Hodnocení lekce

Lekce 1 – Instalace

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

4. září 2019 18:38

Perfektní,děkuji Lumíre!
Jediná připomínka k materiálům, prosím, pro příští pyladies beginer v sekci "Nastavení prostředí" doplnit k Windows alternativní příkaz "python -m venv venv". Děkuji!



4. září 2019 19:02

za mne ok, srozumitelné, kluci velmi ochotní, poradí, vysvětlí, jediné, co mi chybí je verze pro tisk " učesaná", jsem starší kousek a nejlépe memoruji, když si píšu poznámky do materiálů....



4. září 2019 19:02

Super, jsem rád, že jsem se přihlásil a můžu se účastnit :-)



4. září 2019 19:03

Skvely kurz!



4. září 2019 19:47

Bylo to super! Už se těším na další lekci. :)



4. září 2019 20:10

Prvni lekce parada. Super vysvetlovani, mili a ochotni lide.



4. září 2019 20:14

První den kurzu se mi líbil.
Rozuměla jsem všemu, ale to mohlo taky být tím, že jsem si to doma všechno v klidu přečetla a zkusila. Lekce pro mě byla akorát. Ale obávám se, že postupně, čím víc toho bude, nebudu moc stíhat.
S koučem jsem neměla zatím žádný problém. Na vše odpověděl, pomohl a poradil.
Jediný mínus prvního dne bylo to "seznamování" :D omlouvám se, ale nemám to ráda. Stejně si ty lidi nebudu pamatovat, a s většinou se po kurzu snad už ani neuvidím :D
Ale jinak všechno bylo top strop ;)



4. září 2019 20:55

Oceňuji pozvolný přístup zohledňující začátečníky, dále pak doporučení projít si lekci doma. Díky tomu jsem se během výkladu neztrácela a jen upevnila nabyté znalosti. Koncept naučit se něco dopředu sám a následně slyšet podrobnosti je dle mého velice přínosný. Musím také vyzdvihnout postrčení k samostatné práci během hodiny a oznámení o stavu práce pomocí barevných papírků. Oceňuji i to, že práce nebyla promítána z počítače, kde by někdo zkušený zadával to, o čem se mluvilo, ale každý si pracoval podle svého tempa. Jinak Lumír má příjemný hlas i přednes a dobře se ho poslouchá. Je mi jasné, že na úvodní hodině se všichni lektoři chtěli představit, jen mi přišlo, že z pohledu hodiny jich tam nebylo zapotřebí tolik.



4. září 2019 21:05

Ahoj,
za mne jsme se tu prvni lekci mohli vsichni projít doma a na kurzu se primo doptat kdyby nekdo neco nevedel nebo nebylo jasne. Mohli jsme delat rovnou lekci cislo dve :D Ale jinak se na kurz těším, přednášející a kouči sympatičtí.



4. září 2019 21:13

Díky za dnešní lekci.
- Osobně bych uvítal trochu rychlejší tempo. Zejména proto, že bylo dopředu doporučeno samostudium 1. lekce. Bylo to takové více poslouchací, než "dělací". Ale myslím, že se to rychle změní :)
+ Líbí se mi přístup koučů a systém výuky. Zvlášť způsob volání kouče, kdy nemusím nahlas obtěžovat všechny kolegyně a jen si potichu zavolat někoho zdatnějšího.
+ Lumíre, líbí se mi energie, s jakou přednášíš.



4. září 2019 21:27

Ano, stíhala jsem.
Rozuměla jsem.
Lekce tak akorát obtížná.
-
Na stránce kurzu v instalaci atomu, sekce Kontrola stylu zdrojového kódu je ve druhé větě překlep, je tam napsáno: Tak jako čeština má Python typografická providla(asi bylo myšleno říct pravidla).
Zatím ne.
Asi ne.



4. září 2019 21:46

Pěkná úvodní hodina, vše jsem stíhala.



