Hodnocení lekce

Lekce 1 – Výrazy a podmínky

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

24. února 2020 20:12


  • Stíhala a když zrovna ne, zvládla jsem se zase chytit.

  • To se ukáže doma, ale snad ano.

  • Pro začátek tak akorát.

  • Naštěstí nepotřebovala, ale byl nám stále k ruce.

  • Prozatím spokojenost se vším, děkuji. :)



24. února 2020 21:19

Stíhala jsem všechno a myslím, že jsem to i pochopila.
Lekce byla lehčí si myslím, ale to se dá čekat, když to byla úplně první hodina.
Koučové byli všichni super a vždycky pomohli, když bylo třeba :)
Myslím, že k vylepšení zatím není co.



24. února 2020 21:58

Lekce se mi libila. Byla jasne vysvetlena, logicky poskladana. Podpurny materialy mi zatim taky vyhovuji. Na zacatek super.



25. února 2020 9:03

Čau,
z mého pohledu kouče byla hodina fajn. Petr jako obvykle hezky přednášel i když jsme trošku přetáhli. Holky účastnice byly šikovné. A organizátorky taktéž super. Líbilo se mi osobnější "seznamování" po skupinkách a že se holky nebáli přibrat i kouče :D

David



25. února 2020 9:18

Stíhala, jenom můj počítač trochu bojoval, ale za pomocí kouče se o všechno krásně vyřešilo a myslím si, že mi to dalo i lepší povědomí o tom jak to funguje, než kdyby to šlo hladce.
Ano vždycky pomohl!



25. února 2020 10:04

První lekce bez připomínek, většinu jsem si ještě pamatovala z hadího workshopu, bylo to pohodové zopakování základů :)



25. února 2020 10:37

1) Stihala
2) Rozumela vsemu
3) Lekce byla lehka, ale nepovazuju to za negativum, spis naopak, takhle se ma zacinat :) Verim, ze v dalsich lekcich to bude mnohem narocnejsi :D
4) Koucove pomahali, ale nekteri vypadali spis pasivne, nebo se bavili mezi sebou, a nevsimali si studentu
5) Co se tyka vylepseni, ocenila bych jine rozsazeni. Bylo narocne se divat dve hodiny na obrazovku z leve rady (od vchodu), ke konci me uz zacinal bolet krk docela dost :D Na druhou stranu, chapu, ze takhle to je prijemnejsi, ze vsichni na sebe vidi, a je to asi i lepsi pro kouce.
6) Dotazy nebo kritiku nemam, spis naopak. Chtela bych podekovat za iniciativu a za pomoc.



25. února 2020 11:17

stíhala jsem, celkem jsem rozuměla, pomocí materiálů se mi to doma i víc ujasňuje, po hadím kurzu to teď bylo spíš opáčko, ale užitečné, kouči mi pomohli, ale trošku mne zmátli v jedné věci kterou bych příště i víc vysvětlila pro ostatní...jde o to jak pracovat přímo s tím oknem v pythonu a případně jak si pootvírat ty okna ve Visual Studiu, mně kouč poradil, ať si otevřu jakýkoliv textový editor třeba poznámkový blok, jenže pak v něm v půlce nefungovalo odskakování jak by mělo, takže mi pak kouč poradil jak si to otevřít přímo v tom Visual Studiu, což bylo mnohem užitečnější i z více jiných pohledů, tomu jak si nastavit/otevřít/nachystat to pracovní prostředí bych na začátku tohoto i hadího kurzu minutku věnovala, protože pro začátečníka může být těžké už jen to čemu se říká textový editor a kam mám co honem psát...



25. února 2020 11:49

Ahoj, díky za včerejší lekci.
Jelikož jsem byla na hadím workshopu, rozuměla jsem všemu, tempo mohlo být i trochu rychlejší, chápu ale, že vzhledem úplným začátečníkům to asi nešlo. Klidně bych uvítala trochu zrychlit a kdo nestíhá/má problém, tomu pomůže kouč.



25. února 2020 12:31

Ahoj,

lekce super, moc dekuji, jenom jeden maly zlepsovak. Kdyz se vytvarel soubor hello.py, tak v souboru jsi mel Petre napsane na prvnim radku # hello.py
To me trochu matlo a myslim, ze i dalsi holky...tak mozna priste ten komentar napsat jinak nez nazev souboru.



25. února 2020 14:25

Ahoj,
první lekce pro mě byla snadná. Protože tyhle základy si pamatuji z jiného kurzu. Každopádně myslím, že i kdybych si nic nepamatovala, bylo to tak dobře vysvětlené, že bych si odnesla hodně. I tak jsem si odnesla hodně, protože opakování... všichni víme.



