Hodnocení lekce

Lekce 3 – Funkce a řetězce

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

9. října 2019 22:46

Ahojte :)
Karolína dnes bola super,pekne a zrozumiteľne vysvetlená látka. Veľmi sa mi páčilo aj porovnanie úloh medzi sebou,na začiatku hodiny.



10. října 2019 9:52

Látku jsem pochopila, krásně vysvětleno a oceňuju krásné vyslovení písmene ř.

Koučové supr, pomáhali, když sem potřebovala poradit



10. října 2019 11:14

Karolínka byla moc šikovná, přišlo mi, že někdy nám účastnicím lépe rozumí a chápe naše občasné zmatení. Je trochu škoda, že jsme se více věnovaly řetězcům a funkce byly zmíněny jen krátce. Ale asi si dovedu představit, že s funkcemi se budeme potkávat dále a ono si to sedne a uvidím to pozadí za tím.

Jenom technická k včerejší lekci, ocenila bych krátkou pauzu, aby si člověk mohl odskočit a trochu se probrat, úplně nezvládám udržet koncentraci celé dvě hodiny.
Plus jsem ráda za přístup vás všech, že projekty jsou dobrovolné a k některým se vracíme na lekci, člověk se pak na tu středu ještě o trošku více těší :)).



10. října 2019 20:35

Hodina bola fajn :) mohli sme sa trochu viac povenovat funkciam, ale vsetko sa stihnut neda. Mrknem sa na to este doma a snad to pochopim (inak budem otravovat :) ). Inak ako vzdy - cas presiel velmi rychlo a vzdy ked som sa sekla, niekto prisiel a pomohol. Super lekcia :)



13. října 2019 22:10

Z funkce v úvodu lekce jsem byla lehce vykulena :) ale řetězce mi pak připadaly o to jednodušší. Byly hezky srozumitelně vysvětleny, není co vytknout :)
Z domácích projektů zvládám první stranu, u piškvorek vůbec netuším jak začít. Prosím na lekci aspoň nasměrovat co a jak.



15. října 2019 21:00

Látku na hodině jsem chápala, stíhala jsem a pomoc jsem moc nepotřebovala. Z úkolů jsem trošku jelen, ale to se poddá a nějak to dáme.



16. října 2019 10:25

Super hodina, hezky strukturované a dobře vysvětlené. Koučové hned pomohli, když bylo třeba.



16. října 2019 13:49

lektorka byla skvela :) co se tyce latky, tak bych uvitala vice prostoru pro funkce (kdyby to slo, tak i na pristi lekci).



16. října 2019 16:45

Ahojky, zatím všechny kurzy v pohodě, i když to začíná být náročné. Vyučující dokáží látku vysvětlit a oceňuji spoustu příkladů. Díky.



18. října 2019 19:04

Hodina bola super! Páčilo sa mi, že sme preberali tie funkcie hlbšie a bolo to skvelo vysvetlené. Teším sa na budúcu lekciu. P.S. mohli by sme si vysvetliť tie príklady na piškvorky :D