vyučujícím.
Je to někdy náročnější, ale i tak je podoba výuky super a začínám si pomalu na ni zvykat.
Jsem ráda, že se kurz s ohledem na situaci nepozastavil nebo nezrušil, ale jedeme dál. Díky za to.



25. března 2020 16:16

Za mě opět online přenos dobře zvládnutý! Moc díky, jak si umíte poradit se současnou situací a že o hodiny nepřijdeme. Náplň hodiny byla celkem pochopitelná, i když možná mohlo být více příkladů..teď trošku plavu v dom. úkole...Na druhou stranu ještě zbyl čas na doptání se na úkoly týkající se funkcí (, které byly aspoň pro mě docela těžké.. klidně bych se jim věnovala i více). Celkově, ale vše v pořádku. Díky!



26. března 2020 18:13

Lekce super, přišla mi technicky lépe zvládnutá než ta první :) Vysvětleno vše pochopitelně.
Ráda bych nějak reagovala na dotazy, ale na PC jsem bez mikrofonu ... je reálné využívat chat na youtube nebo má taky zpoždění?



28. března 2020 19:45

Díky za další super hodinu. Technicky vychytanější, bohužel mi stále nefunguje mikrofon, takže bych uvítala možnost zapsání zpětné vazby např.v Jitsi chatu nebo Etherpadu. Jinak mi lekce přišla náročnější, tak uvidíme, co ještě bude dál. Díky a těším se na pondělí :)



29. března 2020 10:31

Vše ok, jen se mi to zdálo nyní zbytečně složité. Mám pomalejší počítač, tak to moc nestíhal. Tudíž mi asi více vyhovovala ta minulá varianta. Jinak vše super, pozitivně hodnotím, že je to přístupné na YouTube i do budoucna.



29. března 2020 10:32

Vše ok, jen se mi to zdálo nyní zbytečně složité. Mám pomalejší počítač, tak to moc nestíhal. Tudíž mi asi více vyhovovala ta minulá varianta. Jinak vše super, pozitivně hodnotím, že je to přístupné na YouTube i do budoucna.



30. března 2020 17:28

Omlouvám se za pozdní odpověď. Druhý stream byl o hodně lepší, než první, asi i tím, že člověk vidí Peťu, tak se cítí víc in touch :) Peťův výklad opět super, hodně mi pomáhá, jak to vysvětluje, je to lepší než to koukání do různých výukových materiálů v průběhu týdne. Chápu, že je to technicky náročné, a vážím si toho, že ty nastalé překážky překonáváte :) Líbil se mi i domácí úkol, ještě sice nemám dvě poslední části, hrozně mi to trvá, ale bylo dobré, že úkoly na sebe navazovaly a člověk je donucen nad tím přemýšlet tak nějak v širším měřítku.