25. února 2020 14:51

Ahoj,
stíhala jsem v pohodě, nicméně nevadilo mi volnější tempo, myslím, že se dostetek času bude hodit v dalších lekcích. Ani mi nevadí, že jsme přetáhli.
Zatím jsem rozuměla všemu.
Kouči byli nápomocní, za což jim děkuju.
Zvolila bych jiné uspořádání stolů, bolelo mě za krkem z otáčení se na tabuli.

Každopádně děkuju za váš čas. :)



25. února 2020 16:36

.



25. února 2020 17:04

Na začátku, než jsem se zorientovala, tak jsem tápala s nastavením prostředí. Měla jsem tam chybu, ale koučové mi hned pomohli.
Rozuměla jsem všemu. Lekce byla dobře nastavená.
Už se těším na další. :-)



25. února 2020 18:51

Prvá lekcia bola fajn, trošku opakovanie z hadího workshopu, ale to je potrebné, aby sme všetci boli na rovnakej vlne a bolo si to fajn zopakovať. Takže som stíhala úplne v pohode, všetko bolo dobre vysvetlené, keď som niečo potrebovala, kouč hneď pomohol. Vážne asi nemám čo vytknúť, ďakujem za príjemne strávený večer.



25. února 2020 20:48

První lekce super. Vše jsem s přehledem stíhala, bylo to opakování z hadího workshopu, kterého jsem se již dříve zúčastnila. Tempo by mohlo být rychlejší, vzhledem k tomu, že se už s programováním skoro všechny účastnice seznámily na hadím workshopu. Koučové byli pohotoví, vždy rádi pomohli. Děkuji.



26. února 2020 13:29

Ahoj,

stíhat šlo krásně, problém nastal, když jsem se u něčeho "zasekla" a pak mi uteklo pokračování. Každopádně koučové byli hned k dispozici a i díky nim je atmosféra skvělá. Lekce byla akorát, drobné čekání mi nevadí, naopak se člověk má chvilku možnost zamyslet, co a jak funguje/nefunguje.
Už se těším na další hodinu!



26. února 2020 20:36

Celé to bylo moc pěkné, snad jedna věc mě napadla: když se dělá nějaký příklad, tak mi přijde lepší smazat ze souboru předchozí kód, který už není relevantní. Např. v příkladu "Kolik Ti je let? Je Ti ..." tam neustále bylo z předchozího hraní si něco jako "print(2 > 1)". To by bylo fajn vyhodit... Jinak super!



26. února 2020 21:19

Prvá lekcia bola super :) Zo začiatku som bola trochu zmätená, kde mám čo písať. Začala som všetko písať do textového editora, kouč mi pomohol a naviedol ma na príkazový riadok. Potom mi už všetko fungovalo a v pohode som stíhala. Na tejto lekcii som si zopakovala veci, ktoré som už poznala z iného kurzu. Aspoň som mala viac času na zoznámenie sa s textovým editorom a príkazovým riadkom, ktorý som doteraz nepoužívala a ešte som mala čas na boj s klávesnicou a hľadanie správneho znaku na nej :D



27. února 2020 1:52

Chvilkama mi to přišlo trochu rychlé, ale myslím, že je to jen tím, že programování celkově i v pythonu je pro mě nová věc. Věřím, že s dalšími lekcemi a s přibývajícími zkušenostmi se budu chytat jednodušeji. Koučové byli skvělí, potěšilo mě, že je jich tam tolik, vždy pomohli, když jsem potřebovala. Líbilo se mi i to, že jsme potom byli v hospodě, určitě to pomůže s překonáváním úvodních ostychů :)



29. února 2020 10:54

Vše bylo v pořádku. Škoda trochu zdržení, když někdo měl nainstalováno dle návodu a někdo ne. Pivo nakonec byl super nápad :)



2. března 2020 12:25

Ano stihala som
Rozumela som vsetkemu,
Vzhladom na absolvovanie hadieho workshopu bola pre mna lekcia jednoducha
Ked som nieco nevedela, kouc hned pomohol
Na zaklade tejto lekcie mi prislo vsetke idealne, nenapada ma nic na zlepsenie



2. března 2020 16:19

Ahoj, předně moc děkuji za možnost se kurzu vůbec účastnit. :)
Ze začátku byl trochu problém se chytat, ale postupem času jsem již stíhala a chytala se.
Začátky jsou vždy těžké, ale myslím, že se to postupně vyladí. Koučové byli nápomocní a celkově jsem zatím spokojená. Skvělá organizace! :)



5. března 2020 17:29

Ahoj ke kurzu se připojují jako nahradnice a teprve 9.3. se zúčastním první své lekce. takže bohužel hodinu nemohu hodnotit, ale online materiály jsou super. krásné se v nich orientuje a látka je vysvětlena pekne prekledne a srozumitelně. Díky nim byla udělat první úkol i bez absolvování hodiny celkem hračka;). Taky super jsou komentáře k domácím úkolům!