Hodnocení lekce

Lekce 3 – Cykly

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

2. října 2019 19:58

Ano, bylo to super.



2. října 2019 20:00

Všechno jsem stíhala, tempo bylo přiměřené. Rozuměla jsem všemu, složitost byla tak akorát. Koučové opět super. Uvidím u úkolů, kolik jsem toho pochopila.



2. října 2019 20:05

Moc jsem nestíhala želvu a ani jsem neudělala poslední úkol :/

Lekce pro mě byla docela rychlá.

Koučové mi pomáhali, jen asi potřebuju více praxe.

Občas nestíhám úkoly během lekce :(



3. října 2019 12:13

Relativně jsem stíhala, i když musím říct, že tentokrát na mě to tempo bylo celkem náročnější - respektive do půlky úplně v pohodě, pak se člověk jednou zasekne a už se to veze. Nebylo to příliš těžké, vlastně spíš akorát. Koučové jsou skvělí, vždycky hned ochotně poradí.

Možná trochu ty domácí úkoly - patřila jsem k těm, kterým ta druhá část těchto domácích projektů moc nešla. Když se to pak řešilo na lekci tak super, ale bylo to tak letem světem, abychom stíhali lekci.

Jinak si nedovolím vůbec nic vytknout, jste naprosto skvělí, neskutečně ochotní a je vidět ten zápal pro věc.

Možná malej hint k odevzdávání domácích projektů, poprvé jsem trochu tápala, tak by se možná hodilo do lekce 1 přidat krátkej návod na odevzdávání úkolů.



3. října 2019 12:17

Stíhala jsem 95% a rozuměla jsem 95%, ten zbytek to je něco co si musím projít v klidu sama, ani kdyby mi to na místě někdo vysvětloval bych to nemusela pochytit.
To že jsem někdy nestíhala, je tím, že se člověk nad něčím zamyslí, něco zkusí a část výkladu mi unikne. Nevím přesně jestli je to něco na vás, protože čas na zkoušení tam vždycky je, já mám jen obavy abych nepřišla o část kodu, co píše kouč, tak se snažím zapisovat vše hned a zkoušet.
Hodina ale super!



3. října 2019 13:04

Co se mě týče, tak pomalu začíná přituhovat ale zatím jsem se neztratila. :-) Jen se trochu obávám, že až budou kódy, které na hodině budeme psát, dlouhé, tak budu mít problém. Nepíšu zrovna rychle, takže než kód napíšu tak už výklad pokračuje a mě tak něco uteče.
Proto bych ocenila, kdyby případné prezentace, které nejsou na stránkách (jako ta včerejší) byly někde dostupné.



3. října 2019 13:31

Ahoj, velky rozdil mezi 2. a 3. hodinu. 2.hodina byla fajn, ale tissi hlas a trochu monotonnost vykladu zpusobuji horsi koncentraci a asi se i snaze stane, ze clovek mine dulezite momenty. Vcerejsi hodina mi prisla latkove slozitejsi, ale daleko vic pochopitelna a jeste velmi zabavna. Nastoupit pred bandu bab a s takovym nadhledem to zvladnout, velky respekt :)



3. října 2019 13:32

Lekce se mi líbila, hlavně využití kreslení pro vysvětlení for cyklů a kouč, který je schopný vše jednoduše vysvětlit.
Ale přišlo mi, že na úkoly z minulé lekce bylo vyčleněno zbytečně moc času.



3. října 2019 13:40

Ahoj, včerejší sraz byl skvělý . Tempo pro mě bylo tak akorát a Miro vše srozumitelně vysvětlil a ukázal na příkladech, což mi vyhovovalo. Ostatní koucove byli vždy po ruce. Dvouhodinovka byla i dost zábavná, takže utekla jako nic. Odcházela jsem domů moc spokojená. Díky



3. října 2019 13:56

Miro je skvělý učitel, dobře vysvětluje a látku vysvětluje velmi srozumitelně a s vtipem a na pohodu. Díky!!
Chvílemi jsem stíhala, chvílemi ne (např. při přepisování kódu/řešení domácího úkolu z minula). Hlavně jsem měla problém s želvím oknem, které se na mém počítači pořád zasekávalo.

Ta probíraná cvičení jsou zábavná, těším se na příště.



