Hodnocení lekce

Lekce 10 – Grafika

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

9. dubna 2019 18:29

+ super zpětná vazba online formou, heureka! :-)
- uvítala bych i zpětnou k domácím projektům, ale chápu, že čas tlačí



9. dubna 2019 19:35

Doufám, že změtná vazba na testování bude v příští hodině. Jinak vše v pohodě.



9. dubna 2019 20:53

Super hodina pyg je teda zábavné ale věřím že to bude ještě obtížnější v rámci závěrečných projektů to propojit s ostatními funkcemi.



10. dubna 2019 11:31

Tempo odpovídalo, hodina nebyla příliš přesycená, ani jsem se nenudila.
Lektor ok, líbilo se mi, že šel hned na začátku s pravdou ven.

P. S. Začínám mít pocit, že podmínkou toho, aby člověk mohl programovat v pythonu, je mít dlouhé vlasy.
P. P. S. Bez vulgarismů, prosím.



15. dubna 2019 13:33

Ahoj,
lekce byla náročná tak akorát, všemu jsem rozumněla. Příklady na hodinách jsou většinou srozumitelné a lehké. Doma na úkolech už je to teda velká dřina. Mám problém přijít na to, jak na to. Většinou tahák z lekce nepomůže, tak googlim jiné zdroje.A studuju třeba jiné studijní podklady, abych tam načerpala inspiraci. Nechytám se v dokumentaci, tam se dívám taky. Když už najdu něco, co by se dle mého uvážení dalo použít, tak to neumím stejně použít, nevím, kam to do kodu vtlačit a jak.Tak doufám, že to někdy sedne a ty hodiny studia se nějak spojí a dají tomu všemu hlavu a patu. Už toho totiž bylo docela dost a začínám v tom mít pěkný guláš :-D
Na minulé lekci mi chyběla zpětná vazba k předchozí lekci, na které jsem chyběla. Doma jsem vše prostudovala, dělala jsem testování i po 5. lekci. Měli jsme vylepšit kod piskvorek a ten otestovat. Podařilo se mi otestovat jen to, co už jelo před tím, cokoliv nového jsem testovala, někde se mi to seklo (test nedojel, musela jsem restartovat pc). Ale nevím, jestli to byla chyba v kodu nebo už mi nestačí pc.Zajímalo by mě tedy to vylepšení piskvorek, popr. nějaká část testu. Vím, že bude další workshop, ale ještě netuším, jestli se budu moc zúčastnit. To testování je takové jedno velké tabu pro mě, přijde mi hrozně časově náročné to napsat a tudíž mi to přijde i neefektivní. Bo nevím, jestli je pak chyba v kódu nebo v testu :-D Tak mi opravdu zatím nedošlo, proč se s tím trápit a proč to vůbec dělat?!?(Pochop, že chápu, že pro velké projekty, blablabla... :) )
Jinak jste skvělí a patří vám všem velké díky za vaši trpělivost!