Hodnocení lekce

Lekce 5 – Opakování

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

24. října 2019 16:41

Hodina se mi líbila, úkoly byly dobře připravené, ale organizace opakování byl takový polořízený chaos. Bylo by lepší, kdyby se kouč při vysvětlování každou chvíli neptal jestli to máme a jak to máme, ale buď si vybral účastníka který mu odpoví nebo se pomocí papírků zaměřil na ty, kteří úkol nedokončily.



24. října 2019 17:10

Kurz bol velmi zaujimavy, ale myslela som, ze opakovanie znamena rozne priklady, na ktorych si ukazeme postupy. trochu ma mrzelo, ze polovica lekcie bola o jednom kode (viac sme aj tak nestihli pretoze sme to velmi nechapali). bolo by fajn ak by sme nerozumenli, tak predviest viacero podobnych prikladov. inak lektori aj koucovia boli skveli ako vzdy a vedeli poradit a usmernit :)



25. října 2019 17:11

Ahoj,
myslím, že opáčko se hodilo. Zajímavá byla práce ve dvojici, pomohlo mi to se zamyslet nad psaním funkcí a teď to zkouším aplikovat. Oba kluci to pro mě i vysvětlovali srozumitelně. Snažili se pomoci nám si uvědomit, jak přemýšlet při psaní kódů potažmo funkcí, což je hodně přínosné. Za mě super!



27. října 2019 20:50

Přišlo mi, že hodina tentokrát utekla velmi rychle. Procvičení i práce ve dvojici byla fajn.
Oba kluci byli super, vše vysvětlili.



28. října 2019 20:44

Toto byla trochu chaotická lekce. U opakovací hodiny jsem spíš čekala, že budeme řešit úkoly, které si samy vybereme podle toho, co nám dělá problém. Tady jsme se zbytečně dlouho zasekli na jednom úkolu a zbytek jen rychle prošli. Opakovací hodina je ale určitě super nápad, nejde pořád jen vstřebávat nové informace, opakování bodlo :)