4. září 2019 22:07

Dnešní lekce byla velmi podařená, vyhovovalo mi tempo výuky a styl jakým jste podávali informace, jako začátečník jsem všemu porozuměla. Opravdu jsem se s vámi dneska cítila velmi dobře a už se těším na další týden. Na dnešní lekci bych rozhodně nic neměnila. Díky



4. září 2019 22:36

1, chválím tempo, aspoň u toho člověk neusne, furt je třeba být ve střehu a rychle reagovat :) paráda, ale bude to náročné
2, ano, všemu
3, na začátek super lehký rozjezd, srozumitelný!
4, tzv. dýchali na záda, oči všude! super
5, má to drive, zatím mě nic nenapadá :)
6, třeba příště :)
7, není za co.. :)



4. září 2019 22:45

Za mě bylo vše v pořádku.
Pochopila jsem, jak to fuguje, lístečky jsou fajn nápad, lidi co organizujou vypadají sympaticky, Lumír mluvil dostatečně nahlas (jsem nedoslýchavá, ale neměla jsem problém).
Jediné, co mi vadilo byla nedostatečná informace o Pyvu :D asi 10x se akce zmínila, ale jen jednou se řeklo kde to bude a nebylo to moc zorganizované. Příště prosím nějakou google pozvánku nebo tak :D



4. září 2019 22:55

Vše super, díky za skvělou úvodní lekci. Kéž bychom tím propluli tak snadno, jak jsme začali. Slyšela jsem dobře, že máme psát zpětnou vazbu v angličtině?



4. září 2019 23:22

Ahojte :) Díky moc za první lekci, zatím to bylo srozumitelné a nemám co vytknout. Těším se na příští týden!



5. září 2019 7:20

Za me prvni lekce moc basic. Na instalaci a nastavovani mel kazdy dostatek casu predem, takze tohle se myslim mohlo klidne preskocit a dat se rovnou do programovani.
Introduction kolecko taky podle me neni nutne... no uprimne koho zajima kdo jsem, co delam a proc jsem se na kurz prihlasila? :) Chapu, ze na sebe nechceme volat 'hej ty v tom modrem tricku', ale k tomu muzou zase poslouzit papirky.
Jinak super a tesim se na dalsi.



5. září 2019 7:44

Stíhala jsem, první hodinu jsem již měla nastudovanou (proto mi přišlo zbytečné znovu procházet instalací). Ale byla to fajn úvodní hodina, kdy jsme se seznámili.

Všemu jsem rozuměla takže potřeba pomoci od kouče nebyla potřeba. (možná zhodnotím příště :D)

Pro příště bych nechala instalaci na doma (je krásně popsaná v materiálech) a celý tým, který byl přítomný na první hodině je velmi ochotný pomoci, takže není problém se při problému obrátit na email/slack. Jinak se mi první hodina moc líbila. :)



5. září 2019 10:30

ahoj, bylo to super. Pro nováčka, který umí sotva zapnout PC, byla lekce srozumitelná a díky příjemným koučům se ani nebojím na něco zeptat. Díky kluci a holky, že tomu věnujete svůj čas a baví Vás to. Těším se na další lekce a hlavně na prosinec, kdy to skončí a budu tomu počítači snad i rozumět :-D



5. září 2019 12:42

První den pyladies byl moc příjemný a rozhodně neodradil.



5. září 2019 13:18

Bylo to fajn, nemam vyhrady.



5. září 2019 18:36

Ahoj, stíhala jsem, rozuměla jsem, lekce akorát, pan vedoucí perfektní :) Těším se na příští lekci!



6. září 2019 7:01

Prošla jsem si to před hodinou, takže jsem se orientovala co dělat
a stíhala vše. Lekce byla v pohodě, kouč vtipný, výklad srozumitelný - nemám výtky. Uvidíme jaké budou další lekce :-P



6. září 2019 20:51

Stíhala jsem - přiznávám nějak jsem zapinkala domácí přípravu, ale naštěstí to zatím nebylo nic neznámého :)ale je fakt dobrý se na ty materiály kouknout aspoň trochu dopředu.
Rozuměla jsem - Lumír mluví jasně a srozumitelně :)
Lekce byla akorát náročná :)
Jednou jsem se trochu ztratila a rychlost přispěchání kouče byla nadzvuková :) a rada samozřejmě srozumitelná a sama jsem si vše opravila.
Návrhy na vylepšení ani kritiku zatím nemám



11. září 2019 18:49

Perfektni, srozumitelne a diky perfektnimu Lumirovu vysvetleni lehke.



12. září 2019 18:28

Super.



15. září 2019 8:09

Středeční lekce byla fajn, někdy jsem se trochu ztrácela, ale hned mi bylo vše vysvětleno, za mě spokojenost