Hodnocení lekce

Lekce 2 – První program

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

26. září 2019 15:36

Spis jsem stihala, obcas je instruktorka hodne rychla. Rozumnela jsem vicemene vsemu a uvidime pri ukolech, jak moc. Mozna bych nechala vic casu na odzkouseni jednotlivych ukonu. Jinak vysvetleni bylo jasne. Akorat me porad vrta hlavou jak se naprogramuje to rozdeleni a sude a liche, pomoci toho zbytku.



27. září 2019 8:48

Ahoj, lekce byla náročností akorát a zatím jsem rozuměla všemu :) ano kouč pomohl a ochotne. Jinak vše super, možná malinko více nahlas, občas nebylo pres ostatní, co řešili nějaké problémy, slyšet. Díky!!! :)



27. září 2019 8:55

Lekce pro mě byla akorát. V Pythonu už nějaké základy mám, ale práce s příkazovou řádkou je pro mě nová.
Určitě koučové pomáhali. :)
Janča lektorka milá a sympatická, vše s úsměvem, jen bych to příště zkusila říkat víc pro nás, ne jakoby pro sebe.
Slovo "zkritizovat" v zadání zpětné vazby mi přijde možná moc silný výraz, že nám dobrovolně a zdarma pomáháte. :) Díky!



27. září 2019 9:14

U druhé hodiny se mi občas stalo, že jsem něco nestihla. Psala jsem kód a najednou jsem zjistila, že nevím, co koučka během té doby říkala. Naštěstí jsem se díky tomu, že máme materiály k dispozici online dokázala zorientovat. Jana mluvila poměrně potichu což byl trochu problém v momentě kdy jsme si začaly radit (byť šeptem) mezi sebou. Několik šeptajících lidí už způsobí slušný hluk a Jana v ten moment nebyla slyšet. Bylo vidět, že koučka danému tématu rozumí, jen občas neví, jak to vysvětlit. Také jsem z koučky měla pocit, že byla z přednášení nervózní protože to nedělá zrovna moc často, ale to chce jen víc praxe. :-)



27. září 2019 9:32

Ahoj, druhá dvouhodinka byla tempem tak akorát, ale musím přiznat, že když se okolo mne začalo radit dost lidí, já nezachytila to důležité a začala jsem rychle opisovat, co Jana zadává, abych se pak později mohla zorientovat. Občas si to říkala tak trochu pro sebe. Příště by to chtělo před nějakou důležitější části udělat chvilku klidu, pak čas na vyzkoušení, kdy by mohl vzniknout šum a pak zase chvilku klid a pokračovat. Ale chápu, že se to lehce říká, hůř udělá. Problémů bude přibývat a budeme se muset holt hodně soustředit na své a pozorně poslouchat :) musím ale ocenit nového kouče, který tam teď byl (nevím jméno, pardon), měl skvělé rady a připomínky. Díky



27. září 2019 13:11

Ahoj,
stíhala jsem v pohodě, ale mám už pár takovýchle úvodních lekcí za sebou, tak si nejsem jistá, jestli někdo, kdo je úplně nový by některé věci pochytil, resp. vzpomínám na svoje z, ačátky a jasně si pamatuji, jak jsem byla ze všeho zmatená já sama - typy proměnných, instrukce ke správnému zápisu apod.
Líbí se mi, že se zaměřujeme na ty opravdu praktické věci, ale ráda bych také zašla do detailů a dozvěděla se, proč jsou věci tak jak jsou.
Trochu panikařím v takových těch matematických zadáních/cvičeních, a mám raději něco 'ze života' :)

Moc díky za lekci a budu se těšit na další!



27. září 2019 13:11

Za mě super, vše jsem stíhala bez problémů, rozuměla jsem z 99%. Lekce byla tak akorát, bylo toho celkem dost ale tempo k tomu bylo ok, takžes se dalo vše provést..



