Hodnocení lekce

Lekce 4 – Vlastní funkce

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

16. března 2020 20:38

Ahoj, oceňuju snahu zabezpečit běh kurzu. Pokračovala bych v tom dále a nepřerušovala. Byl trochu problém s připojením, ale jinak si myslím, že forma je v pořádku. Díky a přeji všem pevné zdraví.



16. března 2020 20:58

Za mě super :) technické věci sice ze začátku úplně nevycházely, ale nebylo to něco, co by jste nějak mohli ovlivnit. Když už teda jedna stránka nejela, situaci jste se hned snažili vyřešit, takže velké díky :)
Já bych ráda v kurzu pokračovala i v této formě, je příjemné si na chvilku odpočinout od covidu a úkoly aspoň na nějaký čas zaměstnají.
Budu tedy velmi ráda, když bude kurz pokračovat :)



16. března 2020 21:01

Dnes som mala zrovna vypadky internetu, takze som sa trošku strácala keď sa mi sekalo video. Na začiatku by som možno uvítala napísať na slack že začíname, pretože som bola pripojená na jitsi a youtube, avšak s Firefoxom mi to nefungovalo (bola som pripojena ale nevidela som nič a nepočula) a az ked niekto napisal na slack že mu to vypadlo, tak som si uvedomila, že asi je chyba na mojej strane. V Chrome to už išlo.) Ale inak sa mi hodina veľmi páčila. Nevedela som si predstaviť, ako to bude cez video konferenciu, ale nakoniec som bola aj rada, lebo som si poprípade mohla robiť print screen a poznamky :) Tiež veľké díky za vysvetlenie šibenice. Myslím si, že mi to vysvetlenie pomohlo aj ako si robit poznámky do kodu a možno mi to uľahčí pýtanie sa otázok na slacku.



16. března 2020 21:39

Jitsi za mna v poriadku webex som nedokazala ni po 20 minutach rozbehnut ani v prehliadaci ani cez appku. Vzdy sa to seklo pri vytvarani profilu :( takze pokial by to mal byt webex tak som urcite za posunutie kurzu. Jitsi za mna v poriadku aj ked nikto nereagoval na moje odpovede takze predpokladam ze ani mikrofon nesiel :D Ale hodina cez stream v poriadku :)

Ako sa rozhodne vacsina tak sa prisposobim :) za mna len nie webex prosim :D



17. března 2020 8:29

Včera to bola celkom sranda. Obdivujem Petrovu snahu a trpezlivosť s technikou. Keď vypadol Jitsi, tak som skúšala rozbehnúť ten webex a po chvíľke som zistila, že vy vlastne pokračujete na Jitsi. Tak som trochu zmeškala z výkladu. Nabudúce prosím dajte vedieť na Slack, že kde práve sme, či na Youtube, Jitsi alebo webex :)
Inak budem rada ak budeme v kurze pokračovať.



17. března 2020 9:28

Ahoj, moc dekuju za snahu a trpelivost a chtela bych, abychom v kurzu pokracovali. Bylo to celkem fajn pres Jitsi.
Co se tyka materialu, bylo to pro me velice narocne na pochopeni, uz se bojim domacich ukolu :D



17. března 2020 10:27


  1. hodina kurzu byla velmi zajimava. Velmi chválím za zvládnuti situace a nastaveni kurzu online! I přes jisté technické problemy si myslim, ze vse probehlo na jednicku! Co se týče náplň hodiny, tak za me v supr. Uvod do funkci mi poskytl veskere info, co jsme potrebovala k zakladnimu pochopeni, ted jen procvicit v ukolech. Dikec



17. března 2020 20:22

Ahoj, včerejší lekce pro mě tolik přínosná nebyla, ale bylo to způsobeno nejspíš problémy s vypadáváním serveru atd., povedlo se mi po výpadku připojit asi až po 10 minutách a už jsem se bohužel nechytala zpátky. Kdyby šlo lekci třeba nahrát a pak pustit případně znova, bylo by to super. Chci si ale projít vše, co jsme dělali, ještě podrobně sama a pak se kdyžtak na nejasnosti doptat na slacku - myslím, že přínosné pro mě online lekce budou (určitě lepší, než jen číst materiály sama, to by mi asi dlouho nevydrželo), proto bych byla ráda, kdyby i nadále pokračovaly a věřím, že příště bude přenos lepší :-) Jste opravdu skvělí, že se snažíte v kurzu pokračovat, díky!



