Hodnocení lekce

Lekce 7 – Seznamy a n-tice

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

8. listopadu 2019 15:54

Hodina byla fajn, oproti predchozim mi latka pripadala pomerne jednoducha. Nicmene Pavel, pravdepodobne ve snaze to nejak ozvlastnit a udelat zajimavym, se do toho vysvetlovani neceho celkem jednoducheho kolikrat sam tak zamotal, ze bylo docela tezke to z toho pochopit.
Nevim, co je spatneho na tom, vysvetlovat jednoduche veci jednoduse na jednoduchych prikladech, aby to kazdy pochopil? A pak pripadne postupovat k necemu narocnejsimu. Ted kdyz koukam na zadani domacich projektu, tak teda kolikrat nevim, co s tim - pripada mi, ze jsme na hodine delali neco uplne jineho a ani v materialech se mi nedari moc najit nejaky navod, jak na to.
A jeste mala pripominka ohledne koucu - system 1 hlavni lektor + spousta koucu pripravenych pomoci mi pripada super! Jenom pokud nikdo zrovna nic nepotrebuje, kouci se muzou i zacit nudit (chapu, ze pro ne neni moc zajimave sledovat vyklad neceho, co oni sami uz umi, pripadne koukat na lidi, jak si nad tim lamou hlavu...), pak se mezi sebou bavi (pokud je to aspon trochu k tematu, tak ok, ale ne vzdy je tomu tak), coz muze rusit ostatni pri premysleni... nebo koukaji do mobilu ci do sveho pc, nedavaji moc pozor a pak kdyz clovek neco potrebuje, tak musi shanet nekoho, kdo je teda opravdu k dispozici a opravdu pripraven pomoci, a ne zaujaty jinou diskusi ci mobilem. Takze to jen tak na okraj, ceho jsem si ted posledni dobou vsimla.



10. listopadu 2019 20:36

Lekce mi prisla celkem prehledna, nemela jsem problem pochopit latku. Celkove se mi to libilo. Akorat mam jednu subjektivni poznamku k lektorum, ze ja osobne nemam rada, kdyz se neco pise / prepisuje a u toho mam i poslouchat vyklad a snazit se to pochopit, to nedavam :)



11. listopadu 2019 14:40

Hodina se mi moc nelíbila. I když to měl přednášející hezky nachystaný, nedokázal zbytečně dlouze nereagovat na poznámky koučů. Také úkoly v hodině mohly být jasnější a zabývat se co nejvíce jen probíranou látkou. Líbila se mi část s vlašákem, takže si každý snadno zapamatoval, že se do seznamů dá snadno přidávat a ubírat a jiné věci.
Co se týče rušivých poznámek některých koučů, prosím, zkuste je v sobě udržet a nezdržovat co chvilku výklad tím, že na sebe budete jako malé děti upozorňovat co všechno víte. My víme, že to víte hodně a rádi bychom se toho od vás co nejvíc dozvěděli.. to ale nepůjde cestou neustálého přerušování výkladu, opravování přednášejícího nebo vyvolávání hlasování kdo tomu vlastně rozuměl a kdo tomu rozuměl teď a kdo si myslí, že ví o čem se mluví a kdo to vůbec neví a bla bla bla .. pak jsme se ani nemohli dostat k dalšímu tématu a N-tice probrali během poslední minuty.



13. listopadu 2019 17:30

Hodina se mi líbila. Pavlik seznamy dobře vysvětlil, takže myslím, že jsem vše pochopila.
Stíhala jsem v pohodě.