Hodnocení lekce

Lekce 7 – Seznamy

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

31. října 2019 15:17

Hodina se mi líbila, výklad byl srozumitelný, velmi oceňuji materiály co byly na hodinu připravené. A pro mě ideální tempo, i když se ale asi nestihlo probrat vše. Pro mě to byla asi první hodina, kde jsem pochytila úplně všechno a necítila jsem paniku, že něco nestíhám nebo nechápu.



31. října 2019 15:28

Hodina byla fajn jako obvykle, ale chvilkama jsme měli celkem dlouhé přestávky a moc příkladů jsme neprobrali, možná jsme toho mohli stihnout více.



31. října 2019 16:27

Se seznamy už jsem se setkala, takže jsem na hodině nebyla úplně ztracená.
Vůbec nepochybuji o tom, že Michal danému tématu (a nejen tomu) rozumí, ale jeho výklad byl velmi zmatený. Vím, že když jsem něco vykládala já, vypadalo to úplně stejně (neumím předávat srozumitelně vědomosti dál). Myslím, že by úplně stačilo, kdyby měl připravenou nějakou osnovu, a podle té jel.



31. října 2019 17:20

Seznamů jsem se před hodinou trochu bála, když jsem viděla množství, které máme probrat. Když budu hodnotit hodinu jako celek, tak jsem částečně poslouchala výklad a částečně jsem se učila sama z materiálů. Oceňuji ale materiály z Github, na těch se to alespoň dalo pěkně ukázat. Bylo by ale fajn si je zkopírovat k sobě do složky už před hodinou. Ztratili jsme tim cenných 20 minut. Co se týče výkladu - bylo to takové zmatené, možná by bylo lepší jet podle nějaké osnovy.. ale snažila jsem se pochytit co se dalo. Díky.



31. října 2019 17:33

Bylo to trošku rozpačitý, občas nebylo úplně jasný co dělat a jestli se do toho už máme pustit samy nebo nám to ještě Michal vysvětlí. Ale ty připravený materiály na GitHubu byly skvělá pomoc při orientování se v hodině.
Dík!



1. listopadu 2019 15:15

Začátek hodiny byl takový pomalejší, chvíli trvalo, než se vše vyladilo a postahovalo. Když se pak do toho Michal trochu zamotal, tak skvěle pomohl Miro. Pro mě bylo nejtěžší zvyknout si na jiný layout na plátně, přece jenom v minulých hodinách to vypadalo jinak. Chtěla jsem si třeba něco poznačit, ale už to bylo překryté jinou obrazovkou.



4. listopadu 2019 19:59

Anooo stihala jsem. Coach jel velmi pomalu, az jsem si kolikrat rikala, ze mozna az moc a bala jsem se, abychom stihli probrat vsechnu latku :)



4. listopadu 2019 23:44

Hodina se mi líbila, ale byla možná až moc zaměřená na vysvětlování jednodušších věcí, které nejsou tak těžké pochopit. Ocenila bych víc procvičování v hodině.



6. listopadu 2019 10:13

Ahoj. Hodina se mi libila. Urcite bylo super, ze jsme si mohli stahnout z gitu materialy, to bylo hodne velke plus a spoustu veci to ulehcilo.

Obcas jsem trochu nestihala. Porad jeste nemam spoustu veci zautomatizovanych a tak me to chvili trva. Jinak bych asi spis obcas nechala trochu vic casu, at si muzeme veci srovnat, nez se pokracuje dal.

Urcite se mi libi prakticka prirovnani k lednice a podobne.

Nepobrala jsem moc rozdil mezi nticemi a seznamy, takze tam mozna zapracovat na vysvetleni pro zacatecniky.