Hodnocení lekce

Lekce 9 – Výjimky & moduly

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

15. listopadu 2019 14:11

Skvělá hodina, i když nás tam už bylo méně. Janča se nám snaží hodně vyjít vstříc a vysvětluje srozumitelně a hlavně pomalu. Dílčím věcem jsem schopná rozumět, ale spíš mi dělá problém zapojovat naučené věci do fungujícího celku.
Díky, i za tipy na webové stránky.



15. listopadu 2019 14:36

Prijde mi, ze Janca pusobi cim dal tim sebevedomeji pri tech prezentacich :) bylo to super, chytala jsem se a musim rict, ze mne ta hodina docela namotivovala :) .. posledni dobou jsem se citila pekne demotivovana :/



16. listopadu 2019 16:29

Probíranou jsem stíhala a Jana to opět podala dobře.
Jen zjišťuji, že jsem podcenila začátek. Nebo spíš cykly a teď je to citelně znát. Stránky na procvičování se mi teď budou opravdu hodit.



17. listopadu 2019 10:58

Ocenila bych víc procvičování na úkor opakování, ale jinak super. Vše jsem chápala a stíhala, tempo bylo pro mě tak akorát.



18. listopadu 2019 11:35

Ahoj,

hodina se mi libila. Vetsinou jsem stihala, a kdyz ne, tak pomocny kouc pomohl, takze to bylo super. Urcite se mi libili pomocne stranky a jejich ukazka a doporuceni, nicmene si myslim, ze by melo vetsi smysl tyto stranky ukazat uz napriklad na treti - ctvrte hodine, specilane ty s tim, jak postupne ukazuji, jak funguje kod. Protoze to me prijde, ze maji relativne velkou pridanou hodnotu.
Dekuji



18. listopadu 2019 13:10

Hodina se mi moc líbila, bylo to hezky strukturované a přehledné, tempo akorát. No, ale úplně nejlepší je, jak se Jana pořád usmívá, prostě takové sluníčko.