Hodnocení lekce

Lekce 6 – Procvičování & soubory

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

24. října 2019 21:39

Ahoj,vše bylo opět skvěle vysvětleno, princip jsem pochopila, to je důležitý, teď to mozek bude zase chvíli zpracovávat. Musím si to chvíli zkoušet. Ten úkol co Míra vymyslel byl super, protože si člověk uvědomí, že si to všechno musí vždy rozkouskovat a ne to hned řešit komplet jako celek. No a pokud je nějaký úkol na hodině(třeba teď ten poslední), tak zhruba vím, jak ho vyřešit, ale jak to nemám zažité a nemám na to úplně klid, tak mi to tolik nemyslí. Budu se snažit zavírat ledničku a ještě jednou díky!



24. října 2019 22:48

Miro do toho asi zbytečně moc ryl. Jsem si až říkala, že štěští, že nebyl před týdnem, že by mě ty dotazy asi vadily.
[poznámka pomocné koučky]



25. října 2019 17:37

Hodina byla skvělá, hlavně to procvičování jsem potřebovala jako sůl. Ale ve vlastních funkcích mám pořád zmatek. Co se týče práce se soubory, tak to mi přišlo jednoduché, ale čas ukáže, jestli to nebylo jen mé zdání.

A po minulé hodině se na ledničku už nikdy nebudu dívat stejně. :-)



25. října 2019 20:53

Mirek svělý jako vždy, k tomu není co dodat. Úplně geniálně ho doplňoval Miro, jeho přirovnání k ledničce se skvěle pamatují. A jeho hláška "vy jste programátoři, vy víte, co děláte" byla jednoduše boží.



26. října 2019 12:02

Zrovna tato hodina pro mě byla lehčí než některé úvodní, protože s řetězci jsem již pracovala. Alespoň jsem si na nich procvičila definování vlastních funkcí.
Jinak bylo fajn, že Mirek zvolil při výkladu pomalejší tempo, i když ke konci jsem se už stejně ztratila.
Díky vám všem moc! :)



27. října 2019 19:37

Mne se hodina opet libila. Mirek ma vzdy pripravene materialy a vsechno ochotne vysvetluje. Jedine, co je skoda, ze se nestiha projit vse v tech dvou hodinach :(. Ale jinak super, a jsem stale spokojena.



29. října 2019 14:01

Hodina byla super, i kdyz jsem se ztracela. Ale vubec nestiham delat domaci projekty..