Hodnocení lekce

Lekce 9 – Moduly a testování

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

6. dubna 2019 17:38

Hodina byla skvělá, jako vždy. S kouči jsem spokojená, ale u tohoto modulu bych ocenila podrobnější zadání domácího projektu - dlouho jsem přemýšlela, co se po mě vlastně chce.



8. dubna 2019 8:16

Ahojky
za me je tato iniciativa strasne fajn. Vyhovuje mi to setkavani pres tyden odpolko.
Diky vam jsem pricichla k necemu, co bych se sama nikdy nenaucila.
Lakalo me, ze je to pres tyden a ne jako karotky o vikendu. Protoze ja o vikendu potrebuji uplne vypnout.

Akorat se od 5. lekce uz hodne peru. Jsem v programovani uplne nova a lakalo me to tomu porozumet.
Neda se rict, ze by mi to nedavalo smysl. Problem ale je, ze na hodine vsemu rozumim, ale neumim to s odstupem casu vubec aplikovat.
Kvuli praci se k latce dostanu az o vikendu vecer a seknu se hned na prvni zaludnejsi veci. A po stravenych 3 hodinach na 1 kodu, to vzdam :/ unava, cas, frustrace.. :)

Na me je ten kurz a jeho latka strasne rychly. Na kazde tema bych potrebovala plus nasledujici dvouhodku jenom na to, abych si tu latku opravila u sebe a zazila.
Idealni by bylo za me mit dvouhodku latku, dvouhodku zaziti - tj. prace s kouci ke stejne latce. A nejit na dalsi latku, pokud si neoverim zpetnou vazbou k memu kodu, ze tomu rozumim - a nedodelam s pomoci me ukoly - coz proste s mou praci v jednom tydnu nestiham (stara latka - pochopit dodelat, nove ukoly).

Posledni hodiny vypadaji tak, ze Lumir dava novou latku a zpetnou vazbu - Lumire, ty to delas skvele, mam pocit, ze vsemu rozumim :D ale prace s kouci neni skoro zadna.
A to me zacatecnikovi asi chybi. Sama si proste neporadim jeste.
Kdyz Lumir udelal zpetnou vazbu na ukazce kodu, hned me doslo, co delam spatne ve funkcich a pomoho mi to. Akorat to prakticke aplikovani je uplne jina disciplina :D

Na slacku se nestiham ptat, ke kodu se dostavam opravdu pozde a je mi zinantni se ptat na vec, ktera se uz resila v predchozich lekcich, kdyz ostatni potrebujou resit testovani :)

Nakonec chci moc podekovat, ze takove veci sprostredkovavate laikum. Opravdu bych se sama k tomu nedostala.
Diky :)



9. dubna 2019 20:21


  • Pauza na čůrání, super! :)

  • Martin je brutální nerd, ty jeho vtipy jsou ostré jako šrapnely :D

  • Prosím, nevyčítejte nám, když nedáme úkoly - cítíme se už tak dost provinile :D