Hodnocení lekce

Lekce 1 – Výrazy a podmínky

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

25. září 2019 23:13

Ahoj, na hodině mi trochu chybělo takové laické vysvětlení proč děláme print a input, k čemu to je, jaký to má smysl (místo nějaké teorie co vymyslel nějaký chlapík před lety). Možná aspoň shrnout na konci.



26. září 2019 0:15

• Hodina byla skvělá, hrozně rychle to uteklo 😊.
• Tempo mi vyhovovalo, moc se mi líbí systém barevných lístečků, který je rychlý, jednoduchý a přehledný.
• Koučové super – při náznaku zmatení, ihned poradili.

Zatím bez nápadu, ale to přijde určitě časem, tak se těším zase za týden.



26. září 2019 9:04

Ahoj, prvni hodina me bavila, stihala jsem celkem OK. Chvalim fajn system barevnych papirku (i kdyz jsem papirek nekdy nestihala vcas vymenit) a hlavne dostatecneho mnozstvi koucu, kteri jsou kdykoli pripraveni a ochotni pomoci.
Mozna by neskodilo latku vysvetlit vice dopodrobna (co presne znamena ktera cast kodu, ktere znamenko, proc to tam je atd.) Ale celkove spokojenost, dekuji a tesim se na dalsi setkani, doufam, ze budu zvladat.



26. září 2019 9:56

ahoj pyladies a pygentelmen :D 1) atmosféra a organizace akce dokonalá, 2) množství a obsah látky probrané dostatečný (i když jsme neprobrali vše z plánované lekce, ale to by asi bylo moc pro začátečníky) 3) co bych změnila je organizace výuky samotné, většina jsme nestíhali psát a poslouchat najednou, možná by bylo lepší povídat v kuse o tématu např. print se všemy příkazy a příklady a pak nám dát čas si to opsat a vyzkoušet najednou taky. protože jinak píšeme co přednášející, ale nestíháme jeho tempo. 4) možná by bylo dobré na začátku nebo na konci shrnout pomůcky, jako ty klávesové skratky - šipky, tab, ctrl+, """ , protože to začátečníkům urychlí práci v hodině, musíme si to zažít. Díky za vše co pro nás děláte a jsem hrdá, že můžu být součástí pyladies komunity. Hezký den. :)



26. září 2019 13:22

Ahoj,

první hodina se mi moc líbila, akorát to moc rychle uteklo :). Látku jsem stíhala a i s pochopením nebyl problém. Koučové a koučky byli vždy rychle u mě jen, co se objevil na mém počítači červené (růžový?) papírek.

Díky, už se těším na příští středu.



26. září 2019 16:15

Ahojte, první hodina, takže zatím na pohodu :D Jen se trochu bojím, jaký hluk nastane, až začnou být koučové opravdu potřeba. Včera se museli zapojovat jen občas, a i tak už bylo občas těžké slyšet Pavlika, natož se soustředit.



26. září 2019 18:37

Prvá hodina bola skvelá. Ľudia úžasní a priateľskí. Teším sa na budúcu lekciu :) Len by bolo fajn ísť občas trochu pomalšie :)



26. září 2019 22:22

Ahoj, na lekci se mi moc libilo. Stihala jsem s prehledem, mozna se mi to zdalo az moc jednoduche, ale musim podoknout, ze jsem se doma pred lekci divala do materialu, tak to bude ten duvod, proc jsem se citila byt v obraze. Chapu, ze s pribyvajici narocnosti to uz nepujde tak hladce :) Moc se tesim na dalsi lekce, nove informace a nove ukoly!



27. září 2019 13:04

Hodina byla super, koučové jsou vždycky při ruce. Jen by možná stálo za to začít teorií (jako jsou typy proměnných), pochopit ji a až pak zkoušet psát stringy a programy. Nebo to nějak propojit, možná by se to snáz chápalo. Krom toho ale všechno fajn, dobrý je papírkový systém.



29. září 2019 16:12

Ahoj všem,
hodina byla super. Líbilo se mi podání vtipnou formou (nejlepší je škola hrou :)). Stíhala jsem vše v naprosté pohodě a látku jsem pochopila. Hned druhý den, jsem začala dělat na úkolech, abych si vše znovu vyzkoušela. Pomoc kouče jsem moc nepotřebovala, ale když ano, rada byla věcná a pomohla.
Zatím mě nenapadlo co zlepšit, uvidíme po další hodině.



1. října 2019 17:11

Hodina se mi moc líbila. Jsem nadšená zatím hlavně z lidí a jejich skvělého a přátelského přístupu.
Látku jsem pochopila, stíhala jsem v pohodě, pomoc od koučů jsem zatím nepotřebovala.
Pro příští generace bych možná zkrátila ten začátek výkladu (vytvoření složek, aktivace virtuálního prosředí,...), když to bylo zadáno i jako domácí příprava. Ale jestli je to tak záměrně, tak ok :-)



1. října 2019 19:17

Ahojte, děkuji za možnost účastnit se kurzu. Musím říct, že jsem věděla i díky tomu, že jsem si tu první lekci pročítala dopředu, takže se mi to lépe spojovalo s tím, co bylo přednášeno..
Každopádně děkuji za úvodní lekci a těším se na další. Koučové jsou super a ta pomoc je neocenitelná :)



6. října 2019 20:37

První hodina byla skvělá. Cítila jsem se tam velmi dobře. Moc oceňuji, že je mimo lektora přítomno i mnoho dalších koučů. :)



7. října 2019 21:45

Hodina byla super, vše jsem stíhala a dost jsme toho probrali. Úkolů jsme dostali taky požehnaně, což je jen dobře. Za mě teda všechno dobrý.