Hodnocení lekce

Lekce 2 – Funkce a cykly

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

3. října 2019 10:15

Hodina se mi libila, byla zabavna. Stihala jsem v pohode, ale hlavne diky tomu, ze vetsinu veci jsme jen opisovaly - kdybych to mela cele sama tvorit, tak zjistim, ze tomu vsemu zatim vlastne poradne nerozumim a neumim to sama aktivne pouzit a vymyslet spravne reseni - mam trochu gulas v tech zakladnich pojmech - promenna, retezec, integer... co to presne je, co se pouziva na co, jak to funguje... takze to si musim jeste nejak nastudovat, nebo se mi to mozna postupne vyjasni pri reseni domacich ukolu, uvidime.



4. října 2019 20:05

Hoci hodina ušla veľmi rýchlo, trochu ma mrzelo ako málo sme toho spravili. Dokončili sme len jeden štvorec a na domácu mám spraviť les alebo dedinu s použitím for... rozprávala som sa o tom so známou, ktorá tiež absolvovala kurz a tá mi vravela, že na ich hodinách preberali oveľa viac vzorov na kreslenie. To ma trochu mrzí lebo domáca sa mi zdá byť teraz dosť náročná.



5. října 2019 13:32

Lepší struktura a vysvětlování než v první lekci, celkově se látka dala snáz pochopit, i když už to bylo náročnější. Koučové taky super, okamžitě pomůžou a poradí :)



6. října 2019 17:27

Lektori velmi ochotni a lekcia bola fajn, akurat to trosku vyzeralo ako by to pan lektor nemal dopredu velmi pripravene... ale zvladal to s humorom :) Myslim, ze by nebolo na skodu zakazdym pisat co je prave riesena uloha na tabulu (platno) - ked sa zaberiem do riesenia stava sa mi, ze prepocujem rozpravanie o nasledujucich ulohach. Tesim sa na dalsiu hodinu! :)



6. října 2019 20:39

Tohle byla jízda! Na začátku lekce jsem to chtěla zaklapnout a vzdát. Nedařilo se mi. Pak už to (díky nehynoucí pomoci kouče) bylo lepší a nakonec jsem z hodiny měla dobrý pocit. Tohle tempo bylo pro mě maximální možné. Kdyby to bylo rychlejší, nestíhala bych.
Díky všem, máte můj obdiv, že svůj volný čas obětujete takovým knedlám, jako jsem já :)
Těším se na vás zase příště.



7. října 2019 20:45

Hodina super, tempo trošku svižnější, ale dalo se stíhat. Koučové opět úžasní, hned se vším pomohli.



7. října 2019 21:47

Hodina super - některé momenty byly hodně vtipné. Vše jsem stíhala, úkolů haba kuk. Za mě spokojenost.



8. října 2019 21:57

Úkoly mi moc nejdou... Trojúhelník, domeček ještě jakš takš. Ty další jako různé spirály vůbec. Raději bych je více zkoušela na lekci.
Například se mi líbilo, když jsme na druhé lekci měly zadaní úkolu "želva", který jsme dělaly všechny zároveň.



9. října 2019 13:38

Ahoj, druha lekce byla na rozdil od prvni celkem ,,intenzivni". Stihala jsem poslouchat a psat, ale uz ne moc se nad tim zamyslet. S ukolem "vesnice" jsem nemela problem, akorat to trochu trvalo :)
Mam pocit, ze "zelve" a funkci "for" celkem rozumim, ale ostatni funkce ktere se probiraly byly na me moc narychlo, mozna by mi pomohlo vice ukazek pouziti / programu.