18. března 2020 18:37

Ahoj, budu upřímná, ale osobní setkání mi vyhovují více. I tak si cením vaší snahy. Omezené možnosti, které panují nyní, zvládáte dobře. Je škoda, že nám to vypadávalo, ale jinak si myslím, že to nebyla špatná forma výuky a něco jsem si určitě odnesla. Možná zkusit jiný druh přenosu, který bude stabilnější. Nevím, jak to funguje ve větším měřítku, ale v práci používáme Zoom a není to špatné. Možná bude stát za vyzkoušení i tohle. Jinak Petr je skvělý učitel, dobře vše vysvětluje a líbí se mi, jak se ptá, zda to chápeme. Když se nechytáme snaží se to vysvětlit jinak, abychom to pochopily všechny. Díky.



19. března 2020 14:41

Ahoj, moc díky za online hodinu. Sice technika zlobila, ale i tak bych ráda jela v tomto režimu dál. Je vidět, že jste všichni akční a když vypadne jeden kanál, tak jedeme na dalším. I tohle je potřeba, flexibilní myšlení přece do IT taky patří.
Super, že na tom všichni makáte a já jdu rozpíchanými prsty od šití rychle dohánět úkoly. Těším se na další hodinu!



19. března 2020 17:32

Ahoj, předně chci říct, že děkuju za vaši snahu a flexibilitu. Obdivuju to.
Na druhou stranu tahle forma výuky nikdy nebude ideální. Ze strany výkladu to bylo v podstatě stejné, důležité je, že vidím Petrův monitor. Chybí mi ale ten pocit jistoty, že si kdykoliv můžu zavolat kouče pro radu. To ale není vaše chyba, tak to zkrátka je. I přesto bych ale ráda pokračovala dál, jen bych možná uvítala to youtube video. :)



20. března 2020 18:01

Ahoj, popravdě za mě jsou osobní lekce mnohem přínosnější než ty online. :( Vím že se teď s tím nedá moc dělat, ale.. za mě bych raději počkala a naskočila pak na nějaký provizorní kurt offline.



21. března 2020 11:11

Do spadnutí Jitsi byla streamová lekce v pohodě. Pak jsem se měla problém připojit cca 30 minut( jak na jitsi, tak webex) a pak už jsem se hůř chytala. Za mě, ale OK, ráda bych v tom pokračovala. Věřím, že další hodina bude vyladěnější.



21. března 2020 12:49

Ahoj,
za mě bohužel musím říct, že online lekce jsou pro mě dost nevyhovující. Ale je to můj problém se kterým se budu muset nějak poprat. Samozřejmě oceňuji vaši snahu. :)



22. března 2020 17:33

Líbí se mi, že jste dostatečně brzo zareagovali na situaci a přichystali stream :) technické problémy mi vůbec nevadily, teď se s tím přetížením trochu počítá, stejně tak mi nevadilo ani to, že jsme končili později. Peťův výklad byl super, všechno pěkně vysvětlil a bylo vidět, že se hodně snaží, abychom to pochopily. Jsem ráda, že část úkolů je dobrovolná, protože mi to jde docela pomalu (vždy si ještě pročítám teorii, a pak až jdu kódit) :)



23. března 2020 17:25

Vše jsem stíhala, vše nakonec ok, i přes obtíže. Jitsi Meet stačil, jen jak to vypadlo a řešilo se alternativní řešení, tak bych to buď ukončila a pokračovala jindy, nebo právě znovu zkusila to Jitsi. Jak se zkoušelo to jiné připojení, tak jsem byla akorát zmatená a ve stresu, že se už nepřipojím. Takže opětovný návrat k Jitsi jsem uvítala.



23. března 2020 17:26

Za mě byla online výuka určitě přínosnější, než kdybych se snažila naučit lekci z materiálů sama. Ale je pravda, že jsem se doma tolik nesoustředila. Tentokrát jsem si v úkolech dokázala, že mi tahle část úplně nešla, a proto jsem téměř nic nezvládla. Možná by nebylo špatné udělat záznam z přenosu, abychom si ho mohly pustit i dodatečně.
Jinak díky, že jste to nevzdali a jedeme dál. :) Chyby v přenosu se snad časem vyladí.



23. března 2020 20:10

na to že to byl první vzdálený stream tak super a jsem ráda, že to děláte, že aspoň máme doma možnost myslet na něco jiného
zlepšila bych zadání u úkolu č. 10 hod kostkou:
trošku jsem tápala jak postupovat jestli má každý hodit jednou pak se to má nějak vyhodnotit a vypsat pořadí a pak má zase každý házet jednou...no zamotala jsem se v tom