3. října 2019 17:05

Ahoooj, vcerejsi lekce byla super! Miro je skvelej coach, latku vysvetloval zabavne a je videt, ze si veri a vi o cem mluvi:).
Jinak pro me uz to zacina docela prituhovat. Musim se na to pripravovat vice dopredu. Jinak jsem rychle ztracena. Uprimne pri cviceni s zelvou na konci hodiny uz jsem si pripadala zoufale :D. Snad se mi to podari dohnat :).
Ale hodina a coach super, bez vycitek.



3. října 2019 18:34

Vicemene jsem stihala, obcas ne. Lehka nebyla. Spis akorat. Kouc pomohl. Urcite bych nechavala delsi pauzym kdyz si neco zkousime. Vetsinou kdyz je to jenom takove to rychle vysvetlovani, tak kouc klika vyrazne rychleji nez ja a pak nestiham. Jinak dobre. Dik



3. října 2019 20:53

Toto hodnocení patří ke třetí hodině ne k druhé, na fb je asi špatný odkaz :)
Ahoj, stihala jsem tak akorát. Tempo bylo rychlejší než minule, ale nevadilo mi to, protože jsme se toho zase hodně Dozvěděly :) a člověk si to může pak jeste zopakovat a procvičit doma případně. A kouč byl super, pomohl mi s jednou úlohou, takže za mě fajn hodina jako vždy :)



3. října 2019 22:10

Zatím asi nejlepší hodina, po které jsem si už trošku připadala jako programátor. :-D Miro byl skvělý a hezky vedl hodinu. Stíhala jsem, ale možná bych neprobírala úkoly v hodině, přišli jsme tím o část hodiny a pokud má někdo problém s úkolem, myslím, že koučové jsou moc hodní a pomůžou buď osobně před hodinou nebo odpoví na FB skupině.



3. října 2019 23:24

Jo a ted pri ukolech zjistuju, ze jsem moc nepobrala tu funkci range, ale uz to googlim



4. října 2019 12:54

Hodina se mi moc líbila, velmi příjemný kouč, tempo akorát. Utelko to strašně rychle. Pomoc jsem potřebala jedenkrát, na základě červeného papírku přišel kouč a vysvětlil mi to, pak už vše fungovalo. Těším se na další hodinu.



5. října 2019 8:58

Stíhala jsi?
- NE! :) Na hodině jsem nestíhala, skončila jsem někde ve 3/4, pak jsem se v látce už jen plácala, dokonce jsem chvílemi propadala panice, jestli zvládnu další látku, ale když jsem si k tomu sedla doma, už to najednou bylo celkem v pohodě.

Rozuměla jsi všemu? Pokud ne - čemu?
- Na hodině ne, ztratila jsem se viz výše, doma jsem se potrápila dost, strávila jsem nad tím fůru času, ale věci do sebe začaly zapadat, takže dobrý. Krom toho tohle kreslení mě fakt baví! Ale ještě nemám zdaleka všechny úkoly hotové.

Byla pro Tebe lekce moc těžká/lehká/akorát?
- Na hodině se zdála opravdu těžká, vzhledem k tomu, že jsem nestíhala a ztratila se, ale jinak mě tohle kreslení baví. Jen je blbý, že se nemám doma ani jinde koho zeptat a musím si na to přijít sama, což jsou v mém případě opravdu hodiny času. :)

Když jsi potřebovala, pomohl Ti kouč?
- Ano, ale nechtěla jsem moc otravovat, krom toho jsem zjistila, že se stydím zeptat a pak když tady člověk čte ty zpětné vazby a vidí, jak to komu připadá primitivní, tak si prostě připadám jako debil.

Chceš nás zkritizovat? Jen do toho!
- Jste skvělé a díky, že to pro nás děláte. Pozitivní kritika je taky kritika. :)



5. října 2019 14:12

Středeční sraz byl fajn, hodně rychle utekla a nemůžu říct, že bych se nudila. Líbila se mi i možnost někoho se zeptat, když člověk opravdu nevěděl. Na všechny otázky mi bylo zodpovězeno, případně jsem dostala radu, jak k odpovědi dojít. Za mě teda plodná dvouhodinovka.



7. října 2019 23:19

Lehce jsem se ztracela. Jinak ok.