Hodnocení lekce

Lekce 8 – Sekvence a soubory

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

20. dubna 2020 21:52

Skvělá hodina. Vše srozumitelné, pěkně vysvětleno, technicky dobře zvládnuté. Díky moc za další čas, co nám věnujete!



21. dubna 2020 7:35

Lekce byla super, vše bylo vysvětleno velmi srozumitelně. Technicky taky vše fungovalo. Kritiku nemám 😉



21. dubna 2020 12:33

Ahoj, lekcia bola super. Všetko fungovalo. Všetkému som rozumela. Nemám žiadnu pripomienku. Idem sa pustiť do riešenia úloh a teším sa na budúcu lekciu :)



21. dubna 2020 12:57

Bylo to super. Probíraná látka byla tak akorát těžká - měla jsem pocit, že rozumím všemu - ale to se zase ukáže na úkolech :-)



21. dubna 2020 17:43

Ahoj,
Petr vysvětluje v dobrém tempu a skvěle. Vše je pro mě srozumitelné (tedy aspoň se tak cítím na konci lekce, u úkolů se trošku vyvedu z omylu) :D .I přesto musím říci, že úkoly jsou super. Ač kolikrát nevím a hodiny nad tím sedím, celá koncepce se mi líbí a baví mě to. Naučím se nad tím opravdu hodně.
Používám Jitsi a tentokrát to jelo moc dobře. I s tím videem, že jsme viděli všichni Petra, to byla pecka. :)



23. dubna 2020 0:07

Budu se opakovat: lekce fajn, vše opět jasně vysvětleno a teď se vyzkouším opět poprat s úkoly :)



23. dubna 2020 17:18

Hodina byla super. Tohle téma už mi přijde něco víc konkrétního a práce se soubory se mi zdá velmi užitečná. V hodině jsem všechno chápala. Teď přišly na řadu úkoly a zase tak lehce to nejde. :D takže asi využiji slack



23. dubna 2020 20:11

Na lekci mám pocit, že vždy všemu rozumím, jen po ní už ne.:(

Úkoly mi přijdou vždy těžší než to, co probíráme na lekci.

Koučové jsou super, vždy reagují rychle a dokážou to dobře vysvětlit.



24. dubna 2020 7:28

Ahoj, lekce jako vždy super, vše vysvětlené dobře, nad úkoly nicméně trochu tápu. Možná bych ocenila, kdyby šly úkoly konzultovat někdy více podrobněji? Ikdyž vím, že skloubit vysvětlení nové lekce a vysvětlení úkolů do dvou hodin by bylo nemožné.



25. dubna 2020 20:31

Opět super, nemám výhrady



26. dubna 2020 23:26

Při kurzu je mi vše jasné, příklady jsou názorné a vypadá to lehce, nicméně následně a to i u předchozích lekcí jsou úkoly nepoměrně komplikovanější a mnohdy bez pomoci někoho z koučů pro mne takřka nesplnitelné. Při výuce bych preferovala i náročnější příklady a případně třeba víc příkladů kódu v materiálech. Každopádně Petrovi děkuji za skvělé lekce u kterých se nenudím a je fajn mít vždy pozitivního lektora co čeká na jakýkoliv dotaz. Následně jsem vděčná zejména za Janu, Davida a Luďka, že poradí, pomůžou nakopnou, ale tak, aby to člověk dost dořešil a vymyslel sám. Děkuji všem.



27. dubna 2020 17:45

Líbí se mi lekce, a většinou u nich nemám žádné problémy - v tu chvíli je mi všechno jasné. Hodně ale tápu při domácích úkolech - hledám v různých jiných materiálech a hrozně mi trvá, než se mi podaří udělat to, co potřebuju :D Nevím, jestli je to vůbec problém, protože kdyby se nad tím člověk trochu nezapotil, asi by to bylo k ničemu. Možná by se mi líbilo, kdyby koučové na slacku byli trochu víc konkrétnější se svými radami. Chápu, že není dobré nám třeba radit celý přesný postup, ale v momentě, kdy už člověk progooglil všechno možné a stejně neví, "jak na to", tak drobný náznak mu bohužel stejně moc nepomůže. Jinak všechno super, děkuju za váš čas! :)