29. září 2019 1:51

Opět moc hezky připravená lekce, stíhala jsem, tempo tak akorát. Koučové super jako vždycky. Ke konci už bylo poznat, že se tak nesoustředím a dělala jsem zbytečné chyby.
Dotaz: kromě materiálů z PyLadies, dá se ještě na netu najít něco užitečného?



29. září 2019 12:58

Tempo mohlo být i malinko rychlejší, místy už jsem se trošku nudila. V úkolech jsem měla problém s porovnáváním řetězců a vlastně pořád nechápu, jakou to má přesně logiku. Koučové byli super. Na hodině mi vadil hluk. Ale celkově jsem spokojená.



29. září 2019 20:09

Druhá hodina byla zajímavá a dokážu si díky ní už trochu lépe představit, co nás čeká dál. Navíc jsme se dostaly k vytváření prvního programu v Pythonu! Hlavní koučka vše dobře vysvětlila a protože jsem seděla vepředu, ani mi nevadilo, že mluvila potichu. Škoda, že jsme se nedostaly k úkolu "kámen, nůžky, papír", teď si nad tím lámu hlavu. :-)



29. září 2019 20:52

Ahoooj!! Kurz byl zase super :) nemam zadne vychrady. Latku jsem s klidem stihala, ale to asi hlavne proto, ze jsem se na nej pripravila jeste doma. Budu to tak delat pravidelne, abych se pak neztracela :) ..



1. října 2019 10:20

Všechno bylo v pořádku, jenom mě trápilo, že na začatku byla taková tma v učebně. :)



1. října 2019 16:36


  • Jen bych poprosila, aby lektorka priste více křičela:) z poslední lavice občas nejde slyšet, kor když někde blízko pomáhá kouč.


  • pokud se plánuje nějaké pivo, napsat to dřív a ne to zmínit až na hodině... bylo mi líto, ze tedka jsem to na poslední chvíli nestihala


  • libi se mi jak se odevzdavaji úkoly


+- jede se docela už tempo, počítala jsem s tím, jsem ráda!, doma mi ale někdo s tím muže pomoc. Pro někoho kdo to nikdy nevidel a nemá pomoc, tak to muže být už docela fofr...



1. října 2019 22:04

Vše ok.



2. října 2019 7:54

Stíhala jsi?
- V hodině jsem stíhala, měla jsem pocit, že všemu rozumím, ale u domácích úkolů jsem se pak docela zapotila, ale to je dobře, člověka to donutí nad tím trávit čas a zkoušet různé možnosti, čímž si pro příště zažije, kudy cesta fakt nevede. :)

Rozuměla jsi všemu? Pokud ne - čemu?
- Ano, v hodině ano. Doma jsem nerozuměla úkolu s náhodnými čísly u kámen/nůžky, na to jsem nepřišla a porovnávání proměnných pomocí < a >.

Byla pro Tebe lekce moc těžká/lehká/akorát?
- Hodina byla akorát.

Když jsi potřebovala, pomohl Ti kouč?
- Ano

Můžeme něco vylepšit?
- Nešlo by zpětně zveřejňovat, jak měly domácí úkoly správně/ideálně vypadat? Aby se pak člověk mohl podívat na to na co nepřišel/udělal to trochu jinak, než bylo zamýšleno?

Chceš se nás na něco zeptat?
- Asi jen viz výše, jestli by nebylo možné zpětně zveřejňovat ta správná řešení.

Chceš nás zkritizovat? Jen do toho!
- Nic mě nenapadá. :)



2. října 2019 14:13

Vse v poradku jen jsem obcas neslysela vyklad kvuli ruchu ve tride.



3. října 2019 20:42

Ahoj, stihala jsem tak akorát. Tempo bylo rychlejší než minule, ale nevadilo mi to, protože jsme se toho zase hodně Dozvěděly :) a člověk si to může pak jeste zopakovat a procvičit doma případně. A kouč byl super, pomohl mi s jednou úlohou, takže za mě fajn hodina jako vždy :)



5. října 2019 15:57

messa test