Hodnocení lekce

Lekce 9 – Slovníky

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

27. dubna 2020 22:38

Vše opět pěkně vysvětleno, jen informací hodně. Je dobře, že je možné se k lekci vrátit na videu. Díky.



28. dubna 2020 16:45

Ahoj, lekce byla super, závěr byl trochu složitější, nicméně pustím si ještě jednou záznam lekce a snad to bude v pořádku. Jinak jsem moc ráda, že jsme prošli na začátku úkoly, to mi přijde hodně užitečné, už jsou, teda aspoň pro mě (nevím, jestli v tom nejsem náhodou sama) poměrně složité, takže fakt super. Co se týká ostatních připomínek, asi nemám výhrady, po technické stránce super. Díky!



28. dubna 2020 18:19

Ahoj všem,

hodina byla opět zajímavá. Líbilo se mi procházení úkolů. Úkoly se snažím dělat poctivě každý týden, ale kolikrát se mi stane, že něco nevím, nebo se někde na něčím seknu a nejde mi to. Většinou se ostýchám něco napsat na slack, usuzuji, že všechny ostatní holky to ví, když nikdo na slack nepíše. Každopádně děkujeme Petrovi za jeho čas a trpělivost. Vysvětluje to dobře. Hlavně úkoly v jeho podání vypadají tak jednoduše. :D
Po té technické stránce jsem užívala jitsi, ale jakmile to vypadlo, rychle jsem se přepnula na youtube.Poté jsem kombinovala obojí.
Díky moc.



29. dubna 2020 14:56

Ahoj, za mě v pohodě. Ke konci se mi sekal na Jitsi zvuk, což mě trochu otravovalo. Asi dvakrát, co si pamatuju, mi vypadl celý obraz, ale to se stalo více lidem, asi šlo o nějaký ne jednoduše řešitelný problém.

Jinak jsem ráda za uchované záznamy na youtube, vlastně občas nevím, co bych bez toho po lekci dělala. :D



29. dubna 2020 23:50

Lekce opět super, vše pochopitelné. Probrání úkolů mi pomohlo podívat se, jak k řešení přistupuje někdo jiný a že se to dá často napsat vícero způsoby, i když ve výsledků to pak dělá to samé :) Úkoly mi přijdou přiměřené, ocenila bych opravování i v průběhu týdne :)



1. května 2020 12:56

Ahoj, hodina zaměřená na slovniky, json mi prisla velmi zajimava. Celou hodinu jsem se chytala, Peťa vse vysvetloval srozumitelně. S cím bojuji jsou domaci ukoly. V porovnani s tim, co je probrano na hodine, jsou opravdu tezke. Chapu, ze na hodine nelze probrat celou problematiku s ohledem na siri dane problematiky. Ale u nekterych du bych klidne uvitala nejakou napovedu nebo tak ...



4. května 2020 14:31

Ahoj, lekcia bola fajn. Všetko som chápala. Stíhala som. Na pár minút mi vypadol internet, ale našťastie ešte pri ukážke domácich úloh, tak som o veľa neprišla. Teším sa na dnešok :)



4. května 2020 14:44

Vše v pořádku. Technicky dobré a srozumitelné. Bohužel už se v tom trošku topím a každé úkoly jsou boj. Tak jdu pokračovat!



4. května 2020 16:06

Učivo na hodině bylo vyloženo srozumitelně. Mně osobně by pomohlo, kdyby kromě podání učiva v obecné rovině se ukázal i konkrétní příklad (jak je v domácích úkolech). Kde už se uplatňuje vše, co se předtím probralo na lekcích a máme to spojit.

Probírání zpětně úkolů je super.



4. května 2020 17:40

Můj poskytovatel internetu měl bohužel jakýsi výpadek, takže naživo jsem viděla jen část lekce a občas jsem tedy nejspíš neukazovala papírky :D téma jsem si dostudovávala potom z psaných materiálů a vše tam bylo napsáno srozumitelně. Líbí se mi, že k youtubu je možné se vrátit, takže mě zas tak moc nestresovalo, že kvůli špatnému internetu nemůžu dávat pozor.