Hodnocení lekce

Lekce 4 – While & Vlastní funkce

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

9. října 2019 19:56

ak ide o dynamiku hodiny a zrozumitelnost vykladu, tento kouc je najlepsi, akeho sme tu zatial mali :)

dakujem!



9. října 2019 20:08

Stíhala jsem. Jenom zadání těch kostech bylo trošku matoucí u té druhé verze.
Klidně bych jich měla na přednášce víc.



10. října 2019 8:42

Bylo to moc přijemné.



10. října 2019 13:07

Hodina moc byla fajn, líbila se mi. Stíhala jsem a myslím, že jsem většinu pochopila. Ty příklady byly těžší, ale velmi oceňuji, že se nás lektor snažil připravit na domácí úkoly. Čas na příklady mi přišel akorát, jen to ne vždy všechno na 100% vyřeším, protože si nad tím potřebuju sednout doma a v klidu přemýšlet, ale s tím vy nic neuděláte :-). Koučové mi hodně pomohli. Díky!



10. října 2019 13:25

Trošku jsem nestíhala, ale myslím, že kdybych minulou hodinu nechyběla, bylo by to jinak. Naštěstí bylo okolo spoustu nápomocných koučů, tak jsem se chytla. Jinak z hodiny cením úkoly - takovej reality check. Je dobrý zjistit rovnou na hodině, že probrané látce třeba úplně nerozumíte. A to nezjistíte jinak, než dokud vás někdo nedonutí zamyslet se a něco sám napsat. Nad případným zadrhnutím se můžete poradit hned a bez zoufalství.

diky



10. října 2019 13:58

Popravdě jsem občas nestíhala, ale asi to bylo tím, že jsem včera byla už celkem unavená a mozek se nějak nechtěl zapnout. Mám trochu problém s přepisováním proměnných, na tom zapracuji a kvituji probírané příklady na hodině, jelikož nás hezky posunuly k úkolům, u kterých zhruba víme, co máme dělat, teď už jde hlavně o to, ten kód správně napsat. Ve 2 hodinách se toho stihlo docela dost, vysvětleno to bylo pěkně, teď to jen vstřebat. Za mě tedy ok, priste si předtím dám kafe😀



10. října 2019 18:23

Ahoj,

Míra byl super, tempo akorát. Příklady už přímo v hodině byl dobrý nápad, i když byly Teda trochu těžší :D ale naštěstí byli zase přítomni ochotní koucove :)

Bylo taky fajn, že se tolik neprobiraly ty úkoly z minula.



11. října 2019 16:36

Coach byl skvelej, bylo videt, ze se na hodinu pripravil ... Moc se mi to libilo a moc me to bavilo. Je legra, jak to vzdycky rychle utece :)



11. října 2019 20:28

Hlavní kouč skvělý, ale pořád se v těch cyklech tak trochu ztrácím. I pomocní koučové byli hodně nápomocní, no, potřebuju to ještě procvičit.



13. října 2019 15:00

Obcas rychle tempo a dost jsem se ztracela, ani domaci projekty uplne nestiham.



13. října 2019 18:55

Ztratila jsem se. Uz v hodine jsem byla v haji, ale rikala jsem si, ze az si k tomu doma sednu, bude to dobry. Ne, neni to dobry, s ukoly si nevim rady, pritom casu uz jsem nad tim ztravila dost. Resp. s vetsinou ukolu si nevim rady. Jeste tomu dam samozrejme sanci, ale stejne bych rekla, ze jsem se asi ztratila. :/ Celkem brzy, cekala jsem, ze to prijde pozdeji.
Nicmene chyba je jen a pouze na moji strane, kouc se mi uz na hodine fakt snazil poradit, fakt si toho vazim. :)



13. října 2019 21:16

Víc by se mi líbilo, kdyby lektor vysvětloval co a proč dělá rovnou při psaní kódu, ne až potom kdy to napíše. Jinak mi lekce přišla OK.



16. října 2019 16:46

Hodina se mi libila jako obvykle, bohuzel jsem se v obsahu nejak ztratila a v druhe polovine hodiny uz jsem s lektorem nedrzela krok. Ulohy mi davaji zabrat, ale snad to jeste dozenu, abych mohla pyladies porad navstevovat. :-)



21. října 2019 21:21

Nemůžu říct, že by to Mirek vysvětloval nějak špatně, ale vlastní funkce mi zrovna nesedli. S vytvářením vlastních zatím zápasím.